Home \ omsorg
 

Få håret fra Taylor Swift.

 

Taylor Swift har forårsaket ganske røre i løpet av det siste tiåret med frisyrer fra lange, ville krøller i 2006, til en sekstitallet og syttitallet inspirert langhår frisyre med ponni fra 2010 til hennes nåværende, lange bob som hun viste for første gang i 2014 og som hun har på seg både glatt og bølget.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få lang, voluminøs og krøllete hår  ,

    
   
 1.            1      Start med tørt hår. Håret ditt trenger ikke nødvendigvis å bli friskvasket, men hvis du har vasket det rett før styling, kan litt volumspray gi hårtekstur du leter etter. 
    
  • Du kan også bruke stylingprodukter etter tørketørking. Sørg imidlertid for at du alltid følger nøye instruksjonene på emballasjen til produktet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Split håret i tre spill. Arbeid med hendene og plasser tommelen på hver side av hodet for å skille den øverste delen av håret fra resten. Bruk et hårklipp for å klemme ned den avskårne øvre delen. For å få de to andre hårstykkene, kan du bare dele det resterende håret i halvparten med høyre og venstre hånd. Sett venstre hår over venstre skulder og rett hår over høyre skulder. 
    
  • Det er ikke nødvendig å klemme ned de to nedre delene av håret.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spray hver hårseksjon med varmebeskyttelse. Start med en av de to nedre delene, børst håret med en bred, flat padlebørste og sprøyt hele partiet med varmevernspray.       
 6.  
 7.             4      Wrap hårstrender omtrent to til fem centimeter bredt på et krøllejern på 19 millimeter diameter. Start på baksiden av hodet og arbeid deg fremover. Stil krøllene vekselvis vekk fra ansikt og ansikt. De hårstrengene som omgir ansiktet ditt, bør du vende seg bort fra ansiktet. Hver krølle skal se ut som en liten spiral. 
    
  • Legg hver streng på krøllejernet i ca 20 sekunder. Avhengig av kvaliteten på krøllejernet ditt og hårtykkelsen din, kan det være nok en kortere periode. Hvis håret ditt er veldig fint eller skadet, bør du begynne med bare omtrent ti til femten sekunder for å se om denne kortere perioden er nok.
  •  
  • Å vri håret bort fra ansiktet ditt betyr at du må trekke hårstrengen bort fra ansiktet ditt før du legger det på krøllejernet. Å vende den mot ansiktet, betyr derimot at du må trekke hårstrengen mot ansiktet ditt før du setter det rundt krøllejernet.
  •  
  • Hvis krøllene ikke holder seg godt til håret ditt etter å ha slått krøllen av krøllejernet, bør du slippe den fortsatt krøllete krøllen på håndflaten din og vikle den rundt til den helt avkjøles.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Spray håret med hårspray. Pass på at alt håret er dekket av hårspray. Bøy over hodet ditt slik at håret ditt henger i retning av gulvet og rist hodet i en ingen bevegelse når du sprayer håret ditt.       
 10.  
 11.             6      Tame dine krøller. Kjør fingrene gjennom håret ditt for å løsne krøllene litt og knytt krøllene sammen. Gjør henne en frisyre du liker. 
    
  • Hvis du vil ha mykere, mykere krøller, bruk en padlepensel (det er en bred, flat børste) for å forsiktig pudse over det øverste lag av hår. Gjør krøllene dine med fingrene igjen til en frisyre som du er fornøyd med. Dette vil gjøre krøllene dine ser mer naturlige ut.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Kutt et kjedelig smell  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en høy kvalitet saks med korte blader. Jo lengre bladene er, desto mindre kontroll vil du ha når du kutter, så du bør velge en versjon med ganske korte blader. Hvis det faktiske bladet på sakset ditt er omtrent seks til syv inches lang, burde du ikke ha noen problemer med det. 
    
  • Noen frisører anbefaler til og med et par nagelsaks for å trimme frontalmen, men du vil kunne få den spesielle typen pony (den stumpe kuttet) bedre hvis du bruker et saks som er spesielt designet for hårklipping.
  •  
  • Hvis du fortsatt vil bruke et par nagelsaks, må du sørge for at det ikke er en buet modell, fordi bulgen gjør det vanskelig for deg å få en nøyaktig, rett kutt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på at håret ditt er rent, tørt og glatt. Pass også på at det ikke er noen stylingprodukter i håret ditt. Hvis håret ditt er naturlig bølget, bør du rette ponyen med et rettjern før du kutter frontflensen.       
 4.  
 5.             3      Del en hårseksjon som du vil bli din pony. Hvis du allerede har en ponni, og du bare vil kutte den for å se ut som Taylor Swift, kan du hoppe over dette trinnet. Hvis du knytter din ponni til en hestehale som faller over ansiktet ditt foran, kan området rundt ponien din (hvor du ser hodebunnen) ligne en avrundet trekant, avhengig av hodet og ansiktsformen. Den brede basen av trekanten er på det punktet hvor håret ditt møter pannen. 
    
