Home \ omsorg
 

Se bra ut i en bikini.

 

Ønsket om å se sexy i en bikini er vanlig for mange kvinner, det være seg fordi de ønsker å gå til en strandfest eller bli klar for bikinisesongen. Å bære en bikini kan være skremmende, spesielt ettersom du tilbringer det meste av klærne dine. Heldigvis, med litt innsats, en riktig passende bikini og et løft til selvtillit, er det måter å se bra ut, slik at du kan fokusere oppmerksomheten din på å ha det gøy i en bikini.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Klargjør kroppen din  ,

    
   
 1.            1      Spis mat som reduserer flatulens. Noen dager før du planlegger å bære en bikini, vil du redusere mengden karbohydrater og salt mat du spiser, for eksempel frossen mat og bearbeidede matvarer. Prøv også å ikke spise oppblåste grønnsaker som løk, bønner og brokkoli som kan gjøre magen større. I stedet kan du prøve å spise kokt spinat, selleri, asparges og tomater som kan hjelpe deg å miste vekt i vann fordi de er vanndrivende.       
 2.  
 3.             2      Drikk rikelig med vann. Å gi vann til kroppen din vil ikke bare få huden til å se bra ut, det vil også forhindre vannoppbevaring som fører til oppblåste områder. Drikkevann kan stimulere kroppen din til å frigjøre væsker, noe som kan resultere i et slankere utseende. Du bør drikke minst åtte glass vann per dag for å være hydrert, men mer hvis du svetter eller er fysisk aktiv.  
    
  • Hvis det er vanskelig for deg å drikke vann hele dagen, gi din drink litt sving med et stykke agurk, noen blåbær eller en sitron.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Barber alle viktige steder. Dagen før svømming, sørg for å barbere bena, underarmene og spesielt bikiniområdet. Barbering deg selv dagen før kan bidra til å forhindre brennende flekker når du går til et klorbasseng eller badestamp. Barber alltid med barberkrem og en skarp barberhøvel med fuktighetskrem for å unngå at barberkniven brenner.  
    
  • Bestem at bikinisonen skal dyrkes av en profesjonell en uke før du vil bære en bikini for å fjerne alle spor av hår. Disse behandlingene kan være dyre, men de vil frigjøre deg fra hår til bikini.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta en treningsplan. Vær det yoga, jogging eller vektløfting i treningsstudioet, finn en måte å få hjertet til å slå raskere. Kardio trening er en av de beste måtene å la pundene tommel for å forberede seg på badesesongen. Å trene er ikke bare bra for kroppens ytre, det er også viktig for helsen til hjertet ditt. Finn en jobb du liker og få kroppen til å bevege deg slik at du kan føle deg bra og se bra ut.                 
 8.  
             

    2      Finn riktig passform  ,

    
   
 1.             1      Eksperimenter med forskjellige stilarter og passer. Bikinier er tilgjengelige i mange forskjellige farger, former, stiler og stilarter, alle designet for å smette kroppen på forskjellige måter. Hvis du er ubehagelig med en bestemt passform, ikke vær redd for å spørre selger for å hjelpe deg med å finne riktig størrelse og stil for din kroppstype. Prøv å ikke konsentrere deg om den angitte størrelsen, fordi størrelsene varierer fra merke til merke og fra stil til stil. Husk også at blandingen og matchen til bikinitoppene og truser kan hjelpe deg med å skape det beste utseendet.        
 2.  
 3.             2      Bruk en flatterende bikini topp. Hver kvinne er bygd annerledes, og det betyr at du må finne ut hva kroppen din trenger av en badedrakt for å få det til å se bra ut. Finne en bikini topp som støtter godt og smigrer deg, er veldig viktig for å se bra ut i en bikini. Her er noen tips: 
    
  • Hvis du er liten der oppe, prøv toppet med møbeltrekk eller en henger for å understreke hva du har. Du bør også lete etter justerbare stropper på rygg og skuldre, slik at du kan justere det tett nok. Ruffled topper, trekanter eller bandeaus er også anbefalt for deg.  
  •  
  • Hvis du er høy og trenger ekstra støtte, se etter topper som har en stirrup og brede stropper på skuldrene. De passer bedre enn tynne spaghetti stropper. Topper med nakkebærer kan smette deg, fordi de understreker spaltningen. Hold deg unna bandeau topper og trekanter.  
  •  
  • Hvis du har brede skuldre, prøv å balansere utseendet ditt ved å løfte ut bunnen og holde toppen rett. Bruk klare farger, morsomme utskrifter og pynt på bikini buksene dine og se etter en topp som har brede skulderstropper.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Flatter beina med de perfekte buksene. Heldigvis finnes det også bikini bukser i mange forskjellige kutt og bryst som kan flattere din helt spesielle kroppstype. Enten du vil visuelt forlenge beina eller gi dem en form, er det riktig stil for deg. Her er noen tips: 
    
