Home \ omsorg
 

slitasje shorts.

 

Shorts er komfortable og allsidige, spesielt i de varme sommermånedene. På den annen side kan det virke som å ha på seg et svart hull i mote. Er det greit å ha et par lastesko med et kamuflasjonsmønster på kontoret? Kan du ha på deg de ekstremt tette jeans-buksene? WikiHow kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du skal ha shorts til kvinner, shorts til menn og sports shorts. Les trinn 1 for mer informasjon.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kvinner Shorts Wear  ,

    
   
 1.            1      Kjøp shorts som smigrer figuren din. Det finnes mange motealternativer for kvinner i alle former og størrelser. Tenk på proporsjonene dine for å velge riktig stil for din kroppstype. 
    
  • Ta hensyn til størrelsen: Lengre shorts kan gi inntrykk av kortere bein, mens korte shorts strekker benet og gir inntrykk av størrelse. Vær sikker på. De fleste kvinner kan kjøpe shorts som ender opp i midten av låret i henhold til høyden.
  •  
  • Tenk på passformen: shorts som er flakket ned og ikke passer tett på låret, omgir både små jenter og svingete kvinner. Lengre former som shorts som kommer til midten av låret eller Bermuda er best, mens høyere kvinner kan finne lengre shorts mer passende.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finne shorts med klare, rette linjer. Cargos store lommer pleier å trekke oppmerksomheten mot hofter og lår. I stedet velger du shorts i munter, lyse farger eller blomstermønster. Mørke shorts ser også slanke ut og kan se både uformelle og elegante når de er parret med de rette skoene.        
 4.  
 5.             3      Finn mønstrede shorts med et lite og tett mønster. Blomster eller tropiske mønstre kan være et morsomt og iøynefallende tillegg til garderoben din, spesielt i sommermånedene. Velg så stort overflate mønster som mulig, slik at så lite bakgrunnsfarge som mulig kan ses mellom mønsteret for å smigre figuren så mye som mulig.       
 6.  
 7.             4      Kjole profesjonelt med high-waisted shorts. Høye midje shorts er tilbake i mote og blir mer fasjonable, populære og smigrende. Eksperimenter med monterte og løse modeller for å få en følelse av det som gjør deg skinnende. Hvis du har en kortere overkropp eller en stor byste, så kan du vurdere å kjøpe en shorts med lavere midje som ser bra ut på kroppen din.  
    
  • Kjøp shorts som kommer over hoftene dine, men ikke til den smaleste delen av livet. Noen ganger kalles de "halvhøyde" shorts og de kan være flatterende.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk shorts i rimelig lengde. Mange kutt for kvinner er ganske korte. Å ha korte shorts vil forlenge bena og få deg til å se høyere, men det er ikke alltid det mest hensiktsmessige utseendet for alle anledninger, og noen ganger er det smartere å ta en mer konservativ tilnærming til lengden på shortsen. 
    
  • En tommelfingerregel angående lengden: ingenting bør se ut av skjorten på shortsen enn bena dine. Dette gjelder lommene på jeans shorts, undertøy og alt annet som dekker dine shorts.       
  •  
  • For et profesjonelt utseende, kan du velge high-waisted shorts som passer til fingertuppene. La armene henge løst på sidene så lenge du har shortsen på. Skjorten av shortsen bør være under fingertuppene.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Legg din skjorte i shorts med høyt midjebånd. Hvis du har på deg shorts med høyt midjebånd, legger du på t-skjorten for å strekke magen og løfte hoftene dine. For kortere shorts er det vanligvis best hvis du ikke legger på skjorten din for å unngå belting i midjen, noe som ikke er spesielt smigrende.       
 12.  
 13.             7      Bruk Farge-blokk. Kombiner shorts i fet skrift med en kontrastfarge, glatt topp for et stilig utseende. Arbeid innenfor samme intensitetspalett, kombinere pastellfarger med nøytraler for å lage et enkelt, slank utseende som er perfekt for sommeren.                 
 14.  
             

    2      Shorts for menn  ,

    
   
 1.             1      Bruk den rette kuttet. Shorts skal ikke være for lange eller for korte. Kanten av en ordentlig lang kort skal ende like over kneet når du står oppreist og ikke skal være mer enn 2,5-5 tommer høyere når du sitter.  
    
  • I noen scener (for eksempel hipsterene), korte kortkjoler, også kjent som jorts, blir stadig mer populære, mens overalt ekstra lange, lange shorts anses som fasjonable som slutter under kneet. Hvis du er nysgjerrig på om du kan bruke noen av disse stilene, så er kanskje den sikreste løsningen å forbli tradisjonell og la eksperimentene til trendsettene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk samme størrelse som buksene dine og bruk et belte. Shorts skal normalt sitte på hofter, som jeans eller bukser. Bruk alltid et godt belte når du setter på shorts. Ikke bare ser det profesjonelt ut, men shorts har også en tendens til å glide, som du bør unngå. Undertøyene dine bør dekkes av shortsen.       
 4.  
 5.             3      Hent weekendhelgene dine til helgen. Det er ikke noe galt med å ha på seg de gamle fotballshortsene mens du sitter hjemme og ser på et spill eller har på seg de lurvede gamle lasteskoene du har hatt siden skolen når du vasker klærne dine. Det er ingenting der. Men selv i midten av en varmebølge, bør du ikke bruke dem til å jobbe på mandag.  
    