  • Hvor lenge (det er hvor langt tilbake på hodet ditt) og hvor bredt (det er hvor langt det går over pannen) er denne trekanten avhengig av din spesifikke hodeform. Se i et speil og eksperimentere med forskjellige lengder og bredder til du finner akkurat den hårdelen som ser best ut på deg.  
     
   • Vær ekstremt forsiktig så du ikke velger hårdelen for bredt. Hvis du er usikker, start med en smalere streng og arbeid deg ut. Som en tommelfingerregel, bør du bare inkludere hårlinjen på toppen av hodet og la håret på sidene være ganske alene.
   •  
    
  •  
  • Når du har funnet en form som du er fornøyd med, kan du bruke et hår slips for å knytte kanten av kanten til en hestehale som henger ned midt i ansiktet ditt. Trekk lett på hestehale (hvis du trekker for stramt, vil ponnien være kortere enn beregnet) og kutte flettet i en ponni. Pass på at ponien ender mellom øynene og øyenbrynene (best i midten).  
     
   • Når ponyen er ferdig, bør den ende rundt øyenbrynene, men du bør ikke kutte den til den lengden umiddelbart. Gi deg selv et rom for forbedring!
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skille ponnien fra ditt gjenværende hår. Kram knærne jevnt over pannen og legg pannen på et hårklipp slik at de ikke blir trukket tilbake med ditt gjenværende hår. Slip det gjenværende, lange håret i en hekket hestehale. Du kan også bruke hårklipp for å sette håret tilbake, hvis du foretrekker det (eller hvis du har kortere hår som ikke er lange nok til en nøyaktig hestehale).       
 8.  
 9.             5      Split din pony inn i tre spill. Det er ikke nødvendig å klemme ned de ulike delene av håret, men du bør jobbe på de forskjellige delene en om gangen. Start på den ene siden og arbeid deg over midten til den andre siden. Hvis du ikke kutter alle smekkene på en gang, vil du kunne håndtere håret ditt bedre, og du vil få et vakrere og mer nøyaktig resultat.       
 10.  
 11.             6      Trekk håret litt ned før du begynner å kutte. Du bør imidlertid ikke trekke håret ut. Hvis du trekker håret ditt ut eller trekker det for stramt på strengen, vil du bli for kort. Husk alltid denne regelen før du går videre til neste del av håret.       
 12.  
 13.             7      Kutt inn i ponny med en liten oppadgående bevegelse. Hold pennevinkelen mellom indeksene og midterfingrene på den ene hånden mens du kutter med den andre hånden. Du bør kutte inn i ponnien din under i små trinn på en centimeter til du når den ideelle lengden. Bruk det beste av høy kvalitet frisørsaks med ganske korte blader. Når pannen din slutter på øyenbrynene dine, vil din Taylor Swift-inspirerte pendel ha den riktige lengden.       
 14.  
 15.             8      Kutt over fra den ene siden til den andre. Når du har nådd den ideelle lengden, bør du igjen kutte ponyen fra side til side. Hovedformålet med dette trinnet er å trimme og rette de kantete kantene som er opprettet av kuttet fra under - på dette punktet bør du tenke i millimeter og ikke i sentimeter!       
 16.  
 17.             9      Stil resten av håret ditt etter eget ønske. For å få akkurat samme frynsestil som Taylor Swift, rette det lange håret med en glattstrikk for å få Taylors typiske rette frisyre. Alternativt kan du til og med bare glatte ponnien og ta med noen lysbølger i hårlengder. 
    
  • Hvis du ønsker å gjøre håret ditt tuppet med en glattstrimmel, bør du begynne på håret og trekke flatjernet ned rundt 40 prosent av hårlengden. Deretter holder du på hårtrådene dine og setter glattjernet en gang rundt sin egen akse slik at hårstrengen bryter rundt glattjernet. Hårtrådene skal fremdeles være synlige på bunnen av glattjernet. Hold deg i denne stillingen og dra det platte jernet over det gjenværende håret ned til det når hårets spiss. Hvis du vil ha mer definerte krøller, må du senke denne bevegelsen.  
     
