Home \ omsorg
 

Bruk matchende bh til antrekket ditt.

 

Damemote er bemerkelsesverdig variert. En kvinne som bærer en turtleneck en dag, kan bære en ryggløs kjole neste. Med hver eneste endring i kuttet, må en kvinne kontrollere sin bh for å sørge for at hun passer til hennes nye antrekk. I tillegg kan det riktige valget av bh din perfeksjon eller ødelegge ditt utseende, som i dag er så mange forskjellige topper og nakkelinjer tilgjengelig. Pass på fargene, stroppene og formene på stroppene for å holde bhen din gjemt under klærne dine. Pass på at du også har den riktige størrelsen, fordi feil bh størrelse kan ødelegge utseendet ditt uavhengig av stilen du velger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg riktig farge  ,

    
   
 1.            1      Velg en passende farge. En fargebro er den mest allsidige, da en tone som matcher huden din, er minst synlig under lys, mørkt, gjennomsiktig eller tynt stoff. Unngå dristige farger når du har på seg en lett skjorte eller topp laget av halvtransparent materiale.        
 2.  
             

    2      Juster bh av aktivitet  ,

    
   
 1.             1      Bruk en sportsbøtte mens du trener. En sportsbøtte kan ikke gjøre den mest smigrende silhuetten, men det gjør jobben med å få deg til å føle deg bra og hindre at brystene blir stresset under treningen. Noen studier tyder på at det å bære en sportsbøtte under treningen reduserer effekten med rundt 74%, noe som vil gjøre deg komfortabel og støttende.  
    
  • Det er bras spesielt tilpasset sport som yoga eller pilates, så du trenger bare å bære lagene på bh og ikke overopphetes.
  •  
         
 2.  
             

    3      Juster klærne på klærne  ,

    
   
 1.             1      Opphold med vanlige bras når du har på deg T-skjorter med rund hals. Så lenge bHen gir deg den nødvendige støtten og du føler deg komfortabel i det, kan en bh virkelig bli brukt under en normal, litt løsere T-skjorte. Mange kvinner finner en vanlig uten frills bh den mest komfortable, og velger stilen som passer deg best.       
 2.  
 3.             2      For skjorter laget av tettsittende materiale, velg en bh som ikke viser seg. Non-marking bras hindrer utseendet på linjer gjennom toppen din, noe som gjør denne typen bra til et godt valg for tette T-skjorter og lukkede bluser. Bo med en bh som dekker alt for best mulig passform, da bras med halve skall i midten av brystet kan ende og skape en skillelinje som du kan se gjennom toppen din.       
 4.  
 5.             3      Finn V-nakke topper for low-cut bras. Low cut bras har en veldig dyp midtbro under brystene dine. Hvis du bruker en vanlig bh til en V-hals, kan broen eller koppene være synlige.       
 6.  
 7.             4      Prøv en BH med nakkebøyle for en topp med nakkestøtter. Stroppene til en bh med nakkebøyler er stramme rundt nakken og ikke når dine skuldre så langt. Dette holder stroppene gjemt av stoffet på toppen din. 
    
  • Bruk racerback bras til racerback topper. Som brystet med nakkerem, etterligner racerback-bh den formen på toppen som har samme navn.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk en stroppeløs bh under en stroppeløs topp eller topp med spaghetti stropper. Stroppløs bras gjør figuren jevn og gir grunnleggende støtte. Du kan sitte litt strammere enn en normal bh fordi bandet trenger all støtte på grunn av brukerens fravær. Du kan også bære en bh, men den bør holdes i en subtil svart.       
 10.  
 11.             6      Prøv spaghetti stropper topper med en bh som også har spaghetti stropper. En bh med super mager stropper kan se bra ut til å lage en topp med spaghetti stropper. Stroppene kan ikke helt forsvinne under din topp, men så lenge båndene på bH din ikke er tykkere enn toppene dine, kan du kanskje blinke båndene på bH i et uformelt miljø. 
    
  • Velg en farge som passer din topp eller forbli med en nøytral farge.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kjøp en allsidig bh som er allsidig. Konvertible bras har tilpassbare stropper som du kan endre avhengig av passformen til din skjorte. Normale konvertible bras kan vanligvis brukes med og uten stropper; flere ekstravagante modeller tilbyr enda flere alternativer.       
 14.  
 15.             8      Tenk på klissete silikonebørster for lave nakke, baklelte topper og stroppeløse topper. Silikon lim har ikke tilbake og ingen stropper. De holder seg til huden din og levelerer din silhuett. Disse bras gir imidlertid minimal støtte, så du bør bare bruke dem som en siste utvei.       
 16.  
 17.             9      Bruk litt bh til undertøy. Det er ingen regler om å kombinere bh med undertøy - ingen vil se om den passer, og det er helt opp til deg om det er viktig for deg eller ikke. Hvis det er viktig for deg, prøv å kjøpe bh og undertøy samtidig for å sikre at det er en godt kombinert kombinasjon.       
 18.  
             

