Home \ omsorg
 

Påfør Eau de Toilette.

 

Alle forstår at det er viktig å bruke en god duft toalett eller parfyme. En sprøyter etter dressing gir ikke bare en god følelse, men fullfører alle antrekkene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bestem hvor du skal sette den  ,

    
   
 1.            1      Sett Eau de Toilette på hjertefrekvenspoengene dine. Dette er kroppsregioner som gir mye kroppsvarme. Varmen lar duften lukt hele dagen lang. Hvis du bruker Eau de Toilette på klærne, vil du ikke legge merke til det lenge.  
    
  • Innsiden av håndleddene dine er et bra sted for Eau de Cologne.
  •  
  • Bak ørene er et annet bra sted som mange menn liker å bruke.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du kan også spray på brystet. Dette er et flott sted å sprøyte cologne som det dufter din skjorte og kranser alle du kan klemme.        
 4.  
 5.             3      Ikke glem nakken. Hvis du er rimelig sikker på at hodet på datoen din kommer til å ligge på nakken din om kvelden, bør du kaste litt kologne på nakken din. Dette blander med din naturlige duft for å skape din egen unike duft.        
 6.  
 7.             4      Ikke bruk den på steder hvor du svetter mye. Hvis du er utsatt for kropps lukt, bruk ikke eau de cologne til å dekke den. Mindre attraktive luktene blander seg ikke godt med cologne, så det er best å ikke bruke det på feil steder.        
 8.  
 9.             5      Velg ett eller to siffer. Du trenger ikke å bruke Eau de Cologne på hvert pulspunkt. Dette vil trolig være for mye for alle som er i nærheten av deg. Velg noen få plasser og hold den subtil.                  
 10.  
             

    2      Bruk  ,

    
   
 1.             1      dusj først. Varmtvannet renser huden og åpner porene, som danner et godt grunnlag for Köln. Det lukter ikke godt på skitten hud, og hvis du sprayer den tørr, kan det ikke vare lenge.        
 2.  
 3.             2      Spray fra flere centimeter unna. Hvis din cologne har en sprøyteflaske, må du ikke spray den på huden. Væsken bør ikke dryppe av din skjorte. Det vil bli mye for sterk, så hold det flere inches vekk fra kroppen og spray det lett.        
 4.  
 5.             3      Dab det opp sparsomt. Hvis flasken ikke har et sprøytehode, må du oppta det. Dekk en finger over flasken, vipp flasken og hold flasken oppreist. Pek væsken på fingeren der du vil bruke eau de cologne.  
    
  • En liten vattpinne er nok, ikke dob to ganger.
  •  
  • Vask hendene dine, hvis du har brukt denne metoden, slik at du ikke overfører noen cologne lukt til alt du berører.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke gni den. Dette forandrer duften og gjør det fading raskere. I stedet for å gni i eau de cologne, bør du bare sprøyte den og la den tørke på huden din.        
 8.  
 9.             5      Bland ikke Eau de Köln med andre lukt. Du bør ikke bære eau de cologne med en sterk duftende deodorant eller aftershave. Duften går ikke bra, og kombinasjonen gjør at du lukter som varehusets parfymeavdeling.        
 10.  
 11.             6      Ikke bruk det for ofte. Du blir raskt vant til lukten av eau de cologne, til det punktet du tror det er helt forsvunnet. Andre kan fortsatt lukte den. Du trenger sannsynligvis ikke å bruke Eau de Köln oftere enn en gang om dagen før du går ut av huset. Hvis du virkelig trenger å søke mer, ta bare litt.        
 12.  
             

    3      Vet når du skal bruke Eau de Cologne  ,

    
   
 1.             1      Bruk Eau de Köln til rett tid. Eau de Cologne er ikke nødvendig på jobb, men er generelt akseptabelt. For en større anledning, for eksempel et bryllup, begravelse, fest eller kveldstur i byen, bruk eau de cologne  
    
  • Vær oppmerksom på hvordan din naturlige hudfett reagerer med kologne. For eksempel, før du går ut, er det kanskje ikke den beste ideen å bruke mange Eau de Köln, siden kroppen lukt blandet med Eau de Cologne kan lukte enda verre enn ren kropps lukt.
  •  
  • Noen er allergiske mot Eau de Cologne. Du må holde dette potensielle problemet i tankene når du jobber på et kontor eller tilbringer tid i andre interiører.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk Eau de Köln fordi det får deg til å lukte godt, føle deg godt og være selvsikker. Enhver annen grunn til å ha på seg eau de cologne ("fordi jeg vil føle meg som en mann", "fordi vennen min gjør det," etc.) er uansett. Så legg det på når du vil, og nyt duften.        
 4.  
 5.             3      Velg forskjellige dufter for ulike anledninger. Mange menn liker å ha en duft på jobben i løpet av dagen, og en helt annen når de går ut. Noen kilder anbefaler en lettere, sitruslignende duft for ettermiddagen og på jobben, og en sterkere duft med en krydret base eller muskegrunnlag for kvelden.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Få håret sitt mykt igjen etter farging.

Slå en høy hestehale.

Sko med høye hæler krympes.

Bruk et Burberry skjerf.

Farg håret med Manic Panic hårfarge.

La håret vokse lenger.

Converse blonder.

Fest falske negler.

Lag en plysj bukett.

Slå brunt raskt.

Få dimpled naturlig.

Ta målingene for en topplakk.

Kjole i 80 tallet utseende.

Ha en perfekt hud som tenåring.

La håret vokse lenge.

Vedlikehold.

Velg de riktige smykker for hudtype og ansiktsform.

De riktige klærne til teatret.

Gjør mascara selv.

Draper et hodebarn.

Vokse et tettere skjegg.