   • Hvis du ønsker å lage krøller med et glattrekk som dekker et større område av hodet ditt, bør du begynne på toppen av hårstrengen - du kan for eksempel slå glattstrikkeren direkte på hårlinjen i stedet for i midten av hårlengden.
   •  
    
  •  
         
 18.  
             

    3      Få en bølgete bob med skulderlengdehår  ,

    
   
 1.             1      Pass på at håret ditt er rent og tørt. Håret ditt trenger ikke nødvendigvis å være ferskvasket, men det bør ikke være fettete eller saggy. 
    
  • Hvis du vasker håret ditt før styling, bør du inkludere litt volum spray eller et lignende produkt i håret ditt under tørking / styling. Hvis du har gitt et volumprodukt inn i håret ditt før du tørker, kan du gjøre uten ekstra volumprodukt for videre styling.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett et volumprodukt eller lignende stylingprodukt i håret ditt. Velg om mulig et produkt med innebygd varmebeskyttelse. Hvis du ikke har et slikt produkt hjemme, bør du også spray noen varmebeskyttelsesspray på hele håret ditt.       
 4.  
 5.             3      Tegn et dypt, dramatisk sidevertex. Bruk en kam, trekk et nøyaktig, rett sidehjørnet og kam håret grundig slik at lengdene faller pent over hver side. 
    
  • Du kan finne styling lettere hvis du legger på pannen din (eller den hårlinjen som senere blir en pony) til den bredere siden av hodet mens du jobber på resten av håret ditt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta krøllene inn i den smalere siden av kronen. Begynn på siden av krysset som er smalere og laget av mindre hår, og pakk forskjellige hårfjerninger om et krøllejern med en diameter på 38 millimeter. Trekk håret mot ansiktet ditt ettersom du vikler det rundt krøllejernet og la krøllet på krøllejernet i omtrent ti til tjue sekunder.  
    
  • Hvor lenge du skal forlate hårstrengen på krøllejernet, avhenger av hvor kraftig krøllejernet ditt er og hvilken type hår du har. For eksempel, hvis du har veldig fint hår, vil det ta mindre tid å lage vakre krøller enn hvis du har veldig tykt hår.
  •  
  • Hårets tråder bør være ganske brede vertikalt (fra hode til baksiden av hodet) enn horisontalt bredt (fra den ene siden av hodet til det andre), fordi du vil oppnå lange, milde bølger og ikke små, tette krøller.
  •  
  • Hvis du ikke vet hvorvidt en hårstreng skal være, kan du alltid dele fem til åtte centimeter tråder. Med det vil du alltid være på den sikre siden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Stil din pony. Hvis du allerede har en ponni, trenger du ikke gjøre mye mer enn kammen på siden og stryke dem i retning av ørene dine slik at de blander seg inn i det lange håret på disken, avhengig av lengden på din pony , Hvis håret ditt er lengre eller du ikke har noen frynser, bør du løfte det fremre håret på den brede siden av kronen (hvor frynsene skal være) over hodet ditt og vikle det bakover (ansiktet) over krøllejernet. Vent ca ti til tjue sekunder og slipp av strengen.       
 10.  
 11.             6      Bring krøller inn i den bredere siden av kisten din. Gjør veien til resten av håret på den brede siden av kronen. Pass på at du trekker strenger bort fra ansiktet ditt når du vikler dem på krøllejernet.       
 12.  
 13.             7      La løs krøllene. Kjør fingrene forsiktig gjennom håret ditt for å løsne krøllene og lage vakre bølger. Alternativt kan du også bruke en brede tannkamme.       
 14.  
 15.             8      Ta med mer konsistens i håret ditt. Spray håret med en strukturert spray og stil den med fingrene til frisyren du vil ha.       
 16.  
             

    4      Få en bølgete bob med langt hår  ,

    
   
