Home \ omsorg
 

Påfør øyekrem.

 

Dine øyne er de fremtredende funksjonene i ansiktet ditt. Huden rundt øynene er veldig tynn og ekstremt følsom, og ofte er den en av de første som viser tegn på aldring. Bruk av anti-aging øyeserum kan motvirke problemområder, men for å sette pris på de fulle fordelene, må du først forstå hvordan du bruker øyekrem og innlemme en øyeomsorgrutin i din daglige ansiktspleie.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg øyekrem eller anti-aldrings serum for å møte dine spesifikke behov. For de beste resultatene, se etter kvalitetsprodukter med aktive ingredienser som retter seg mot disse områdene.       
 2.  
 3.             2      Vask ansiktet grundig for å sikre at det er rent før du begynner å bruke det. Smuss, fett eller overflødig sminke kan forhindre vellykkede resultater.        
 4.  
 5.             3      Åpne øyekrembeholderen og fjern en liten mengde, du bør sikte på størrelsen på en blyantviskerør; mindre er ikke nok, og mer er generelt for mye og trenger ikke helt inn i huden.        
 6.  
 7.             4      Påfør krem ​​eller serum med en bomullspinne eller øyefyllingsapplikator. Hvis du foretrekker det, kan du bruke ringfingeren i stedet, da det er den smidigeste og minst brukte fingeren. Han kan utøve minst mulig kraft på den følsomme huden rundt øyet.        
 8.  
 9.             5      Start under øyet, over kinnbenet ditt og rett under tårkanalen. Damp kremet eller serumet rundt øyet ditt og arbeid deg opp fra innsiden av underbenet til ytre nederste hjørne. Fortsett med dabbingbevegelse og bruk øyekrem eller serum langs lengden på øvre øyelokk. Pass på at du berører øyelokkene, øyet brettes og området under øyenbryn. Vær spesiell oppmerksom på problemområder hvor du har fine linjer eller linjer, selv om disse områdene er litt utenfor synsfeltet.        
 10.  
 11.             6      Pek på de krem-dabbedde områdene med en lett, forsiktig bevegelse for å hjelpe kremen trænge inn i huden.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Omsorg populær:
Vedlikehold kombinasjonshuden ordentlig.

Flatterende klær for fete mennesker.

Skjær din egen ponni.

Vaginal lavage.

Ta en rask dusj.

Slitebiler.

Vri krøller.

Identifiser platina smykker og sølv smykker.

Tie en Eldredge slips knute.

Få rosa kinn.

Gjør voks til hårfjerning fra sukker selv.

Som svarte vokser håret ditt lenge.

Bruk fargekorrigerende skjulere.

Forhindre svette palmer.

Fjern trykk på negler.

Fjern nesehår.

Ta en tatovering selv med salt.

Ikke bruk undertøy.

Få fulle lepper.

Vaginal lavage.