Home \ omsorg
 

Kled deg til en konferanse.

 

Når du deltar på en konferanse, gjør du det ofte for å gjøre forbindelser og imponere andre fagpersoner i ditt felt. Derfor bør du gjøre ditt beste når det gjelder klærne dine. Før du bestemmer deg for hva du skal bruke, bør du informere deg selv om konferansen du deltar på, har en kleskode. Ellers kan du bestemme hva slags klær konferansen krever, så langt du vet. Husk også at klærne på mottak og presentasjon sannsynligvis vil avvike fra klær som besøkende.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Profesjonelle forretningsforbindelser  ,

    
   
 1.            1      Ta med blazer eller sportsjakke. Dette er spesielt viktig for menn. Du trenger ikke nødvendigvis en jakkesett laget av ull, men en form for teksturert jakke, i tradisjonell farge som brun eller svart, er en god ide, selv om du bare bærer den med deg.       
 2.  
 3.             2      Hvis du ønsker å legge igjen et varig inntrykk, ha på seg draksjakker. Bukser i sort, grå, mørk blå og brun er standardfarger du bør velge mellom.        
 4.  
 5.             3      Vurder bruk av khakis. Khaki bukser er populære for det uformelle forretningsmessige utseendet til menn, men kvinner kan også bruke den som en uformell forretningsutseende. Din khaki bør strykes og rynke fri.        
 6.  
 7.             4      Kvinner kan velge mellom lange bukser, khakier eller et knelangsskjørt. Mørke farger, som svart eller mørk brun, er de mest tradisjonelle og allment aksepterte.        
 8.  
 9.             5      Bruk en knappet skjorte med krage eller en polo skjorte. Lys og mørke farger er akseptable, men unngår noe skarp eller iøynefallende.        
 10.  
 11.             6      Kvinner kan ha på seg en strikket bluse, en silkebluse eller en tett strikket genser. Velg en bodice som vil smigre figuren uten å bli kuttet så dyp eller dyp nok at det ville oppfattes som permissiv. En monokrom versjon fungerer best med uformelle stoffer, men en utskrift i en rik farge kan se passende på flere vakre stoffer som silke.        
 12.  
 13.             7      Menn - bestemme om du vil ha slips eller ikke. Slipsene gjør at du ser mer profesjonell ut, og du vil kanskje ha på deg hvis du vil blande med mennesker eller bygge kontakter for fremtiden. Men hvis du vil ha et uformelt forretningsmessig utseende, er bånd ikke nødvendig.        
 14.  
 15.             8      Bruk svarte eller brune skinnsko. Menn kan velge en blonder eller casual tøffel, men i begge tilfeller må skoen din være polert og i god stand.        
 16.  
 17.             9      Kvinner - Bruk flate sko eller en lav hæl (ingen høye hæler). Pumper med lukkede tå eller flate sko er å foretrekke. Svart og brunt lær er ideelt.        
 18.  
 19.             10      Stem på sokker og bukser sammen. Dette gjelder for menn og kvinner. Sorte sokker er den vanligste og mest allsidige farge, men du bør prøve å matche sokkens farge til fargen på skoene eller buksene dine slik at alt går bra sammen. Unngå hvite eller fargerike sokker som kan tiltrekke seg oppmerksomhet.        
 20.  
 21.             11      Kvinner, hvis du bestemmer deg for å ha på seg skjørt eller kjole, så sjekk stoffet for å se om det er nær deg. Hvis det er tilfelle, så bruk en truser under.        
 22.  
 23.             12      Minimer tilbehør. Unngå tradisjonelle smykker, for eksempel leppepierkinger, og bruk subtile deler som ikke er iøynefallende.                  
 24.  
             

    2      Uformelle konferanser  ,

    
   