 1.             1      Start med tørt hår. Håret ditt trenger ikke nødvendigvis å bli friskvasket. For å holde hårnål og krøller i håret ditt bedre, vil stylingen trolig enda være lettere hvis du ikke har vasket håret for en dag eller to. Husk at du vil ta med volum i håret ditt. Så hvis det ser fett ut og bare går sakte, bør du enten behandle det med tørr sjampo eller, hvis du vasker den og tørker den, inntar en volum spray.       
 2.  
 3.             2      Tegn et dypt, dramatisk sidevertex. Bruk en kam, trekk et nøyaktig, rett sidehjørnet og kam håret grundig slik at lengdene faller pent over hver side.       
 4.  
 5.             3      Split håret i flere deler av håret. Hvor mange skal være, avhenger av hvor mye hår du har. Hold den nøyaktige sideskjæringen og bruk en kam og hairgrips for å bryte håret inn i batchene og pinne det ned. Pass på at du velger spillene slik at du kan sette så mange krøller i håret som mulig. Jo mer krøller, desto bedre!       
 6.  
 7.             4      Legg krøller i håret ditt. Begynn med den nederste hårlinjen på nakken og arbeid deretter til sidene. Arbeid håret med et krøllejern eller et krøllejern. Krøllejernet skal ha en diameter på omtrent to til fire centimeter. Den krøllete tråden skal være omtrent tre til fem tommer bred. Ta alltid en hårstreng vekk fra ansiktet ditt og legg et strekk på ansiktet ditt.       
 8.  
 9.             5      Lure din "pony". Du skal løfte opp den fremre delen av håret på den bredere siden av kronen og vikle den rundt et krøllejern. Hvis du har et kortere smell, kan du bare kaste de korte smellene til siden mot det lengre håret. Metoden som ser bedre ut, avhenger av hvor lenge håret / pannefingeren er, men målet er å kamme den fremre delen av kanten til gjenværende hår på den bredere siden av kanten. Din ponni bør selvfølgelig gå inn i det lange håret.       
 10.  
 11.             6      Kjør fingrene forsiktig gjennom håret ditt. Så du kan løsne krøllene litt, og skape myke, milde krøller / naturlige bølger. 
    
  • Hvis du finner håret krøllete eller for fuzzy, kan du innlemme en liten mengde glansserum i håret ditt. Først gni serumet mellom hendene og deretter løp fingrene gjennom håret ditt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Toup håret ditt. For å få boben din til å se mer voluminøs, kam ditt hår lett. Så du kan også fluff opp tilnærmingen litt, hvis du har ganske langt hår som henger ut raskt. For å feire håret riktig, bør du løfte en hårstrand (vær forsiktig med at du ikke ødelegger krøllen) og lett børste den med en spesiell børste (børst ned mot hodebunnen). 
    
  • Du kan også tømme håret med en finkjedet kam, men mange frisører tror at det kan skade håret raskere enn med en spesiell børste.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Spray håret med hårspray. Når du har slått hele håret ditt, bør du sprute hele hodet med litt hårspray. Pass på at hårsprayet lover sterk og fleksibel venting. Hvis pannen frynser er kortere, kan du behandle det med en ekstra sprut av hårspray for å holde den i form så snart du børstet den til side. 
    
  • Spray voks er også flott for å holde håret i form, men likevel fleksibel og stilig. I tillegg gir hårvoks ikke noen whitish flakes å spraye hvis du bruker for mye produkt. (Men hvis du overdriver det med hårvoks, vil håret ditt sannsynligvis se fettete og veide etterpå).
  •  
         
 16.  
 17.             9      Slå håret i nakken. Ta en triangulær hårstreng i nakkenes nakke (spissen av trekanten skal peke opp fra nakken og basen av trekanten skal være i nakken på nakken). Kutt håret ditt lett før du knytter det med hårnål til en rotete knute.        
 18.  
 19.             10      Legg krøllene i knuten din. Ta av dekkhåret og begynn med de nedre delene av håret. Legg krøllene på nakken løs og litt knust i knuten. Gjenta denne prosessen til alle krøllene er satt bort og så begynne med de øverste hårene. La kortere trinn og legg lengre strenger også i nakken i knuten.       
 20.  
 21.             11      La kortere trinn og de fremre hårdelene. Fullfør denne frisyren ved å la de kortere nivåene og fremre håret på ansiktet henge løs, noe som gir ansiktet en fin ramme. Denne frisyren gir deg de beste resultatene hvis du har et snitt, men hvis du ikke har noen frisyre, betyr det bare at boben din vil se lengre ut (men fortsatt flott)! Når du er fornøyd med frisyren din, kan du enten legge den som den er eller ta enda mer volum med en Toupier børste og litt hårspray.       
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

                Les mer... (1)      
Omsorg populær:
Få lengre øyenvipper.

Påfør en glidelåser.

Vedlikehold av klipputvidelser.

Gi en tørr ansiktsmassasje.

Velg hvilke farger du skal bruke.

Lag aloe vera gel.

Gjør hår tykkere.

Bruk chiffongbukser.

Farging av grått hår.

Rengjør en veske.

Bruk en Claddagh ring.

Få vakker hud med melk.

Bruk en bh riktig.

Behandle arr.

Kjole i vintage stil.

Rengjør en fettete nese.

Bli kvitt hvitt hår.

Vær smart og motebevisst.

Bli kvitt kviser etter voksing.

Utfør hårspas behandlinger hjemme.

Kjør i høye hæler.