  • Hvis du har korte ben eller en ganske kort overkropp, finn en badedrakt som gjør at du ser lengre ut. Prøv en bikini som er kuttet høyt på låret, noe som betyr at bena vil se lenger ut. Denne utseendet fungerer bra med buede hofter og rette hofter. Vertikale striper kan også bidra til å visuelt forlenge kroppen.  
  •  
  • Hvis du har en lang kropp med enda lengre ben, kan du prøve badedrakter med utsmykking på hofter og bryst. Bikinier med edelstener, ruffles, bånd og buer hjelper deg å fylle kroppen din. Finn mønstre som har horisontale linjer i stedet for vertikaler og velg lyse farger.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag kurver for en smal kropp. Hvis du mangler kurver øverst eller nederst, finn en badedrakt som lager dem. Høyt midje bukser, rufflede og looped bikinier og stroppeløse badedrakter er et flott utseende for deg. Prøv å bruke en enkelt farge på buksene dine for å lage en morsom, trykt eller dekorert topp for å simulere en timeglassform. Hold deg borte fra å ha den samme farge på toppen og bunnen, samt vertikale linjer.        
 8.  
 9.             5      Finn et badedrakt som dekker deg riktig. Hvis du er høyere nede, prøv en bikini bunn med en mini skjørt for å være godt dekket. Hvis du vil ha ruffles eller bånd, så velg det opp for toppen. Finn bukser som er glatte og ikke gi volum til nedre halvdel. Også avstå fra skarpe utskrifter og lyse farger.        
 10.  
             

    3      Utvid ditt bikini-utseende  ,

    
   
 1.             1      Gi fuktighet til huden. En lotion kan bidra til å gjenopplive tørre flekker og fukte dem for å gjøre huden din glødende. Påfør kroppen lotion fra skuldrene til tærne dine før du legger på en bikini. Masser lotionen inn i huden din med milde sirkulære bevegelser.       
 2.  
 3.             2      Påfør tanningspray. Dette er en fin måte å få deg til å se tynnere og dekke opp blåmerker eller blemmer. Gå til nærmeste apotek og få en tanning agent. For å bruke det, rengjør huden din med en vaskeklut og gni den inn eller spray den på. Pass på at du følger instruksjonene på emballasjen for å bruke den riktig.  
    
  • Hvis du ikke vil bruke solbrennende spray, prøv å gå til en profesjonell. De fleste solarium tilbyr solbrennende spray. Men husk det kan være dyrt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en bikini cover-up. En god måte å føle seg tryggere på og legge til stilen på bikini-utseendet er å ha på seg en cover-up. Disse er tilgjengelige i en rekke stilarter, fra halskjeder av bomull, til frynsede wrap topper, eller til kimono topper. De er perfekte for å bli båret når du ikke svømmer, men du holder bare ved vannet fordi de lar deg dekke deg uten å tiltrekke deg helt.       
 6.  
 7.             4      Ta en lue som tilbehør. Solhatter er flotte for å beskytte huden din og ser helt fancy ut. Leter du etter en stråhatt som passer til din bikini stil. I motsetning til hva noen mener, kan alle ha på seg en solhatt, spesielt i kombinasjon med en bikini.        
 8.  
 9.             5      Lag inntrykk av en slankere midje. En måte å stramme midjen på er å løfte brystene, enten ved å ha på seg en bikini-topp som har en støttende stropp eller en vanntett medisinsk patch. For å bruke det medisinske lappet, legg det under armen og trekk det inn, trekk lappen slik at den løfter brystene og dekkene.        
 10.  
             

    4      Føl deg trygg  ,

    
   
 1.             1      Gjør deg selv et kompliment før du går. Det er godt å være i en positiv situasjon før du forlater huset i bikini slik at når du ankommer, er du klar til å ha det gøy. Gjemmer seg i et hjørne, sitter huddled sammen, eller bestemmer seg for at du ikke kan vise deg selv i en bikini tross alt, vil holde deg fra å ha det moroa du fortjener. Se i speilet før du forlater huset og prøv å si:  
    
  • "Jeg ser bra ut i min bikini og jeg har det gøy i dag!"
  •  
  • "Jeg er en veldig attraktiv kvinne, og jeg fortjener å føle meg godt om meg selv."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stå oppreist. Å ha en god holdning skaper sminke linjer som hjelper deg til å se mer selvsikker. Bare dra skuldrene tilbake og hold hodet opp for å se slankere og høyere. Tenk deg at navlen din er trukket til ryggraden for å gi magen din. Prøv å huske om dagen for å rette opp stillingen din hvis du finner deg skrå.  
    
  • Selv sitte ned, bør du øve riktig stilling ved å sitte rett opp, skuldre tilbake og hake opp.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Husk at folk fokuserer på seg selv. Hvis du har på seg en badedrakt blant andre, er du sannsynligvis mer opptatt av din egen kropp enn din. De fleste kvinner har bekymringer om kropp og utseende, akkurat som deg, og de leter sikkert etter måter å føle seg godt i en bikini og se bra ut. Hvis du kan slippe av dine usikkerheter og ha det bra, kan dine positive vibrasjoner spyle deg over de rundt deg, og skape en positiv atmosfære. 
    
  • Når du kommer til arrangementet eller forsamlingen, vær oppmerksom på alt unntatt din bikini. Tenk på vennene dine du møter og ler med, avslapningen du vil oppnå, eller de nye minnene du vil opprette. Bekymringer om ditt utseende i en bikini burde være bunnen av tankene dine.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (14)      
Omsorg populær:
Fletting av en sildbensfletting.

En falsk Coach veske forskjellig fra en ekte.

Fuktefletter.

Wrap krøller med skum wrappers.

Farg håret selv.

Reduser hårtap.

Lag en sitron honning maske.

Bli kvitt aknecyster raskt.

Gi opp spikerbit.

Beskytt mørkt hår mot falming.

Bør huden din tørr.

Fjern hårfarge fra ansiktet ditt.

Lag en enkel sminke på skolen.

Hår dandy hår.

Sko bredt.

Påfør en enkel sminke.

Bruk en pungy bukser.

Stil langt hår.

Dreadlocks styling.

Fjern shellak.

Få myke og silkefulle ben.