Home \ omsorg
 

Nail art med geodes.

 

Geode negler er blant de mest populære utseendet på sesongen. Inspirert av geoder, er de en kombinasjon av monotont steingrå og glitrende, glitrende lilla. På grunn av deres organiske natur er det ingen riktig eller feil måte å lage geode negler på. De er perfekte for de som ikke har en stabil hånd. Det tar litt tid å lage dem, men resultatene er definitivt verdt tiden og krefter.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Legg grunnlaget  ,

    
   
 1.            1      Forbered neglene dine. Rengjør neglene dine med en manikyrbørste og tørk av noe gammelt neglelakk med aceton eller neglelakkfjerner. Lag og negler neglene dine til en form som passer deg. 
    
  • Påfør vaselin til ditt kutikalområdet hvis du ikke har en stabil hånd. Så du kan tørke dem ned til slutt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Påfør et underlag på hver negle. Begynn å bruke basen på neglespissen først, og bruk den deretter på hele spiken. Dette vil bidra til å beskytte neglen din og holde manikuren vare lenger.       
 4.  
 5.             3      Mal dine negler med lys, steingrå neglelakk. Dette er grunnlaget for geodene dine, så sørg for at det er kjedelig og ikke skinnende eller glitrende. Avhengig av hvor tykk eller gjennomskinnelig neglelakken er, kan det hende du trenger to lag.  
    
  • Vurder å legge litt dybde til ytre kanter med en mørkere nyanse av grått neglelakk.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      La neglene tørke. Når ditt første lag tørker, kan du begynne å planlegge geodene dine og justere dine rettsmidler.                 
 8.  
             

    2      Lag noe gnist  ,

    
   
 1.             1      Bruk musserende lilla neglelakk, maling en tykk bølget linje ned i neglen din. Velg en lys, perleaktig lilla og hold deg unna mørke eller pastelltoner. Den bølgende linjen trenger ikke å være helt nøyaktig i midten. Du kan også få henne til å berøre siden av neglen din i stedet.  
    
  • Du trenger ikke å male en geode på hvert spiker. Prøv det på en aksent spiker, for eksempel ringfingeren.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder å legge til litt ekstra glitter med glitter. Hell noen dråper klart neglelakk inn i en liten bolle med tykke, iriserende glitrende kliver. Rør i en klype av lys og mørk lilla nail art glitter med en tannpirke. Påfør det berørte neglelaket med en liten børste over den lilla bølgelinjen på neglen din.        
 4.  
 5.             3      Border den lilla linjen med glitrende hvitt neglelakk. Påfør en tynn børste av glitrende hvitt neglelakk til ytre kantene av den lilla bølgelinjen. Hell noen dråper klart neglelakk i en liten bolle for en mer realistisk effekt. Legg til noen dråper hvitt, glitrende neglelakk og en klype blendende nail art glitter. Bland alt med et tannpirk og bruk det i stedet.  
    
  • Prøv å vise linjen i den lilla delen av manikyret, men ikke i den grå delen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis ønskelig, legg til noen mini edelstener for tekstur. Du kan feste disse med neglelakk. Du kan også male neglen med et tynt lag av klart neglelakk og deretter legge edelstenene til den. For et mer organisk utseende, bruk en kombinasjon av krystaller og tykke nagelglitter / foliebiter.        
 8.  
             

    3      Legg til etterbehandlingen  ,

    
   
 1.             1      Ramme mellom rommet mellom det grå og lilla neglelakk med akrylmaling. Dip en fin, skarp nail art brush i akrylmaling. Forsiktig kanten mellom grått og lilla neglelakk. Gå raskt videre til neste trinn før malingen tørker.  
    
  • Lag en spiker samtidig hvis du lager geoder på alle neglene dine. Malingen må være våt for neste trinn.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Følg omrisset med en våt pensel. Senk børsten i vann og trekk deretter linjen før malingen tørker. Dette bidrar til å sløre linjen.        
 4.  
 5.             3      Legg til hvite polka prikker for høydepunktene. Påfør samme teknikk som med svart akrylmaling: gjør et hvitt område med hvitt, og smør deretter med en ren, våt pensel. Du trenger ikke å vite alt. Her er mindre.        
 6.  
 7.             4      Vurder å gi dine andre en steinaktig berøring i stedet for accentnaglene. I en liten bolle rør forsiktig litt hvitt, grått og svart neglelakk slik at du får streker. Dekk denne blandingen med en sminkesvamp på de andre neglene uten aksent. 
    
  • Du bør bare gjøre det på neglene du har grå igjen.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Forsegl alt med en klar, blank topplakk. Pass på at du bruker en blank topplakk, ellers slipper du krystallglitteren på neglen din. Påfør topplaken til minedelsten først, hvis du legger til noen, og deretter over hele spiken.       
 10.  
 11.             6      Klist opp neglene dine når det trengs. Ta en nærmere titt på neglene dine. Hvis du har neglelakk på fingeren eller nagelen, tørk den av med en tynn børste dyppet i neglelakk eller aceton. Hvis du brukte Vaseline tidligere, tørk den av.       
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (8)      
Omsorg populær:
Hårfølsomme strandbølger uten varme.

Ikke stikk på tunge rengjøring.

Stil håret til skolen.

Løs håret.

Kool Aid Fjern flekker fra huden.

Lys opp en mørk overleppe.

Barber deg uten barberkrem.

Sy på hårforlengelser.

Fletting av en sidefletting.

Bruk Eyelash Extensions.

Farge øyenvipper.

Bruk støvler.

Rengjør en mascara børste.

Bruk kveldsdrakt for en hendelse.

Bruk sminke i middelskolen.

Forbered et avslapningsbad.

Gjør fingernailene dine vakker.

Bruk hårvoks.

Påfør en keratinbehandling.

Blåser en ponni.

Slik dekker du øyenbrynene dine.