 1.             1      Få khakiene ut. Khaki bukser er like elegante som de trenger for en uformell konferanse. Se etter bukser i en dress stil med et bredt ben og vær oppmerksom på et strykt og rynkefritt materiale.        
 2.  
 3.             2      Tenk på et par jeans i en mørk vask. Lett og middels vask kan virke for uformelt, jo mørkere vaskes, desto bedre. Hold deg med et bukseben i en dress stil og unngå kutt som henger ned i hofter eller nær knærne.        
 4.  
 5.             3      Tenk også på et knelangskjørt hvis du er kvinne. Blyant og A-linje skjørt er best, men du kan leke med fargen og mønsteret mer enn du kunne på en profesjonell konferanse. Unngå ekstravagante ornamenter og hold deg til en konservativ "Søndagsskjørt".        
 6.  
 7.             4      Bruk en polo skjorte, spesielt hvis du er en mann. Opphold med monokrome modeller og unngå galne mønstre. Selv tradisjonelle knappede skjorter fungerer bra.        
 8.  
 9.             5      Bruk en fin bluse eller cardigan hvis du er kvinne. Bomull, strikkevarer og silkebluser ser spesielt pen ut. Du kan velge en knappet bluse, eller dra en over hodet.        
 10.  
 11.             6      Ta på deg en kjole. I stedet for å ha en separat topp og bunn, kan kvinner ha på seg en farge kjole. Velg en i en stil som passer til arbeidet. Dette betyr generelt at kjolen har en subtil print, en konservativ hals og en knelengde.        
 12.  
 13.             7      Bo med skinnsko. Svarte og brune tøfler fungerer godt hos menn. Sneakers er for uformelle og må unngås.        
 14.  
 15.             8      Bruk en lav hæl. Kvinner har litt mer plass til skoene sine til en uformell konferanse, men du bør fortsatt velge en lukket form med en relativt lav hæl. Ta gjerne med farge og tekstur.        
 16.  
 17.             9      Stem på sokkene på skoene. Svart, brun, grå og beige sokker fungerer best. Unngå hvite sokker eller sokker med mønstre.        
 18.  
 19.             10      Bruk slitasje med skjørt og kjoler. Strømper er kanskje ikke nødvendig i et ekstremt uformelt miljø. Likevel kan det ikke være en dårlig ide å ha det. Hvis du innser senere at de er unødvendige, kan du ta dem av.        
 20.  
 21.             11      Hold ditt tilbehør til et minimum. Selv for en uformell konferanse, bør tilbehør være undervurdert og enkelt.        
 22.  
 23.             12      Bli kledd til middagen. Den nødvendige kleskode kan variere. Lunsj kan bare kreve et uformelt forretningsmessig utseende, men de fleste kveldsmottakelser krever mer sofistikert klær. Kvinner bør velge en konservativ cocktailkjole, og menn skal gå i en drakt og slips.        
 24.  
             

    3      Presentasjonsdrag  ,

    
   
 1.             1      Bruk en knappet skjorte med krage. Enkle farger som hvite eller pastelltoner virker best, men sterke farger og mønstre bør unngås.        
 2.  
 3.             2      Legg på en ulldraktjakke. Velg en enkelruteform i en mørk farge som svart, mørkblå, grå eller brun. Jakken skal sitte godt med menn og kvinner.        
 4.  
 5.             3      Stem på buksene på jakken. Klær som er tilgjengelige som en del av en todelt dress er best, men hvis du kjøper buksene dine separat, bør du matche fargen til fargen på jakken din.        
 6.  
 7.             4      Tenk på et knelangskjørt hvis du er kvinne. Bukser og skjørt er begge passende forretningsklær for kvinner. Velg et blyantkjørt som passer til fargen på din jakkesjakke, helst svart, mørkblå, grå eller brun.        
 8.  
 9.             5      Bruk polerte skinnsko. Menn bør vurdere formelle blonder-opp modeller i svart eller mørk brun, som oxfords.        
 10.  
 11.             6      Bruk flate sko med lukket tå eller pumper. Kvinner kan ha flate hæl, men unngå strappy modeller som ser sexy fremfor profesjonelle. Svarte og brune sko er den mest hensiktsmessige og distrahere minst.        
 12.  
 13.             7      Bo med sokker som passer til fargen på din dress. Dette gjelder spesielt for menn. Svarte sokker er de vanligste da de danner en jevn overgang mellom de mørke buksene og skoene.        
 14.  
 15.             8      Sett på nylon strømpebukser hvis du er kvinne. Hosiery er nødvendig for skjørt og anbefales også for bukser.        
 16.  
 17.             9      Velg et konservativt slips hvis du er en mann. Velg et slips laget av et stoff av høy kvalitet, som silke, og en dempet farge eller et subtilt mønster. Unngå dristige mønstre og imprints.        
 18.  
 19.             10      Stem på belte på dress og sko. Fargen på beltet ditt bør samsvare med fargeskjemaet for resten av antrekket.        
 20.  
 21.             11      Hold ditt tilbehør til et minimum. Dette gjelder for menn og kvinner. Klokker og andre smykker bør være diskrete. Unngå noen ikke-tradisjonelle smykker som piercinger i øyenbrynene eller nesen.        
 22.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

          Les mer... (1)      
Omsorg populær:
Stopp kløe.

Fikk gode føtter.

Styling a pixie.

Riktig pleie av huden.

Behandle arr.

Velg riktig badedrakt.

Fjern mais fra tær.

Påfør blykonturpenningen.

Se ut som en jente.

Lag en sitron honning maske.

Gjør en skrubbe ut av brunt sukker.

Vok med honning.

Hårete bølger er styling.

Se bra for din venn.

Gjør klærne gamle eller slitte.

Bruk henna på grått hår.

Å være den peneste jenta på skolen.

Kontur nesen din.

Få langt hår raskt.

Farg håret med kaffe.

Fjern neglelakk fra klær.