Home \ omsorg
 

stretch T-skjorte.

 

Enten du har gjort en feil, tørker klærne i tørketrommelen, eller din T-skjorte har aldri vært stor nok, det er to måter å strekke en bomullst-skjorte til den størrelsen du trenger (inne rimelige grenser). Bomullet gir vei, spesielt når det er vått. Før du gir bort din T-skjorte frustrert, bør du prøve følgende ideer.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Strekk med varmt vann og hårbalsam  ,

    
   
 1.                    1      Soak hele T-skjorten i en bolle med varmt vann. Du kan suge det i vasken eller i en stor bolle. Pass på at du bruker varmt vann og stoffet du vil strekke, suger godt med vannet overalt. Vannet skal helt dekke T-skjorten.  
    
  • Pass på at du bruker lunkent vann. Hvis du jobber med varmt vann, er fibrene usannsynlig å strekke seg. De slapper av bedre i lunkent vann.  
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Legg en kvart kopp hårbalsam i vannet. Når du har satt balsam i vannet, bør du sørge for at balsammen ikke synker i flekker på gulvet, men blander med vannet. Hårbalsammen myker fibrene og det er lettere å strekke dem.  
    
  • Hvis du ikke har hårbalsam i huset, kan du også bruke baby shampoo.
  •  
  • En rimelig balsam er tilstrekkelig for dette formålet. Ikke kast bort dine dyre hårpleieprodukter på t-skjorten.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Hold t-skjorten under vann i 10 til 15 minutter. Den enkleste måten er å spre T-skjorten flat over bollen eller bekkenet, og trykk forsiktig under vann med begge hender. Sørg for at vannet blandet med gjørmen sukker gjennom hver fiber av T-skjorten. Hvis T-skjorten ikke er jevnt gjennomvåt i prosessen, vil fibrene strekke seg annerledes.  
    
  • Hold T-skjorten flatt på bunnen av bollen i et minutt eller to for å forhindre at det blir spylt opp, og sørg for at hver fiber er mettet med løsningen. Jo mer metning du oppnår, desto raskere blir det på bunnen av bollen av seg selv. La det være der i 10 til 15 minutter.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Skyll T-skjorten. Ta t-skjorten ut av bollen og fyll den med rent, kaldt vann. Du kan bare ta en annen bolle. Skyll T-skjorten på samme måte som du ville skyll håret ditt etter en vask så det ikke blir dekket med klistret rester.  
    
  • Ta deg tid. Skyll T-skjorten i 5 minutter og skyll igjen for å sikre at rent vann har nådd hver fiber.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Finn et flatt sted og sprer din T-skjorte. Overflaten på tørketrommelen, en granittbenkeplate eller overflaten av fryseren er fantastisk. Spre noen håndklær for å beskytte T-skjorten (og overflaten hvis du ikke vil bli våt).  
    
  • Trykk vannet ut av T-skjorten for å holde det tørt og påskynde tørkeprosessen.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Hvis din T-skjorte er utsmykket med en grafikk du ikke vil strekke seg til, bør du stryke den nå. Strekning av T-skjorten kan forvride bildet. Hvis du tørker bildet først, vil det ikke strekke så mye som bunnen og sidene av T-skjorten din (områdene du vil strekke) fordi de fortsatt er våte.        
 12.  
 13.                  7      Sett ermene i den delen av T-skjorten du vil strekke. Hvis du vil utvide den, kan du strekke t-skjorten ut, vær forsiktig så du ikke legger for mye press på det. Dette kan skape en merkelig "bump" som stikker ut fra T-skjorten. Hvis du tror at armene dine ikke er sterke nok til å strekke t-skjorten nok, prøv beina, et solid innlegg, eller be noen med sterkere armer for å hjelpe deg.  
    
  • Hvis du bare vil ha t-skjorten lenger, kan du strekke den i motsatt retning ved nakke og midje. Arbeid fra venstre til høyre og sørg for at alle sider av T-skjorten er jevnt strukket.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Spre T-skjorten på håndkleet for å tørke. Hvis du er bekymret for at den kan krympe igjen, kan du legge vekten rundt kantene. Hvis du prøver å skape mer bredde rundt brystet eller magen, kan du trykke ting "i" t-skjorten for å strekke disse områdene enda mer.  
    
  • T-skjorten holder sin form til den er vasket og "strykes" igjen. Hvis du vil beholde den nye størrelsen, bør du ikke legge den tilbake i tørketrommelen.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Bruk et jern  ,

    
   
 1.                  1      Fukt hele T-skjorten i kaldt vann. Fukt din T-skjorte på samme måte som i fremgangsmåten beskrevet ovenfor, og kontroller at alle fibre er gjennomvåt. Hold stoffet flatt på bunnen av bollen eller bassenget for å sikre at den er jevnt våt.  
    
  • Det er ikke nødvendig å suge t-skjorten lenger. Det bør virkelig suge opp med kaldt vann. Når du er overbevist om at det ikke kan bli våtere, kan du gå videre til neste trinn.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Plasser den på en flat overflate for stryking. Vri den litt ut for å kvitte seg med overskytende vann og forhindre det i å dryppe på strykeflaten. Pass på at overflaten du stryker på er varmebestandig. Det beste er et strykebrett, men du kan også stryke på kjøkkenbordet eller gulvet hvis du er forsiktig.  
    
