Home \ omsorg
 

Tame krøllete hår.

 

Det er grunnen til at noen mennesker bruker tonnevis av penger på krøllere og krøllejern. Men så vakkert som krøllet hår kan se, det er vanskelig å kontrollere. I hverdagen, men enklere frisyrer er påkrevd, og det krever taming av sensuelle krøllene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Unngå krusete hår  ,

    
   
 1.            1      Kast hårbørsten bort. Den vanlige bruken av en hårbørste ødelegger krøllene og forårsaker hårbrudd og krusete hår. Bruk en brettkantet kam eller fingrene for å rive ditt fortsatt våte hår. Hvis du også trenger å unravel håret ditt om dagen, bruk fingrene som en kam. 
    
  • Aldri børst håret ditt når det er vått - bruk en brennende kam eller fingrene når du kommer ut av dusjen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tør håret i luften i stedet for å bruke et håndkle. Bruk av håndklær kan ødelegge krøller og bidra til krusete hår. I så fall, la håret tørke i luften. Du kan også bruke en diffuser eller en myk T-skjorte for å tørke håret forsiktig.       
 4.  
 5.             3      Binde håret tilbake på fuktige eller varme dager. Braids kan beskytte håret når det blir utsatt for vind eller fuktighet i lengre tid. Dette vil forhindre merkbart krusete hår, selv om krøllene ser flatt ut etter å ha løsnet flettet. Følgende faktorer er hovedårsaken til krusete hår: 
    
  • Varme
  •  
  • Fuktighet
  •  
  • Vind
  •  
         
 6.  
 7.             4      Masser håret i dusjen, ikke gni det. Bruk forsiktig håret ditt for å unngå kinking og brudd. Bruk fingrene til å forsiktig massere hodebunnen med sjampo, og forsiktig distribuere sjampoen til spissene på håret ditt. 
    
  • Påfør balsam fra midten av håret til spissene på håret ditt for å unngå hårkrølling.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk av tørr hårbalsam fungerer mot krusete hår. Du trenger bare en liten mengde. Bare sett litt balsam på midten av håret ditt og spre det til røttene for å tåle urokkelig hår. Det er en fantastisk og rask løsning.        
 10.  
 11.             6      Bruk anti-frizz spray og kremer hvis problemet vedvarer. Disse produktene finnes i apotek og store detaljhandelskjeder. Dette er spesielle produkter som holder frusete hår under kontroll i flere timer. Påfør produktet etter dusjing, følg instruksjonene på baksiden av flasken. 
    
  • Hårfjernings spray kan også brukes på krusete hår.
  •  
  • Men vær oppmerksom på at overdreven bruk av slike produkter kan tørke og skade håret ditt.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Få Pretty Curls  ,

    
   
 1.             1      Bruk sjampo og krøllete hårbalsam. Disse produktene inneholder vanligvis mykere ingredienser som gjør at håret ditt beholder sin naturlige struktur. Generelt bør produkter som inneholder "sulfater" unngås. Produktspekteret er variert.       
 2.  
 3.             2      Bruk balsam med hver dusj. Konditioneringsmidler erstatter oljer i håret som går tapt under vask og gir en sunn pH som er viktig for vakkert hår. Dette er enda viktigere med krøllete hår fordi sunt hår er mindre utsatt for krølling og er lettere å kontrollere. 
    
  • Kjøp balsam som inneholder proteiner.  
  •  
  • Du trenger ikke å skylle bort etterkledninger og er spesielt egnet for krøllete hår.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk bare sjampo 2-3 ganger i uken. Sjampo fjerner ikke bare smuss og smuss, det fjerner også oljer og mineraler fra håret ditt, noe som resulterer i sprøhet og tørrhet. Dette kan føre til flate, uattraktive krøller hvis du ikke er forsiktig. 
    
  • Bruk bare sjampo hver annen dag og ikke hver dusj.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Unngå å bruke glattejern. Håret ditt vil beholde sin naturlige krøllete struktur. Selv om sporadisk rettelse er greit, vil for mye skade skade håret ditt. De blir mer tilbøyelige til å krølle og skade og få enda mer ut av kontroll. Noen mennesker ville begå en morder for krøller som din, så du burde være glad i stedet for å bli kvitt dem.       
 8.  
 9.             5      Krøll opp krøllene dine. Med krøllejern kan du fremheve de vakreste krøllene til spesielle anledninger. Du kan slå dine naturlige krøller til å hoppe, kinematiske krøller, noe som er umulig med rett hår.        
 10.  
 11.             6      Berør krøllene så lite som mulig. Jo mer du berører dem, desto mer faller de fra hverandre og bryter. Hvis du vil få det beste resultatet, så hold fingrene dine unna, for med fingrene overfører du smuss og oljer som kompliserer håret ditt og rette dine krøller.       
 12.  
 13.             7      Snakk med barbermaskinen om curling kutt. Krøllete hår kan ikke kuttes på samme måte som rett hår. Din frisør bør vite hvordan du skal håndtere dine krøller for å gjøre krøllene dine så godt som mulig på hodet ditt. Ta med bilder av frisyrer som du ønsker å ha, og ikke vær redd for å bytte barber hvis du er fornøyd med resultatet.        
 14.  
 15.             8      Dusj om kvelden før du styler håret ditt, kam det lett og sett det i et håndkle mens du sover. Dette vil hjelpe håret til å beholde sin form og beholde sine vakre krøller til neste morgen.       
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Slitasje gensere.

Lukk store porer.

Velg en dress skjorte.

Få silkeaktig, jevn, myk, strålende og sunn hud.

Håndtering Menstrual lukt.

Fletting av en sidefletting.

Sminke på øynene med kontaktlinser.

Bruk trusser usynlig.

Lett å fjerne mild akne.

Selvfølgelig får du en ren hud.

Styrke negler.

Kjole som en stjerne.

Hold håret ditt sunt hvis du glatter det ut daglig.

Fjern eyeliner.

Kutte en jentes hår.

Lag en brosje.

Kjole som i sekstitallet.

Gjør lær armbånd.

Gjør perleørringene selv.

Bruk fargekorrigerende skjulere.

Vok avro med afroamerikanskt hår.