  • Hvis du jobber et sted hvor du kan bære shorts, så kjøp dem i riktig skikk og stil og døm dem som du ville dine vanlige arbeidsklær. De bør være rene, strykejern og profesjonelle.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Precede Khakis Cargos. Khaki shorts er tilgjengelige i mange farger og ser bra ut på de fleste menn. Hvis du ikke bor i Bahamas, vil det ikke få deg til å se noen yngre enn 20 år når du prøver å bære lastesko, brettkort eller denim shorts. Det vil se ut som om du ikke vet hvordan du skal kle seg. Khaki shorts går bra med uformelle stiler, så vel som mer profesjonelt utseende. De er en god investering og mer tilrådelig enn andre stiler. 
    
  • Hvis du er i tvil, velg en dempet farge. Shorts i beige, grå, mørkblå og svart vil alltid være på mote. Paret i Pinkpink som du valgte for seilturen, vil nok tilbringe mye tid på baksiden av skapet.
  •  
  • Hvis du har på seg shorts, velger du lommene i motsatt andel til din alder så liten som mulig. Hvis du er i 50-årene, bør posene være svært små. Hvis du er 15, kan du også bære større poser.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kombiner shorts med de rette skoene og sokkene. Slitasje shorts med slitesterke tøfler og lave sokker for et stilig utseende. Å ha hevede hvite sokker ser dum ut, selv om du er en tysk turist, og høyhælte sko pleier å gjøre beina dine kortere og sterkere. Hvis du ikke er på basketballbanen, bør du ha på deg lavere sko.       
 10.  
             

    3      Sports shorts slitasje  ,

    
   
 1.             1      Bruk dem på hoftene dine. Legg shortsen 5 til 7,5 inches over hoftene dine og knytt dem med dragkanten. Det elastiske midjebåndet skal sitte komfortabelt over hoftene dine, mens hælet skal ende over kneet. 
    
  • Hvis du vil ha shortsen, må du gjøre det nøye. Trekk shortsen opp til nivået på ditt kjønnsområde. Pass på at baksiden av taljen er like under "borderline", men nær nok til kroppen din. Bruk trekkstrengen for å sikre shortsen mens du kjører. For å holde shortsen der de burde, kan du kombinere løsmonterte bokser shorts med et tett snor for å sikre at de sitter ordentlig uten at du plutselig må plukke og trekke på dem og trekke dem opp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp riktig størrelse. Når shorts passer perfekt, trenger du ikke å bekymre deg for trekkstrengen. Det skal være lett å sitte komfortabelt, ikke for stramt og ikke for løs. Hopp rundt og prøv på nye shorts i butikken. Så du kan sørge for at hun er trygg. Pass på at hun ikke blir fanget i kneet, ellers kan du falle for hvilken sport hun er ment å være.       
 4.  
 5.             3      For å være sikker kan du velge en mørk farge. Siden du skal bære sports shorts for å svette inn, er hvite modeller ofte et dårlig valg. Du vil se svetten på dem raskere, og de kan til og med bli litt gjennomsiktige under trening. Tross alt, vil du ikke legge merke til halvveis gjennom en 10km løp som du ser undertøyet gjennom dem.       
 6.  
 7.             4      Bruk dem bare til sport. Det anbefales ikke å bruke brede jogging shorts eller shorts for å bære for sykling. Du ville ikke gå i en badedrakt på en ball, og du bør ikke bære noen sports klær. Det som ser normalt ut i treningsstudioet, ser heller ikke ut i det offentlige heller. Uansett hvor komfortabel og kul de er, og uansett hvor flott hoppeskuddet ditt er, bør du hente sports shorts for sporten og ha en mer profesjonell versjon i offentlig.       
 8.  
             

Advarsler .

      

             Les mer... (1)      
Omsorg populær:
Hold farget hår sunt.

Få ren hud hjemmefra.

Få vakker og perfekt hud uten sminke.

Bli kvitt kroppen lukt.

Blekk i ansiktshår.

Hår styling for menn.

Lys mørk hår.

Klipp en tiered pony.

Bli kvitt hår på ryggen din.

Slitasje støvler.

Slik lærer du å akseptere nesen din.

Slip av hodelus på en naturlig måte.

Vask flettet riktig.

Skreddersy en parykk.

Farg håret ditt i perfekt blond tone.

Bruk speilpulver på neglene.

Velg et design for tatoveringen din.

Tillat at neglelakk tørker raskt.

Bruk øyeskygge som eyeliner.

Se yngre med 50.

4 triks for lyse øyne.