Home \ omsorg
 

Bruk thong thongs.

 

Bruk av strengen thangas kan være vanskelig og krever litt tilpasset. Hvis du er klar for en endring i trusseavsnittet eller bare vil forbedre din trange følelse, ta tak i favoritttangen din og start med trinn 1.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forstå String Tangas  ,

    
   
 1.            1      Kjenn de forskjellige typene streng tangas. Hvis du er ny i strengen tanga verden, har du sannsynligvis plukket opp en rekke strenger, men aldri forstått hva det betydde. I utgangspunktet er det tre forskjellige stilarter for tråder: den tradisjonelle tongen, g-strengen og thong / samba. 
    
  • En tradisjonell thong dekker alt på forsiden og har vanligvis et bredt midjebånd som strekker seg til en 2,5 cm bred stripe som sitter mellom baken.
  •  
  • En G-streng er en streng med et veldig smalt midjebånd, typisk en elastisk 0,5 cm eller enda smalere bånd. Strengen er også veldig tynn, så det er bare en liten trekant på forsiden.
  •  
  • En thong / samba er korset mellom en vanlig trusser og en tradisjonell thong. Vanligvis består de av nok stoff for å dekke den øverste halvdelen av gjenstanden og avslører bunnpartiet (som forhindrer truser å vise under klærne). Resten av trusselen er avhengig av stilen, men har typisk et tykt linning og dekker mye hud.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forstå hva det føles å ha på en strengtong. En av de mange bekymringene til en ikke-trang bærer er - er det ikke ubehagelig? Men selv om ideen om å skyve et stykke klut mellom rumpene dine lyder som en pigtail, er de fleste strengebrukere enige om at den første ubehagelige følelsen snart forsvinner helt. Stringstenger anses ofte for å være en av de mest behagelige glidevarianter, spesielt G-strenger, da de små tingene ikke kan kollapse, sitte for løs eller flabby eller bli ubehagelig. 
    
  • Men husk at en streng ikke er for alle, og du må kanskje bli vant til det først.
  •  
  • Hvis du ikke liker følelsen av tingen din i begynnelsen, ikke gi opp umiddelbart. Dette er en vanlig prosess for første gang. Mange liker ikke følelsen i begynnelsen, men etter få dager har de blitt vant og elsket det.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv strengen thangas laget av forskjellige stoffer. Ikke alle strengene er opprettet på samme måte. På samme måte som vanlige truser, kan du velge mellom et vell av stoffer, farger og mønstre. Når det kommer til strenger, bør du alltid holde fast i bomullsvarianter, da de er pustende. Men blonder, silke og sateng er også mye brukt alternativer. Kantstenger er spesielt egnet for å hindre oppbygging av hud over elastisk bånd (en såkalt "muffintop"), da de strekker seg godt og dermed tilgi små petticoats. Silke og satin strenger er mer reservert for dameundertøyet, men de kan også være et alternativ for de dagene når du føler deg veldig sexy. 
    
  • G-strenger er mest sannsynlige for at huden skal bøye, da det elastiske midjebåndet er veldig tynt og lett kan kuttes i hofter.
  •  
  • Hvis du har på deg blonder, må du ikke glemme at stoffet kan ses gjennom stramme bukser og dermed motvirke følelsen av en streng (være usynlig).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en strengtong hvis du ikke vil ha en synlig strømpebukse. Strenger er vanligvis slitt slik at ingen synlig linje av trusen din vises under stramme bukser, en tett kjole eller skjørt. Problemet med de fleste truser er at uansett hvor tynt materialet er, kan du alltid se oversiden av hemmet under en smal bunn. En streng løser dette problemet fordi bukser er sjelden så smale på forsiden som fremsiden av trusen din vises. På baksiden er hagen pent dekket av bunnen. 
    
