Home \ omsorg
 

Dine foreldre overtale deg til å tillate sminke.

 

Du vil ha på deg sminke, men du trenger tillatelse fra foreldrene dine til å gjøre det. Selvfølgelig må du forklare hvorfor det vil være bra for deg å bruke sminke. Like viktig er imidlertid å ta bekymringene for foreldrene dine på alvor. Du kan være bekymret for at du vil vokse opp for fort, men hvis du legger dine argumenter rett, kan du trekke dem til din side.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forklar hvorfor du vil bruke sminke  ,

    
   
 1.            1      Velg riktig tidspunkt for samtalen. Ikke start smink samtalen når foreldrene dine er i stress eller i dårlig humør. Vent til de er åpne og tilgjengelige nok til å snakke om ønsket om å ha på seg sminke. Pass på at de har tid til en lang samtale med deg akkurat nå. Hvis du fanger dem mer enn en gang på en dårlig tid, kan de tro at du knirker. Det hjelper aldri å få det du vil!        
 2.  
 3.             2      Snakk i en moden tone. Hvis du tuller foreldrene dine, vil du bare tro at du ikke er klar for sminke. I stedet, vis dem hvor modne og ansvarlige du er. Ikke vær høyt med dem, og prøv å ikke høres ut som om du knuser. Hvis samtalen ikke går bra for deg, kontroller dine følelser i stedet for å gråte eller skrike.       
 4.  
 5.             3      Forklar at sminke kan gjemme hudproblemer. Din hud går gjennom mye i tenårene. De hormonelle forandringene i kroppen din kan føre til at huden din får pimples eller andre problemer, og det kan være ekstremt stressende. Forklar foreldrene dine at sminke ikke alltid handler om å tiltrekke menn. Å gjemme hudproblemer til de er naturlig forsvunnet, kan hjelpe deg å føle deg bedre i huden din.       
 6.  
 7.             4      Forklar hvordan litt sminke kan øke selvtilliten din. Forskning har vist at kvinner som ser sminke positivt, føler seg sterkere og mer selvsikker når de har på seg det. Du er i en delikat alder, og selvtilliten din er svært viktig. Uten selvtillit kan du ikke ta de beste mulige avgjørelsene for deg. Foreldrene dine vil ha det beste for deg, og det er i deres interesse at du føler deg sterk.       
 8.  
 9.             5      Forklar at sminke vil hjelpe deg til å uttrykke deg selv. Dine foreldre tror kanskje at sminke handler om å få gutta oppmerksomhet. Du må overbevise dem om at det er din jobb å uttrykke din personlighet, ikke for å glede folkens. På samme måte som klær og frisyrer, viser sminke folkene rundt deg - unge og gamle, jenter og gutter - en del av din personlighet. Det handler om å fortelle omgivelsene noe om deg. Du gjør det selv, ikke for noen gutter. 
    
  • Sminke er bare en del av ditt generelle inntrykk. Oppfordre foreldrene dine til å se det som en del av din personlighet, ikke som det som definerer deg.
  •  
  • Du er i en fase i livet hvor uttrykk for din personlighet er svært viktig. Endelig finner du ut hvem du er! Prøv å overbevise foreldrene dine om at en liten sminke vil hjelpe deg med å utforske identiteten din.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fortell dem hvor viktig det er å bruke sminke. Enten du synes det er bra eller dårlig, blir kvinner ofte dømt av samfunnet etter deres utseende. Å vite hvordan du skal bruke sminke på riktig måte, vil hjelpe deg med å lykkes som voksen på jobben. Tenårene dine er den tiden du kan trene ferdigheter som du trenger senere. Du må gjøre feil, som smurt eyeliner eller ugunstige farger, i en ung alder hvor ikke mye står på spill. Du bør unngå å gjøre dem senere hvis utseendet ditt kan få faktiske konsekvenser.                 
 12.  
             

