Home \ omsorg
 

Anerkjenn en falsk Gucci belte.

 

Gucci belter kan være ganske dyre da dette designermerket er i høy etterspørsel. Det er derfor du bør sørge for at du faktisk investerer pengene dine i en ekte kopi, ikke en god forfalskning. De fleste forfalskede Gucci belter har små flekker - uansett om de er frayede materialer, et savnet, stemplet serienummer eller ikke helt perfekte sømmer. Pass på å sjekke emballasjen der beltet er levert, og undersøk deretter de håndlagde detaljene for å avgjøre om du har mottatt en original eller en forfalskning.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Undersøk emballasjen  ,

    
   
 1.            1      Kontroller fargen og logoen på gaveposen. Alle autentiske Gucci belter kommer i gavepose. Denne posen skal ha en mørk brun farge og logoen som viser en dobbel G (et reversert bokstav G som vender mot en vanlig stor G) skal skrives ut over hele overflaten av boksen - unntatt bunnen i boksen bare lomme.  
    
  • Det bør også være en mørk brun ledning øverst på åpningen slik at du kan binde posen for å forhindre at produktet faller ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontroller støvposen for merkevaren i gyldne bokstaver. Alle autentiske Gucci belter skal leveres i en støvpose. Posen skal ha en mørk farge og ha merket "GUCCI" trykt i gyldne bokstaver i midten av posen. I tillegg, i øvre høyre hjørne av posen, bør et tegnebånd være tilstede med bare ett bånd.  
    
  • Det skal være tegn på lesing "Gucci Made in Italy" på innsiden av dustbag. Hvis dette lille skjoldet mangler, er beltet ditt trolig en falsk.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spørsmål om den opprinnelige fakturaen. Hvis du ikke kjøpte Gucci-belte direkte fra en Gucci-butikk eller et annet pålitelig utsalgssted, men fra en annen kilde, bør du spørre selgeren for den opprinnelige fakturaen som et kjøpsbevis. Hvis selgeren villig gir deg den opprinnelige regningen som bevis, vil alle dine bekymringer om ektheten av beltet ditt øyeblikkelig bli fjernet.  
    
  • En autentisk Gucci-regning bør ha Gucci-merkenavnet ovenfor, adressen til en verifiserbar ekte Gucci-butikk eller et uttak (inkludert kontaktinformasjon) og beskrivelse / pris på beltet i spørsmålet.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Kontroller beltet  ,

    
   
 1.             1      Pass på at sømmen er perfekt og helt rett. Stitching på et ekte Gucci belte bør være bokstavelig talt perfekt. Ikke nesten perfekt - virkelig hundre prosent perfekt. Du betaler for den høye kvaliteten som dette designermerket er kjent for. Hver nålesting skal være helt rett (ikke skrå) og nøyaktig samme lengde som alle andre masker.  
    
  • Hvis du ser åpenbare feil i sømmer, bør du anta at dette er et falskt Gucci belte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se opp for bråkete flekker. Autentiske Gucci belter vitner om håndverk. Hvis du legger merke til at noen svarte områder er synlige på beltet, er det nesten sikkert en forfalskning. Dette gjelder spesielt hvis du har kjøpt et "nytt" Gucci belte, som imidlertid allerede kom med frayed på deg.  
    
  • Hvis du merker andre feil og materielle feil, er det også et tegn på at du mest sannsynlig holder et falsk belte i hendene dine.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at beltespenne er loddet på beltet. Spennene til smidde Gucci belter er ofte bare festet, mens spennene i ekte Gucci belter er loddet på den største delen av beltet. Ingen av Gucci sanne beltemodeller har en knapp som holder beltespenne på plass.  
    
  • Noen modeller har skruer på baksiden av beltespenne, mens andre modeller ikke har skruer. I dette tilfellet må du nøye undersøke detaljene og egenskapene til den spesifikke modellen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn gucci-avtrykket som identifiserer en original som sådan. Autentiske Gucci belter har stemplet påtrykket på innsiden av beltet, mens denne detaljene mest sannsynlig vil gå glipp av forfalskning. I noen nyere modeller finnes präglingen nær beltespenne, mens eldre modeller har preging i lengderetningen sentrert. 
    
  • Präglingen skal ha merkenavnet "Made in Italy" og et identifikasjonsnummer.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kontroller serienummeret. En autentisk Gucci serienummer skal være 21 sifre lang. Vanligvis bør nummeret begynne med "114" eller "223". 
    
  • Hvis nummeret ditt starter med "1212", er det definitivt en falsk. Dette serienummeret er spesielt vanlig på forfalskede Gucci belter.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Sjekk detaljene for beltet  ,

    
   
 1.             1      Kontroller beltemodellen "Monogram GG Beige" for riktig farge og et unikt GG-mønster. Ved dette beltet begynner mønsterets begynnelse med to Gs; mønsteret skal aldri brytes i midten eller starte igjen på et annet, upassende sted på mønsteret. Metalldelene av beltespenne skal ikke ha skruer. Baksiden av beltet skal være beige, mens GG-mønsteret skal ha en blå farge. Innsiden av beltet skal være laget av svart skinn.  
    
  • For hvert sekund GG mønster skal det være et hull i den andre G for beltespenne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på metalloverflaten på "Double G" beltespenne i beltemodellen "Black Impreme". I dette beltet består spenningen av en normal og en omvendt G. Den vanlige G har en matt finish, mens den omvendte G skal ha et svart metallisk utseende. Innsiden av beltet skal være laget av fløyelsittende materiale. "Double-G logo" skal skrives ut perfekt på hele belte.  
    
  • Denne modellen skal ha skruer på baksiden av beltespenne. Se på baksiden av spenne og se om du kan se noen skruer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontroller beltemodellen "Guccissima" på "Double-G logo". Lengden på dette beltet skal inkluderes i serienummeret og bør ikke stemples andre steder på beltet - forfalskninger har ofte en lengde på læret stemplet på enden av beltet hvor det ikke er noe spenne. Sømene skal inneholde "dobbel G-logoen", som er trykt på hele beltet. Innsiden av beltet er laget av fløyel. 
    
  • Dette beltet, som alle andre autentiske Gucci belter, har ingen knapper som sikrer beltespenne. Det ville være en tydelig indikasjon på forfalskning.
  •  
         
 6.  
           Les mer... (6)      
Omsorg populær:
Fjern gel neglelakk.

Gelert hår.

Rengjør hårbørster og kammer.

Utfør en hårforlengelse ved hjelp av fletningsmetoden.

Vokse øyenbryn.

Utvid dine øyenvipper på en naturlig måte.

Forhindre tørre og hakkede lepper.

Gi volum til håret ditt.

Styr sine sener.

Slip et skjerf rundt.

Påfør en hårmaske riktig.

Fra mørkbrun til blond.

Lag en hijab.

Lag søte antrekk.

Cornrows fletning.

Hvordan knytte et skjerf.

Slitestøvler.

Gå ned i vekt for jenter.

Ta vare på skadet hår.

Få huden ren innen en uke.

Farger hår rosa.