Home \ omsorg
 

Bli kvitt fet hud.

 

Å følge med fet hud er en ting, men hva hvis du vil bli kvitt alt? Her er noen ideer for å bli kvitt fet hud en gang for alle.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Reduser stress. Akne oppstår noen ganger som følge av stress. Og stresser deg selv når du får kviser gjør problemet enda verre. Skriv ned en liste over ting som stresser deg, og se om du kan forbedre noen ting.       
 2.  
 3.             2      Bruk medisiner for akne. Noen medisiner er formulert for å avfette huden din helt. Spør dermatologen din etterpå.        
 4.  
 5.             3      Ikke spis for mye fettete mat.        
 6.  
 7.   4      Dekk huden din med blottpapir. Du kan kjøpe dette i de fleste kosmetikkbutikker, og det vil hjelpe deg daglig å bli kvitt fettet.     
 8.  
 9.             5      Vask ansiktet ditt! Fet hud kan skyldes at du ikke vasker det riktig. Vask ansiktet to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om kvelden for å holde huden frisk. Bruk begge akne rensemidler for å bekjempe kviser.          
 10.  
 11.             6      Spis sunt. Ofte kan dietten forårsake akne. Lag en ernæringsrekord i en uke eller mer og skriv ned alt du har spist. Legg også merke til når du får akne. Hvis du får akne hver gang du spiser sjokolade, så hakk sjokolade ut av kostholdet ditt. Søppelmat gir også akne, og det er ikke bra for deg. Begynn med å fjerne søppelmat og usunn mat fra kostholdet ditt.        
 12.  
 13.             7      Bruk ansiktspleieprodukter skreddersydd for hudtype. De fleste anti-akne merkene tilbyr forskjellige løsninger for ulike hudtyper. Få noe for fet hud og bruk den hver morgen og kveld. Ikke glem å bruke den.        
 14.  
 15.             8      Ikke rør ansiktet ditt! Det er fett på fingrene som kan forårsake akne hvis du berører ansiktet ditt. Hvis du har en kvise, ikke prøv å uttrykke den. Hvis du har på seg en ponni, kan håret oppføre deg som fingrene dine. Prøv å ta håret ut av ansiktet ditt når det er mulig, og la det være åpent bare hvis du går et sted.        
 16.  
 17.             9      Bruk en naturlig skrubbe. Honning og sukker sammen eksfolierer huden mens den fukter det. Prøv å finne forskjellige oppskrifter for naturlige peeling på nettet og avgjøre hvilken som passer best for huden din. Men ikke bruk skrubber for ofte som de vil tørke ut huden din, og ikke på en god måte!                 
 18.  
        
Omsorg populær:
Organiser et moteshow.

Påfør høyttaler.

La håret ditt se kort ut.

Få en følelse av stil.

.

Slips.

Bli kvitt rynker.

Hold skjeden renere.

Veid brystene dine.

Bruk matchende bh til antrekket ditt.

Farg håret med kritt.

Bli kvitt akne som tenåring.

Som en mann får en sunn, strålende hud.

Få din mustache i form.

Mål skulderbredden.

Forfriskende muffling sko.

Mørk håret ditt selvfølgelig.

Bruk solkrem og sminke.

Lys håret på armene dine.

Fjern shellak.

Døm om en designerpose er en falsk.