Home \ omsorg
 

Gummi sminke.

 

Sommeren ligger rett rundt hjørnet, og strendene og bassengene ringer høyt. Dessverre er du selvkritisk om dine manglende abdominale muskler. Ikke la det stoppe deg! Du kan fortsatt nyte den varme solen og hoppe rundt i din nye badedrakt eller bikini. Med litt sminke på de riktige stedene, kan du definere abs og få dem til å se mer skulpturert. Denne artikkelen viser hvordan du kan sette på en vakker mage ved målrettet konturering.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered deg og redskapene  ,

    
   
 1.            1      Velg et fundament, farget dagkrem eller solkrem som en base. Lag noen form for sminke lerret på magen din før du begynner med feil buksemuskulatur. Denne basen eller "lerretet" kan være et fundament som ligner hudtonen din, en farget dagkrem eller solkrem. Du kan også bruke farget solkrem eller til og med blande et lite flytende fundament med solkrem som passer din hudtone. Velg hva som passer dine behov: 
    
  • Foundation dekker best mulig og balanserer hudtonen. En kremfundament er mer ugjennomsiktig enn væsken din.
  •  
  • En farget dagkrem fukter og nærer huden. I tillegg kompenserer det for hudtonen. Det dekker ikke så godt som grunnlag.
  •  
  • Solbeskyttelse beskytter følsom hud på magen mot solbrenthet. Hvis du legger til et lite fundament, vil det også justere hudtonen litt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk solfangerpulver, også kalt bronzer. Solbrennepulveret skal være omtrent to nyanser mørkere enn huden din. Ikke bruk en skinnende bronzer, fordi det skar ut flekker. Bruk matter i stedet. Du lager kunstige skygger som ser ut som en definert mage, så det skal se naturlig ut. 
    
  • Hvis du ikke finner en kjedelig bronzer, kan du bruke brun øyeskygge eller fundament i pulverform, så lenge det ikke er mer enn to nyanser mørkere enn hudtonen din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en highlighter i pulverform. The Highlighter bør være en nyanse lysere enn din naturlige hudtone. Pulveret kan skinne, fordi det ellers er for å understreke. 
    
  • Hvis du ikke finner et pulverhøyttalere, bruk deretter pulverformat som er noen nyanser lysere enn din naturlige hudtone eller elfenbenskygge.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en pulverbørste og to sminkebørster. Du trenger to forskjellige børster: en stor pulver børste og en mindre sminke børste. Hvis du ikke har en makeupbørste, kan du erstatte den med en liten sminkepensel med en rund spiss. Du trenger to av disse sminkebørstene (eller børster med en rund spiss): en for bronzer og en for høylytten. 
    
  • Hvis du ikke finner en andre sminkebørste, kan du bruke den til bronzer og highlighter. Husk å rengjøre børsten ved å strekke den over et vev til du ikke kan se en bronzer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå til et godt opplyst sted. Et sterkt lys over deg vil gjøre det lettere å se musklene og skyggene de kaster.        
 10.  
 11.             6      Ta av magen din. Det anbefales å ta av klærne dine, slik at du ikke rydder dem med sminke. Du kan også bære en gammel bikini eller antrekk for sporten. Du vil at magen din skal være tydelig synlig. 
    
  • Ikke bruk det samme antrekket som det du vil bruke senere med dine forkerte magesmerter. På den ene siden risikerer du å gjøre antrekket ditt skittent, på den annen side, kan sminkeplaggene avsløre hemmeligheten din.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hvor mange muskler vil du ha? Vil du ha en seks-pakke? En firepack? En twopack? Tenk på det før du bruker sminke.                 
 14.  
             

  Del 2      Base og nyanser  ,

    
   
 1.             1      Påfør stiftelsen, tonedagskrem eller solkrem til magen din. Gni grunnlaget, tonet dagkrem eller solkrem på huden med fingrene. Dekk alle områder av magen som er synlige senere, og smuss kantene ved bruk av fundament eller tonet dagkrem. 
    
  • Hvis du bruker Foundation, kan du bruke en sminebørste eller kosmetisk svamp i stedet for fingrene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vent til basen har tørket. Ikke ødelegge børstene i neste trinn, vent til fundamentet, farget dagkrem eller solkrem er helt tørket. Du kan se at huden din ikke lenger skinner, er fuktig eller litt våt. 
    