  • Hvis du aldri har slitt en streng, før du begynner med en thong / samba-streng. Disse gjemmer oversikten over trusene dine uten å gi deg den "pigtail" følelsen av at mange klager over.
  •  
  • High-waisted strenger bidrar til å hindre synlige konturer av trussene på hofter, noe som er spesielt nyttig i veldig tette kjoler.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Pass på at strengen ikke går over midjen din. Sett deg ned, lene seg fremover, knekk ned og gjør lignende bevegelser foran speilet for å se om strengen din blir synlig. Hvis "Whale Tale" blir et vanlig problem, bør du prøve forskjellige størrelser og modeller, unngå dype jeans, bruk et belte eller bare dekke området med en T-skjorte. Selv da er det alltid fornuftig å være forberedt på små tilpasninger i det offentlige. Når du setter deg ned, griper du ikke på tvers av midjen din og sørger for at du ser ut. Hvis det er synlig, legg det raskt tilbake og dra t-skjorten litt ned for å dekke området.                 
 10.  
             

  Del 2      Bruk tråder trygt  ,

    
   
 1.             1      Endre tingen din daglig. Et problem med slitasje kan være at de sprer bakterier raskere enn normalt undertøy, noe som kan føre til infeksjon. Fordi snoren kommer i kontakt med både anus og vulva, kan bakterier bevege seg fra den ene til den andre mye raskere, og omvendt, selv om buksene dine glir om og om igjen i løpet av dagen. Dette bør ikke være et problem for de fleste kvinner, men hvis du regelmessig lider av bakterielle infeksjoner, må du endre strengene oftere.  
    
  • Du vil kanskje bestemme deg for en størrelse som er større enn din normale truserstørrelse, for å forbedre både komforten og slitasjeforholdene.
  •  
  • Bomullstrenger hindrer at bakteriene sprer seg bedre enn andre strenger, så hvis du er redd for å bli smittet, prøv bomull.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke bruk tenn hver dag. Av samme grunner til at du bør endre strengen hver dag, bør du også gjøre uten en streng nå og da. Bakterier kan lett spre seg gjennom stoffet i tannen, noe som gjør deg mer utsatt for infeksjon hvis du bruker en hver dag. Prøv å bære strenger bare om dagen eller om de trengs som mote tilbehør. Bruk om natten, under sporten og under tunge jeans eller under andre deler, hvor undertøyet ikke kan vise, bedre normal, helt dekkende truser.       
 4.  
 5.             3      Ikke bruk strenger når du er syk. Selv om du valgte strenger som ditt daglige undertøy, bør du ikke umiddelbart kaste bort alle dine andre truser. Hvis du er syk, f.eks. hvis du har diaré eller matforgiftning, bør du ikke bære en thong. Ellers kan bakterier og fekalitet (definitivt ikke kult!) Spre seg. I tillegg føler de seg litt mer ubehagelig, hvis kjønnsområdet ditt nå er veldig følsomt. Du kan også ønske å avstå strenger i løpet av perioden, da blod og vaginal utslipp kan spre seg lettere over en thong enn en bikini bunn. 
    
  • Selv om ingen liker å tenke på denne muligheten, gir en thong heller ikke god beskyttelse, hvis elven blir for sterk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forhindre spredning av bakterier ved å tørke deg ordentlig. Jo, ingen liker å snakke om sine toalettvaner. Men hvis du bruker en tunge, kan du øke sannsynligheten for bakteriell infeksjon ved å tørke deg selv på feil måte. Tørk alltid fra forsiden til baksiden; Dette forhindrer at bakterier eller avføring kommer inn i din vulva og reduserer risikoen for infeksjon. Noen foretrekker å tørke med våtservietter i stedet for tørt toalettpapir, men det er ikke nødvendig. Viktigst - sørg for at du er veldig ren også! Det føles absolutt ikke bra hvis du ikke er tilstrekkelig ren og deretter satt på en streng.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Få skinnende bein.

Sko med monogram.

Eye make up for kvinner over 50 år.

Stil en side pony.

Bli kvitt solen hjemmefra.

Klipp ut en børstehårklipp.

Raskt tam hårfris.

Bruk sprøyte deodorant.

Farging av grått hår.

Vask tykt hår.

Bli kvitt en monobrake.

Hvordan leve et rent og velpleiet liv.

Glatt håret før skolen.

Heal en skorpe.

Reduser sebumproduksjonen.

Start din egen kosmetikklinje.

Lag en vill frisyre.

Utfør en ansiktsbehandling.

Bli kvitt calluses på føttene dine.

Forebygging av permeabilitet av bandasjer.

Fyll opp riktig.