  • Hvis du vil, kan du begynne å strekke seg nå. Du vil bli overrasket over hva du kan oppnå med bare hender.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Med strykejernet på middels varme, kan du begynne å stryke t-skjorten med noe trykk. Hold strykejernet i den ene hånden og T-skjorten i den andre. Begynn med å trekke t-skjorten med en hånd og påtrykke trykk med strykejernet samtidig. Ikke bare kjør jernet over T-skjorten, men bruk det med kraft. Når jernet presses inn i stoffet, er materialet tvunget til å smette unna i bredden.  
    
  • Pass på at du stryker i alle retninger. Dra opp, ned og til sidene. Snu T-skjorten rundt og arbeid på ryggen.
  •  
  • Denne metoden er ikke bra for å strekke stoffet betydelig, men det fungerer bra hvis din T-skjorte bare ser ut til å passe litt bedre eller bli lenger.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      La det tørke. Pass på at den er flatt på en overflate og arbeid den en gang til. Spred det ut og vekt sidene med vekt hvis du vil. På den måten sørger du for at den forblir den størrelsen den er for øyeblikket, og er den størrelsen du trenger den til å være.  
    
  • For å sikre at t-skjorten holder denne størrelsen, unngå å tørke den i tørketrommelen. Fra nå av skal denne T-skjorten lufttørkes. Du må strekke det av og til, men hvis du unngår tørketrommelen, blir den større.
  •  
         
 8.  
             

    3      Strekk i dusjen  ,

    
   
 1.                  1      Bruk T-skjorten i dusjen. Klærne strekker seg mer når det er vått. Neste gang du er i dusjen (en varm dusj er best), bør du bære din T-skjorte. Trekk den på alle steder, hvor den skal strekke seg. Vær produktiv i dusjen.  
    
  • Dette kan høres litt gal, men hvis du strekker T-skjorten mens du har på deg, kan du strekke den i de eksakte stedene du vil strekke eller strekke seg helt til. Hvis du bare vil ha din T-skjorte litt lengre eller større, kan dette være en perfekt ide.
  •  
         
 2.  
             

    4      Strek ved å dra  ,

    
   
 1.                  1      Trekk på din T-skjorte mye. Bomullet er ganske elastisk. Hvis du trekker på den, vil t-skjorten strekke seg over tid. Hvis du bruker den hele tiden, kan du gradvis øke den ved stadig å trekke. Bare vær forsiktig så du ikke overdriver det fordi t-skjorten kan komme seg ut av form også.        
 2.  
             

    5      Strek med vekter  ,

    
   
 1.                  1      Bruk vekter for å endre størrelsen på din T-skjorte. Hvis du har brukt noen av metodene ovenfor, kan du bruke vekter på din t-skjorte for å holde den i sin endelige form. Plasser kopper, bøker eller poser med ris på kantene og hold T-skjorten i strukket stilling.        
 2.  
 3.                  2      Du kan også sette ting i T-skjorten. Må brystområdet bli utvidet? Legg to baller i T-skjorten for å strekke dette området. Trenger du flere armer? Sett en trakt eller en liten bolle i ermene.        
 4.  
             

    6      Vennligst en større person å bruke T-skjorte  ,

    
   
 1.                  1      Spør en større venn om han vil ha på seg t-skjorten. Trikset er at en venn størrelsen på din ikke vil utvide T-skjorten. En venn som er "for høy" vil gjøre t-skjorten for bred, eller han vil ikke kunne bære t-skjorten. Hvis du har en venn som har akkurat den riktige figuren for det, bør du spørre ham om denne enkle tjeneste. Alt han trenger å gjøre er å bære t-skjorten i en time eller to eller mens du sover.        
 2.  
             

    7      Strekk på stolen  ,

    

Denne metoden fungerer bra for små eller stramme T-skjorter.

 
   
 1.                  1      Fukt hele t-skjorten. Enten kan du bruke vaskemaskinen eller du kan dyppe T-skjorten i en bøtte med vann.        
 2.  
 3.                  2      Dra den rynket, men våte T-skjorten over en stols bakside. Du kan også velge en annen stol av rimelig størrelse som ikke vil bli skadet av vannet.        
 4.  
 5.                  3      La t-skjorten tørke. Når det tørker, gjør formen på stolen det perfekt for deg.        
 6.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

                 
Omsorg populær:
Vedlikehold fet hud.

Gjør en skrubbe ut av brunt sukker.

Lokk håret ditt med stropper.

Vask krøllet hår.

For å ruffe håret ditt over natten.

Metoder for mørkere hudtone.

Maling negler til Halloween.

Kort hårkrøller.

Gjør ansiktsbehandling selv.

Vok en Zwirbelbart.

Vokse negler om fem dager.

Reparer rettede krøller.

Make up hasseløse øyne.

Gjør ansiktet ser yngre ut.

Bli kvitt lukkede blackheads.

Kutt trinnkutt for langt hår.

Bland henna til hårfarging.

Få silkeaktig, jevn, myk, strålende og sunn hud.

Bruk hvit eyeliner.

Dekke en tatovering med sminke.

Juster båndremmen.