Home \ omsorg
 

Spray for å fjerne farge fra hår.

 

Dusj kan brukes som en harmløs og billig hårfarge. Det brukes ofte til å lage tråder av flotte farger, men det kan være irriterende å blegge eller vaske dem ut av håret. Du kan ikke umiddelbart umiddelbart fjerne dusjen farge, men det er noen ting du kan gjøre for å bleke det ut eller fjerne det raskere.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Hyppig vask  ,

    
   
 1.            1      Øk antallet på håret ditt. Selv om du vasker håret en gang om dagen, kan det fortsatt ta flere uker eller måneder til å få dusjen ut av håret ditt. I stedet, prøv å vaske håret noen ganger om dagen. Hvis du vasker håret oftere, bør du bruke fuktighetsgivende sjampo for å beskytte den mot tørking.        
 2.  
 3.             2      Bruk avklarende sjampo. Hvis du bare vasker håret en gang om dagen eller mindre, prøv å klargjøre sjampo. Disse sjampoene er spesialdesignet for å frigjøre håret ditt fra buildup som brusende. Det vil ikke fjerne dusjen umiddelbart, men klargjøre sjampo vil hjelpe det å bleke raskere. Og viktigst er de fleste klarerende sjampoer egnet for daglig bruk.       
 4.  
 5.             3      Prøv en anti-flass sjampo. Anti-flass sjampo ligner på å avklare sjampo og fjerner også håret av kjemikalier og potensielle irritasjonsmidler. For å øke effekten av skumsjampo på håret, bland den med en liten natron og bruk den på det våte håret. Det kan være at du må gjøre dette flere ganger, men det bør bidra til å bleke fargen raskere enn vanlig.       
 6.  
 7.             4      Prøv et mildt vaskemiddel. Vaskemidler og oppvaskmiddel kan både fjerne hårfarger som brusende, men de kan også forårsake ekstrem dehydrering og skade på håret ditt, så de bør brukes sparsomt. Hvis du bruker vaskemidler, bør du velge en mild, fargeløs, blekfri og bruke bare en liten mengde. Hvis du bruker oppvaskmiddel, velg en mild, luktfri og fargeløs og bruk bare tre til fire dråper. Skyll begge deler av håret grundig.                 
 8.  
             

    2      Tannkrem  ,

    
   
 1.             1      Fukt håret ditt. Bruk veldig varmt vann, men vær forsiktig så du ikke brenner hodebunnen. Kokende vann anbefales ikke med mindre du vil fjerne dusj bare fra hårtrådene og ikke fra håret nærmere roten. Håret du jobber på, må være delvis fuktig, men ikke nødvendigvis dryppende våt.       
 2.  
 3.             2      Gni tannkrem i ditt farget hår. En tannkrem som inneholder bakervarer fungerer best, men hvis du ikke finner en, prøv en vanlig tannkrem. Gni de fargede hårstrengene grundig og arbeid dem inn.       
 4.  
 5.             3      Skyll håret ditt. Tannkrem er relativt trygg og vil ikke forårsake langvarig skade, selv om du ikke får alt ut mens du vasker, men det kan være at håret ditt føles klebrig eller det etterlater hvite flak på tørking. Vask det med varmt vann og gni de fargede hårstrengene mens du vasker.       
 6.  
 7.             4      Gjenta denne prosessen om nødvendig. For mange sjampoeringer på en dag anbefales ikke, men du kan gjenta denne prosedyren opptil to ganger om dagen i en uke om nødvendig. Men stopp når håret ditt begynner å se spesielt sprøtt eller tørt.       
 8.  
             

    3      eddik  ,

    
   
 1.             1      Lag en løsning av eddik og vann. Ta en kopp og legg til en teskje (15 ml) hvit eddik eller eple cider eddik. Eddik har muligheten til å frigjøre håret fra akkumuleringer. Følgelig kan det brukes til å fjerne hårfargestoffer som brusende hår. Fyll resten av koppen med varmt vann og rør kraftig for å blande alt sammen.       
 2.  
 3.             2      Hell løsningen over håret ditt. Fokuser på stedene hvor hårfarge på dusj ser det mørkeste ut. Du trenger ikke å fukte håret først. Det fungerer best når det brukes uten ytterligere fortynning.       
 4.  
 5.             3      La eddikoppløsningen virke. Vent noen minutter og la eddikoppløsningen trenge inn i håret ditt. Hvis du vasker henne ut for fort, vil hun ikke ha nok tid til å flytte inn og løse dusjsamlingene.       
 6.  
 7.             4      Vask håret ditt med varmt til varmt vann. Gni flekkene du har brukt eddik for å sørge for at all eddik er fjernet. Du vil nok finne ut at det fortsatt er farge i håret ditt, men det kan man forvente. Eddik vil ikke automatisk fjerne hele dusjen fra håret ditt, men det kan bidra til å bleke fargen mye raskere. & Lt; bar & gt;       
 8.  
 9.             5      Bruk vanlig sjampo. Eddikoppløsningen er ikke designet for å rense håret ditt, så du bør vaske det uansett etter at du har ferdig med å bruke og vaske ut eddikoppløsningen.       
 10.  
             

    4      Bakerpulver  ,

    
   
 1.             1      Kok vann i en liten gryte. Du trenger ikke å bruke mye vann. En liten mengde er nok. For bakepulvermetoden bør du dyppe hårstrenger inn i løsningen og ikke helle dem over hodet ditt, slik at du bare trenger nok vann til å fordype ditt fargede hår og dekke det med vann. La vannet koke til det kokes.       
 2.  
 3.             2      Legg til en spiseskje (15 ml) bakepulver til kokende vann. Vannet vil skvette litt ettersom oppsugning oppløses, men det er normalt.       
 4.  
 5.             3      Ta pott med vann fra ovnen. Legg det ned på benken i nærheten av vasken. Ikke behand håret med vannet mens det fortsatt er på komfyren.       
 6.  
 7.             4      Dip de fargede tipsene i vannet og la det stå i omtrent et minutt. Vannet fortsetter å hisse og bør også ta på seg fargen på dusjen i håret ditt.       
 8.  
 9.             5      Hell vannet og vaske håret. Hell vannet med bakepulveret i vasken og rengjør det umiddelbart. Skyll håret ditt under kranen med varmt vann. Hvis den knuter eller virker svært sprø, bør du ta en dusj og vaske håret normalt med sjampo og vann. Dusjen bør imidlertid stort sett vaskes ut.       
 10.  
             

Tips .

      

            

Ting du trenger .

      

                 
Omsorg populær:
Er det fantasi eller er du balding.

Ha tepene dine gjennomboret.

Finn riktig hårbalsam.

Raskt tam hårfris.

Å være den peneste jenta på skolen.

Dekke blemishes.

Lag naturlig sjampo.

Endre stilen din.

Bestem hudtype.

Kjole som en jente fra landet.

Fjern neglelakk fra huden.

Fjern uønsket ansiktshår.

Bevar krøller.

Selv menn kan klippe sitt eget hår.

Lag matte neglelakk selv.

Få flekker av hårfarger ut av ansiktet ditt.

Regrow håret naturlig.

Rengjør ører med peroksid.

Rengjør smykker.

Fikk silkeblanke lepper.

Lag en falsk tatovering.