  • Hvis du er i tvil, kan du alltid berøre magen med fingeren. Hvis fingeren er full av sminke, dagkrem eller solkrem, må du vente.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Strekk din abs. Du kan finne musklene ved å strekke magen og stresse dem i neste trinn. Du trenger ikke å spenne magen hele tiden, men det er alltid en god ide å alltid gjøre det før du tegner en linje slik at du kan sette nyanser på de riktige stedene.       
 6.  
 7.             4      Påfør litt pulverbronse med sminkepenselen. Swing børsten inn i bronsen og trykk den kort på fartøyet for å fjerne overflødig bronse. Du kan også blåse på børsten for å fjerne overflødig pulver.       
 8.  
 9.             5      Tegn en vertikal linje i midten av magen. Bruk børsten til å trekke et enkelt slag langs midten av magen. Linjen skal begynne under ribbeholderen og løpe til navleknappen. 
    
  • Hvis linjen ikke er mørk nok, gå over den igjen, men bruk ikke for mange lag. Linjen skal være lett. Hvis det er for mørkt, er det kunstig og unaturlig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Påfør mer bronzer til områdene under ribbeholderen. Ta mer bronse på børsten og tegne to linjer like under ribbeholderen. Tegn noe som ser ut som en pil oppover.       
 12.  
 13.             7      Tegn to vertikale linjer. Stram magen igjen om nødvendig, og se etter de vertikale sporene på hver side av magen. De starter like under ribbe buret og løper ned i magen. Tegn en linje ned med bronzer og pensel så snart du finner den. 
    
  • Hvis du strekker magen din, ser du horisontale spor i hver side av mageknappen. De strekker seg fra navlen og kobles til de vertikale linjene du nettopp har tegnet. Hvis du vil ha en bedre definert underliv, så kan du understreke det med bronzer, som de andre linjene også.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Bruk en pulver børste til å blande linjene. Ta en pulver børste og feie den opp og ned linjene du nettopp har gjort i feiende bevegelser. Du kan også være blindfoldig med bevegelser til siden. Så du blinder linjene og gjør nyanser mindre merkbare. 
    
  • Ikke panikk hvis linjene er for mørke. Ta litt pulver grunnlag for å matche hudtonen din, legg den på en pulverbørste og ta den over magen din. Så du kan lette nyanser og blindfold alt.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Høydepunkter og Fullfør  ,

    
   
 1.             1      Se på magen din. Du har nettopp brukt basen og noen nyanser. Du har også skrevet opp piler og noen bokser. Boksene er muskelen, og du må definere den mer.       
 2.  
 3.             2      Ta en ny sminkepensel og legg litt pudderlyskaster på den. Legg penselen i høylytten og trykk den mot krukken for å kvitte seg med overflødig pulver. Du kan også blåse på børsten for å fjerne overflødig pulver.       
 4.  
 5.             3      Fyll boksene med høylyset. Ta børsten og lett påfør høylyseren på musklene. Først påfør det i en dabbing-bevegelse, og bland deretter kantene i bevegelse fra venstre til høyre og fra topp til bunn.       
 6.  
 7.             4      Blanding, blanding, blanding. Ta pudderpenselen og styre den i en sirkelbevegelse over de trukket linjene.       
 8.  
 9.             5      Ferdig. Se i speilet fra alle vinkler: fra forsiden, fra venstre og fra høyre. Om nødvendig, bruk mer bronzer eller høylys, men blind dem deretter. 
    
  • Hvis høylytten er for lys og bronsen er for mørk, og blandingen ikke hjalp, kan du myke effekten ved å bruke pulverbasen over det. Dypp pulverbørsten i et lite pulverform som passer til hudtonen din og legg den på magen.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Fikk en bikini figur.

Styling a pixie.

Retter riktig i Paris.

Utvikle din egen stil av klær.

Bli mer attraktiv.

Behandle akne med sitronsaft.

Hvordan ser du bra ut.

Raske frisyrer til skolen (jente).

Rengjør huden.

Farger hår med matfarging.

Forhindre riving av kutikula.

Hårfølsomme strandbølger uten varme.

Reparer en bøyd ring.

Lag en ikke permanent tatovering.

Å være søt og girlish.

Endre utseendet.

Bytt en strømpebukse til en leggings.

Behandle follikulitt.

Fjern en cyste i ansiktet ditt.

Bevar krøller.

Påfør parfyme.