Home \ omsorg
 

Har en perfekt hud som tenåring.

 

Alle vil ha en strålende hud, ikke sant? Voksenprodukter er vanligvis for dyre eller bare helt feil for ung hud. Så her er en hudpleie rutine som ikke vil ødelegge lommeboken din, men får deg til å føle deg bra!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Drikk vann. Drikkevann renser huden din av alle giftstoffer og forhindrer dem i å tørke ut. Ta en vannflaske til skolen. Motstå trangen til å drikke brus eller juice når du er tørst. Ta en slurk av vann i stedet. Dette hjelper ikke bare huden din, det forbedrer din generelle helse.        
 2.  
 3.             2      Spis sunt og gjør sport. Huden reflekterer hele helsen din, så hvis du matker kroppen din med mye sport og god, sunn mat, vil huden din også se bra ut. Prøv å spise sunne fettstoffer, oljer og proteiner hver dag. Pass på at du inkluderer frukt og grønnsaker. Velg et eple eller en banan til lunsj og ta en salat i stedet for pommes frites. Prøv å løpe hjem eller ta en rask tur rundt blokken. Hvis din forelder eller venn kjører deg hjem, be dem om å gi deg en blokk eller to fra huset ditt slik at du kan gå hjem. Registrer deg for en sport.       
 4.  
 5.             3      Rens kroppen din. Hvis du dusjer, vil du kjøpe en såpe eller dusjgel som passer godt for huden din. Unperfumed såpe er best. Dusj geler er best for jevn hud, men det er mange såpestenger som fungerer også bra. Følg instruksjonene på dusjgelflasken for å vaske deg med dusjgel. Når du bruker såpe, hold såpen under dusjvannet for å varme det. Deretter gni det mellom hendene dine. Gni såpen på hele kroppen din og skyll den av.       
 6.  
 7.             4      Når du har renset kroppen din, ta et kaldt kaldt vann fra dusjhodet for en jevn og vakker hud. Bare et sprut kjøler ikke deg ned, men gjør en stor forskjell.       
 8.  
 9.             5      Rengjør ansiktet ditt. Trekk håret ditt tilbake og spray ansiktet ditt med kaldt vann for å våkne opp huden din. Sett noen rensemidler på fingrene og gni den med sirkulære oppadgående slag i ansiktet ditt. Bruk et produkt spesielt for ung hud og hudtype. Skyll godt ved å injisere vann i ansiktet ditt igjen. Pass på at du fjerner den siste delen av rengjøringen. Dab tørk ansiktet med et papirhåndkle, håndkle eller toalettpapir. IKKE RUB! Selv om bruk av toalettpapir på ansiktet ditt høres motbydelig, er det veldig forsiktig og irriterer ikke ansiktet ditt.       
 10.  
 11.             6      Bruk toner. Toner er billig og kan bli funnet på ditt lokale apotek. Hvis du ikke kan kjøpe lotion, så ta litt risvann til et friskt ansikt. En toner vil plukke opp noe i porene dine at reneren ikke har gått ut (smuss, fett, sminke). Det forlater huden din oppdatert, glatt, fast og elastisk. Men sørg for at det ikke inneholder alkohol, da det vil gjøre huden din enda smørere og tørr!       
 12.  
 13.             7      Fuktighetsgivende! Fuktighetskrem er nøkkelen. Fra skole til sport, kan vi lett miste fuktighet i huden vår. Påfør en fuktighetskrem etter rensing og tonic for å holde huden myk og glatt. Ta vare på huden din etter dusjen med fuktighet. Prøv å finne en fuktighetskrem med minst SPF 15. I tillegg kan en nattkrem etter vask om kvelden bidra til å forny huden din under søvn. Hvis du skal krem ​​huden din, ta om størrelsen på en ert.       
 14.  
 15.             8      Peele to post per uke. Kjøp en skrubbe, Loofah, eller ta bare en våt vaskeklut. Gni ansikt og kropp mens du dusjer. Hvis du bruker en exfoliant, følg instruksjonene på emballasjen. Dette frigjør av død hud og gjør huden din strålende.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Glatt hår uten varme.

Gjør noe fint ut av gamle t skjorter.

Sett på nytt en nese ring.

Se ut som en modell.

Fjern neglelakk fra huden.

Oljeskinn helbrede.

Få flott hud.

Få store pomuscles.

Behandle inngrodd nesehår.

Gjør håret naturlig bølget.

Brune hudblanchering.

Få en god solbrenthet uten solbrenthet.

Lag et dampbad for ansiktet.

Deponere en monobrow med voks.

Bruk en sari.

Fjern et sikkerhetsmerke fra et plagg.

Skjul skallede flekker på hodet.

Gjør nesen din smalere gjennom sminke.

Manikyr kortnegler selv.

Fargestråle en farge i håret ditt.

Bruk en midlertidig tatovering.