Home \ omsorg
 

Få bølget hår over natten med en bolle. ,

 

Hvis du tar bare noen minutter og knytter håret til en solid bolle før sengetid, blir du belønnet med vakkert, bølgete hår neste morgen. Sørg for at du fukter håret litt før du knytter det til en bolle, slik at håret vil ta på seg en lysbølge når den tørker over natten. Selvfølgelig, når du åpner bunken, blir håret bølget.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Klipp av tåen til en gammel sokk. En hvilken som helst vanlig bomullsstrøm er perfekt for den. Hvis du har veldig langt hår, bør du velge en større sokk. Prøv å finne en sok for menn. Deretter skal du bare kutte tåen på sokken med saks. Dette gir deg et rør av stoff med en åpning på begge sider.       
 2.  
 3.             2      Rull opp sokken. Begynn med å treffe en ende igjen og igjen. Etter å ha brutt enden flere ganger, bør det ikke være et problem å rulle sokken i ringformet form. Det er alt du trenger å sette vakre bølger i håret ditt over natten. 
    
  • Hvis du har problemer med å rulle sokken, kan du sette den over en banan eller et annet langt objekt. Start på toppen av varen og rull sokken ned til sokken utgjør en ringformet form. Så kan du bare trekke ned sokkelen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kombiner håret til en høy hestehale. Bøy over og bruk en kam for å få håret enda bedre. Jo høyere hestehale sitter, desto bedre vil du sove med bunken, og det vil bli mye mer komfortabelt og mindre forstyrrende når du sitter høyt på hodet og ikke på baksiden av hodet. Bruk et hår slips for å knytte hestehale.       
 6.  
 7.             4      Spray håret med vann. For at denne metoden skal virke perfekt, bør håret være fuktig, men ikke dryppende. Vanntørket hår tørker ikke helt over natten, så bare drykk håret lett med vann. Hvis du bare kommer ut av dusjen, bør du vente til håret ditt er 80 prosent tørt før du knytter det til en hestehale.  
    
  • Det ville være praktisk hvis du legger litt vann i en gammel sprøyteflaske, slik at du kan fukte håret jevnt.
  •  
  • Hvis du ikke har en sprøyteflaske på hånden, kan du bare bruke fingrene til å kaste litt vann på håret ditt og fordel det jevnt med en kam.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett sokkelen over hestehale. Trekk din hestehale gjennom hullet i sokkelen og skyv ringen ned noen få inches. Pass på at du ikke overser noen tråder av hår; Alt håret ditt skal være midt i sokkelen.       
 10.  
 11.             6      Legg enden av hestehale i sokken. Du må rulle hestehale i sokken for å få en jevn bun. Den beste måten å starte er å plassere endene på hestehalsen jevnt rundt sokkelen. Hele sokkelen skal da dekkes av spissene på hestehale.       
 12.  
 13.             7      Rull din hestehale i en bolle. Ta begge hender og rull håret sakte i retning av hodet i sokken. Gjør dette til hele hestehale er rullet opp og sokken hviler på hodet ditt i begynnelsen av hestehale. Nå har du en fin "sokkel" på hodet ditt. Selvfølgelig kan du også forlate huset med denne frisyren hvis du har lyst til det! 
    
  • Hvis håret ditt allerede føles veldig tørt på dette tidspunktet, kan du gå glipp av et annet vannslag. Husk imidlertid at håret ditt ikke skal være for våt, ellers vil bun ikke tørke helt over natten.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Sov med bunken. Gå til sengs som vanlig, og kontroller at bunpen er på plass hele natten. Hvis du har bunen plassert høyt på hodet, bør det ikke føles ubehagelig. Hvis bunken blir for stramt, prøv å løsne den nær hårlinjen, slik at du ikke trenger å ødelegge hele frisyren.       
 16.  
 17.             9      Løs bunten neste morgen. Rull håret tilbake fra sokken og legg sokkelen til side. Fjern også hårbåndet. Bare la det bølgende håret falle over skuldrene og ryggen din. Nå er din luftige, bølgende mane perfekt!                 
 18.  
             

Tips .

                     
Omsorg populær:
Fjern huden din over natten.

Fjern huden.

Bli kvitt akne arr naturlig.

Lag Marley Twists.

Forstørre leppene.

Rengjør neseborene.

Kled deg til et jobbintervju om sommeren.

Vok hår i en uke.

5 metoder for å fjerne underarmshår.

Mål din egen talje.

Bruk shorts med høy midje.

Hvordan gjerne skjule en ny ørering.

Glatt huden.

Se pent ut.

Ser bra ut med briller (for kvinner).

Mjuk håret ditt.

Kjole som en stjerne.

Vri krøller uten hårspray.

Se bra ut i en bikini.

Velg en frisyre.

Lag ansiktsmaske fra honning og havregryn.