Home \ omsorg
 

I hvilken som helst hårtype uten bruk av produkter gjør dreadlocks.

 

Dette er en rask guide til å lage dreadlocks i rett, bølget eller litt krøllet hår. Metodene beskrevet i denne veiledningen er ikke sunne for de fleste med krøllet, hardt krøllet hår med Afrotexture.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at håret ditt er tre ganger så lenge du vil at det skal være. I løpet av det første eller to år har du dreadlocks, de vil bli betydelig kortere. Dette er annerledes for alle. Håret ditt kan ende opp med å bli halv så lenge, så du bør ha litt overflødig lengde.       
 2.  
 3.             2      Lichen håret der du vil lage dreadlocks, svært nær tykke pigtails; Hver av de tre strengene du bruker til flettet skal ha størrelsen på dine dreadlocks du vil ha. Så hvis du vil ha dreadlocks med en diameter på 2,5 cm, vev tre tråder med en diameter på 2,5 cm. La det stå i 1-2 uker.        
 4.  
 5.             3      I løpet av denne to ukers perioden bør du vaske håret ofte, men bruk IKKE balsam. Hvor ofte du vasker det, avhenger av hudtype. Hvis du har en fettete hodebunn, vask håret ditt hver annen dag. Skyll det så ofte du vil. Ikke tørk hodebunnen din ved overvasking, da dette er usunt for håret ditt.        
 6.  
 7.             4      Etter to uker med å trene håret ditt ved å vaske det og gjøre det i tette krøller, bør flettene fjernes.        
 8.  
 9.             5      Bruk en metallkamme til å kaste hver strand tilbake mot hodebunnen til den er tuftet i en myk ball, og trekk håret bort fra hodebunnen med fingrene og kam den tilbake. Du burde ende opp med en kompakt, stram dreadlock med lite eller ikke håret dreadlocked hår på toppen.        
 10.  
 11.             6      Gjør dette med alle flettene til alt håret du ønsker er dratt inn i dreadlocks.        
 12.  
 13.             7      Få noen til å gi deg en hodebunnsmassasje som hårsekkene dine vil definitivt skade etter å ha blitt kammet tilbake.        
 14.  
 15.             8      Du kan da bruke en nål eller heklehake for å ta håret ut av dreadlocks og sy / hekle det inn i den bakkamede delen. Alternativt (og uten hodepine ved å lære denne teknikken), kan du bare legge igjen dine tips som de er og kutte dem av da dine dreadlocks har modnet.        
 16.  
 17.             9      Når du har bestemt deg for hva du skal gjøre med dine tips, er dreadlocks gjort. Dette er den eneste sikre nøkkelen for å få dine dreadlocks til å modne raskt: rengjør hodebunnen. Husk at dreadlocks regelmessig skilles og rulles i håndflaten. Ikke å gjøre det vil resultere i en stor mengde hår og flate dreadlocks.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Sko med høye hæler krympes.

Å forlate et skjegg.

Fjern neglelakk uten neglelakkfjerner.

Få sterke negler.

Helbrede sårlepper.

Bli kvitt goosenecks.

Se frisk.

Stram huden.

Dekk grå hår naturlig.

Kjole i stilen til den amerikanske 1980 tallet.

Slå brunt raskt.

Bruk landets utseende.

Bruk et skjørt om vinteren.

Hvordan knytte et skjerf.

Bruk en klut.

Hår styling for menn.

Slip et skjerf rundt.

Klipp en tiered pony.

Fjern mørke flekker under armhulen.

Gjøre en for kort hårklipp.

Bestem din øyeform.