Home \ omsorg
 

Lag et dampbad for ansiktet.

 

Et dampbad for ansiktet ditt er fantastisk avslappende og den perfekte måten å avslutte en lang dag på. Det stimulerer blodsirkulasjonen og åpner porene slik at du effektivt kan bekjempe urenheter. Du trenger ikke mye for et ansiktsbad. En liten damp, kanskje en ansiktsmaske for å trekke blokkeringer ut av porene, og en toner og fuktighetskrem for riktig finish. Selv om du har liten tid, kan du gjøre noe godt for ansiktet ditt med et raskt dampbad i dusjen. Vi presenterer deg for begge metodene her.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Det fullskjemme programmet  ,

    
   
 1.            1      Bring vann til koking i en liten krukke. Du trenger bare et par hundre milliliter for å dampe ansiktet ditt. Du kan koke det på ovnen eller i mikrobølgeovn.        
 2.  
 3.             2      Vask ansiktet ditt. Mens du venter på at vannet blir varmt, kan du vaske smuss og sminke av ansiktet ditt. Bruk en mild vaskeleg og varmt vann. Det er veldig viktig at du rengjør ansiktet grundig før du lager et dampbad. I det minste åpner du porene, og alt som står i ansiktet ditt, kan komme inn og forårsake irritasjon og kviser. 
    
  • Ikke eksfolier før du damper ansiktet ditt. Ellers vil du øke risikoen for irritasjon.
  •  
  • Så tørk med et rent håndkle.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hell varmtvannet i en bolle med glass eller keramikk, som du legger på en eller to sammenfoldede håndklær. Det handler om å beautify dagen, så du kan bruke en pen bolle. Hvis det bare må gå fort, vil gryten der du har oppvarmet vann, gjøre det samme.       
 6.  
 7.             4      Legg til urter eller essensielle oljer. Dette er ikke helt nødvendig, men det gjør opplevelsen enda mer spesiell når du kan hengi seg i duftende aromaer. Noen ganger er en tepose nok! Følgende urter og oljer er godt egnet til å berike dampbadet ditt: 
    
  • Bruk Citrongress eller Peppermynte hvis du vil lade batteriene.
  •  
  • Bruk Kamille eller Lavendel for å slappe av.
  •  
  • Bruk Peppermynte eller Eukalyptus for å bekjempe en forkjølelse samtidig.
  •  
  • Bruk Sandeltre eller Bergamot for å bli kvitt dagens stress.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold ansiktet over det dampende vannet. Legg et håndkle over hodet ditt, og skape en slags telt hvor varmen fanger. Damp ansiktet ditt på denne måten i omtrent ti minutter. Lukk øynene, pust dypt og følg den trøstende varmen, åpne porene dine. 
    
  • Ikke damp ansiktet ditt for lenge og ikke komme for nær varmtvannet. Varmen kan forårsake betennelse hvis du utsetter deg for det for lenge og for direkte.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk en ansiktsmaske. I neste trinn bruker du en egnet ansiktsmaske for å fjerne urenheter fra de nå åpne hudporer. En maske med leire passer her veldig bra, hvis du bare har en hendig. Du kan også blande rent leire med litt vann og deretter legge på pastaen i ansiktet ditt. La masken virke i ca. 15 minutter før du skyller forsiktig med lunkent vann. 
    
  • I stedet for en maske med gjørme eller leire kan du også bruke veldig enkel honning. Ta en titt her på wikiHow for instruksjoner om ulike ansiktsmasker.
  •  
  • Hvis du ikke vil gjøre ansiktsmaske, skyll du bare ansiktet ditt etter dampbadet med rent, rent vann.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bruk deretter en toner for å forsegle porene. Så etter at denne dype rensingen ikke kommer noe nytt smuss inn i porene dine, bør du tørke ansiktet ditt nå med toner. Dette gir også huden din en frisk utstråling. Bare bruk toneren på nesen, pannen, kinnene og haken med en bomullspute. 
    
  • Apple cider eddik er en flott naturlig toner - bare gi den en prøve!
  •  
  • Du kan også bruke sitronsaft som en toner. Prøv imidlertid dette først på et lite område av huden før du sprer juiceen liberalt over hele ansiktet. Noen mennesker er veldig følsomme overfor det.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Påfør en fuktighetskrem. I det siste trinnet vil du fukte huden din med en omhu som passer for din hudtype. Faktisk tørker damping ut huden, så du bør ikke hoppe over dette trinnet. Bruk din daglige pleie lotion eller prøv en naturlig olje som kokos olje, jojoba olje eller argan olje for en forandring. Men i så fall må du lese etikettene godt. De bør være rene, naturlige oljer som ikke inneholder sterke kjemiske tilsetningsstoffer.                 
 16.  
             

    2      Den raske varianten  ,

    
   
 1.             1      Slå på varmt vann i dusjen. La det løpe til det er ekstremt varmt, og du kan se og føle dampen. Med denne metoden ødelegger du ikke bare ansiktet ditt, men du lager et dampbad med hele kroppen.       
 2.  
 3.             2      Vask ansiktet mens vannet varmes opp. Som med den første varianten, sørg for at det ikke er smuss eller spor av sminke igjen i ansiktet ditt før du starter dampbadet.       
 4.  
 5.             3      Sett ansiktet ditt midt i dampen (eller i det minste veldig nært) og la det passere i omtrent fem minutter. I dette tilfellet trenger du ikke et håndkletelt fordi du står i en dampkolonne som er fanget i dusjen og ikke kan flykte hvor som helst. Etter omtrent fem minutter, svinger du vanntemperaturen litt og kan dusje som vanlig.       
 6.  
 7.             4      Bruk en ansiktsmaske mens du er ferdig med dusjen. For å forbedre resultatene ytterligere, bruk en ansiktsmaske fra apoteket eller en dukke av rå honning i ansiktet ditt for å rense porene mens du står i dusjen. Påfør masken umiddelbart etter damping og skyll den raskt av på slutten av dusjen.       
 8.  
 9.             5      Bruk toner og fuktighetskrem. Når du er ferdig med dusjen, drypp tørk og bruk toner, så bruk en fuktighetsgivende lotion i ansiktet ditt. Selvfølgelig kan du også ødelegge resten av kroppen din med en body lotion, fordi den varme dampen ikke bare tørker ut huden på ansiktet.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Reparere akryl negler.

Bli kvitt blackheads med et egg.

Gi rosenrøde kinn.

Lag kattens øyne med eyeliner.

Zwirbelfristuren.

Lås krøller i håret ditt.

Lysere negler.

Wrap et håndkle rundt håret hans.

Få større øyne.

Klargjør huden din for spraying.

Fritt ansikt fra rødhet.

Ser bra ut med briller (for kvinner).

Farger hår rosa.

Påfør flytende øyenlinser.

Farging av svart hår rødt.

Bruk en denim vest.

Få krøllete hår (for menn).

Gjør en kaviar manikyr selv.

Bekjem håravfall hos tenåringer.

Slå en høy hestehale.

Slik fjerner du hudormer.