    4      Pass på at bHen fungerer  ,

    
   
 1.             1      Hvis du har en vakker byste, hold deg med tykkere stropper. Tykkere stropper på skuldrene skal gi bedre støtte, noe som er viktig for kvinner med svært store bustestørrelser. Men hvis du har en mindre byste, vil tynnere stropper gi tilstrekkelig støtte.       
 2.  
 3.             2      Med en push-up bh, kan du få tilgang til en ekstra heis. Den rette push-up bh kan fungere under en rekke topper, fra vanlige t-skjorter til fancy bluser. Leter du etter en som skaper en jevn, naturlig silhuett, ellers ser du kanskje ikke ut proporsjonal eller åpenbart unaturlig.       
 4.  
 5.             3      Bruk møbeltrekk sparsomt. En bh med lyspute kan se naturlig ut og gi brystet noen ekstra tommer. Overdreven polstring kan imidlertid se opplagt og vil ikke smette på figuren.       
 6.  
             

    5      Velg riktig størrelse  ,

    

En bh bør passe tett rundt brystet, skulderstroppene skal ikke kuttes og bh skal ikke glide opp ryggen din.

 
   
 1.             1      Bruk et mykt målebånd for å måle underbenken like under brystene dine. Målebåndet skal sitte der du sitter på stroppen på din bh. Styr bandet jevnt og parallelt med gulvet rundt brystet.       
 2.  
 3.             2      Legg 12,5 cm til dette målet og runde til nærmeste hele tall. Dette nummeret er størrelsen på bandet ditt.       
 4.  
 5.             3      Ta ditt målebånd og gå glipp av den bredeste delen av brystet. Normalt må målebåndet gå over brystvorter. Hold målebåndet parallelt med gulvet. Ikke hold det for løs, men ikke for stramt. Dette tallet indikerer bryststørrelsen.       
 6.  
 7.             4      Bestem forskjellen mellom båndstørrelsen og bryststørrelsen din for å få din koppestørrelse. Gå opp en koppestørrelse for hver 2,5 cm. For eksempel vil en forskjell på 2,5 cm være en A-kopp, en forskjell på 5 cm en B-kopp, en forskjell på 7,5 cm en C-kopp, en forskjell på 10 cm en D-kopp og en forskjell på 12,5 cm DD eller E kopp. Hvis forskjellen er mindre enn 2,5 cm, bør du ha en AA-kopp.       
 8.  
 9.             5      Når du prøver på en bh, legg hendene dine under stroppene og bøy fremover slik at brystet faller inn i koppene. Koppene skal dekke brystene, og midten av brystvorten bør være på det høyeste punktet av koppen. 
    
  • Hvis brystene overhenger koppen i midten eller på siden, er bHen for liten.
  •  
  • Hvis bHen er krøllet noen steder og ikke er fylt, er den for stor.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Juster kroken og stroppene når du prøver på brystet slik at den passer godt. Hverken bandet eller stroppene skal kutte inn i huden din, men de bør være stramme og flate.       
 12.  
 13.             7      Kontroller bryggenes bro. Midten av stoffet skal ligge flatt mot brystbenet.       
 14.  
            

Tips .

      

            

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

      

               Les mer... (3)      
Omsorg populær:
Bruk slanke jeans.

Lukt god hele dagen.

Behandle korn.

Få sunt, sterkt hår.

Få store hofter.

Braiding en fransk kaskadepot.

Se jevnt, selv uten sminke.

Zoom ut av store bryster.

Påfør rød leppestift.

Velg riktig bh.

Tåre trette øyne og våkn opp.

Eksfolierer huden.

Desinfiser en offentlig toalett.

Rengjør en hårbørste med naturlige børster.

Hold deg kult ved varme temperaturer.

Bruk speilpulver på neglene.

Gjør en feil septum piercing.

Kled deg til et jobbintervju om sommeren.

Bruk normal og UV Gel neglelakk sammen.

Hvordan bli kvitt død hud.

Påfør sminke primer.