  Del 2      Svar på foreldrenes bekymringer  ,

    
   
 1.             1      Be henne om å forklare hennes bekymringer. Ikke bare være villig til å lytte til foreldrene dine, men spør dem aktivt om denne beslutningen. Jo bedre du forstår hvorfor du ikke vil ha sminke, desto bedre kan du svare på dine bekymringer. 
    
  • "Jeg vet hvorfor jeg tror jeg får det bedre med sminke. Hvorfor tror du det kan skade meg? "
  •  
  • Vær nøye med hva de sier og prøv å adressere sine bekymringer direkte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Start liten. Dine foreldre kan være bekymret for at du setter deg fra en liten jente til en ekte kvinne over natten. Ta vare på dem ved å starte små. 
    
  • Si at du bare vil begynne med concealer og rouge for å skjule kviser.
  •  
  • Du kan også spørre hvert år etter hvert som du blir eldre dersom du får litt mer frihet. Be om et år hvis du kan legge til noen øyenskygge eller eyeliner til sminkeprogrammet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bare for sminke som passer din alder. Hvis foreldrene dine er bekymret for at du kan vokse opp for fort, kanskje de har rett. Tenk på hvor latterlig din mor ville se hvis hun hadde på seg rosa leppestift og blått neglelakk. Hun ser bra ut fordi hun bruker sminke som passer til hennes alder. Forklar foreldrene dine at du vil gjøre det samme. 
    
  • Spør foreldrene dine for litt tynt leppebalm eller leppeblank snarere enn en sexy, dyp rød leppestift.
  •  
  • Hold sminke på ansiktet lite og naturlig. Du bør prøve å understreke din naturlige skjønnhet og ikke forandre ansiktet ditt. Baby lepper av Maybelline er en god, tonet leppebalsam som du kan begynne med.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Foreta et kompromiss med foreldrene dine. Du bør unngå å gjøre foreldrene dine til å tro at du vil ha noe uten å gjøre noe i retur. Vær forberedt på å gi dem noe i bytte for tillatelse til å ha sminke. Dette kan for eksempel være: 
    
  • Du bruker bare sminke så lenge karakterene dine er gode.
  •  
  • Du tar en ekstra jobb en gang i uken i huset.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjør sminke en opplevelse som forbinder din mor og deg nærmere. Makeup trenger ikke å bety at du vokser opp og trekker seg fra foreldrene dine. Det kan til og med bringe deg nærmere sammen! Gå til en make-up-butikk sammen eller se på YouTube-opplæringsprogrammer sammen. Så du kan også finne ut hvilke sminke stiler som er bra for foreldrene dine og hva som er forbudt. Å handle sammen gjør det mulig å finne produkter som dekker dine behov uten å bryte foreldrenes regler. Be din mor å handle med deg første gang, så hun kan lære deg hvordan du velger sminke. Når du kommer hjem, be henne om å vise deg hvordan du bruker det. 
    
  • Gi henne råd til å finne den perfekte sminke for din hudfarge.
  •  
  • La henne gi deg tips som passer deg godt.
  •  
  • Sørg for å holde en god holdning hele tiden. Å gjøre sminke til en vakker opplevelse for din mor øker sjansene dine for å bruke den oftere.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

             
Omsorg populær:
Frisør langt hår.

Fransk pedikyr.

Unngå overdreven svette.

Ta vare på skadet hår.

Få feilfri hud.

Raske frisyrer til skolen (jente).

Lag en hudskall.

Se bra mens du reiser.

Slik lager du et svampbad.

Ren hud med melk og honning.

Slå en hestehale.

Slips, drakt og skjorte i matchende farger.

Lag en militær bolle.

Kjøp en parykk.

Å lage fluer.

Vok lang, fast negler.

Bli kvitt calluses på føttene dine.

Bli kvitt mørke hud flekker.

Behandle hakkete lepper uten en pleiepinne.

Barber bikiniområdet ditt.

Polsk neglene dine.