Home \ omsorg
 

Vokse et tettere skjegg.

 

Det er ingen bedre bekreftelse på din mannlighet enn evnen til å vokse et tett, full skjegg. Det er noe unikt kraftig om det - du føler at du kan kjempe med en bjørn, ta en fisk med dine bare hender, eller delta i andre maskuline aktiviteter. Men å vokse et skjegg er mer enn å kaste bort barbermaskinen din - det tar tid, engasjement og den overmenneskelige evnen til å motstå kløe. Her er noen nyttige tips for å hjelpe deg med å vokse et tett, skinnende skjegg som gjør Gandalf kreditt til horror.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Frisør og pleie av en tett bjørn  ,

    
   
 1.            1      Motstå trang til å kutte skjegget ditt for fort. Ikke nærmer ditt skjegg med saks eller trimmere til det har vokst i minst fire uker. Individuelt hår vokser til forskjellige priser, så noen områder av skjegget ditt kan være lengre enn andre. Vær tålmodig og vent til han virkelig har vokst lenge nok til å kunne stil og trimme ham. Jo lenger skjegget er, desto lettere blir det.        
 2.  
 3.             2      Velg en skjegg stil. Hvis du har gitt naturen 4-6 uker for å reflektere i skjegget ditt, kan du tenke på hva slags skjegg du ønsker å style. Du kan også forlate ham som han er - vill, robust og umiskjennelig maskulin. Eller du velger noe litt mer utførlig, for eksempel den populære haken og overskyttekombinasjonen, et trimmet full skjegg eller et leppe skjegg. Deretter er det også mindre vanlige whiskers eller Schifferkrause. Mulighetene er ubegrensede og valget er opp til deg.       
 4.  
 5.             3      Trim skjegget ditt. Når du har bestemt deg for en stil, kan du forplikte deg til den grasiøse ferdigheten til å trimme skjegget ditt. Hvis dette er første gang, kan det være lurt å gå til frisør og få det profesjonelt stylet, selv om det i dag blir vanskeligere og vanskeligere å finne en frisør som har erfaring med å plage skjegg. 
    
  • Hvis du trimmer skjegget ditt, bruker du en god trimmer til å konturere halsen din før du former den til resten av skjegget ditt. I de fleste tilfeller er det tilrådelig å la kinnets kontur være naturlig for å unngå et merkelig formet skjegg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sjampo og skyll skjegget regelmessig. Skjegget ditt trenger regelmessig kjærlighet og oppmerksomhet for å holde seg i god stand. Prøv å vaske det nesten daglig med en mild sjampo og fjern alt krummer og rester mat (ja det skjer dessverre). Bruk også litt balsam fra tid til annen for å styrke håret ditt og få det til å se full og tett ut.       
 8.  
 9.             5      Bruk beskyttelsesskjeggolje. Hvis du utsetter dine vanskelige vanskeligheter eller kjemikalier - for eksempel når du går på ski eller svømmer i klorerte vann - bør du bruke et tynt lag olje, for eksempel jojobaolje eller grapeseed olje, som vil bidra til å holde fuktighet i skjegget og holde det så beskytt deg mot dehydrering. Det er også spesiell skjeggolje. Så se deg rundt.       
 10.  
 11.             6      Hvis det ikke hjelper, vent noen få år. Hvis skjegget ditt ikke vokser som ønsket, og du gir opp, ikke tap dine forventninger. Bare prøv det igjen om et par år siden utviklingen av ansiktshår utvikler seg over tid. Derfor kan du vanligvis se de tykkeste skjeggene på eldre menn.                 
 12.  
             

    2      Maksimere Beard Growth  ,

    
   
 1.             1      Spis sunt. Å ta vare på kroppen din ved å spise et sunt kosthold kan positivt påvirke skjeggveksten. Siden håret hovedsakelig er protein, vil skjegget ditt dra nytte av proteiner med høy protein, som oljeaktig fisk, magert kjøtt og kylling. Du bør også være forsiktig med å spise nok sunt, mettet fett som finnes i nøtter, fisk og egg. Dette vil øke testosteronproduksjonen, noe som er uunnværlig for et sunt, tett skjegg. 
    
  • Grønne bladgrønnsaker, som spinat og kål, er også gode tillegg til kostholdet ditt fordi de hjelper deg med å konvertere østrogen (det kvinnelige hormonet) og øke testosteronnivået.  
  •  
  • Du bør unngå uønsket junk food, da den har liten ernæringsmessig verdi og kan bidra til svakt, sprøtt hår.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta vitamintilskudd. Vitamintilskudd kan øke helsen til håret ditt og øke veksten. Sannsynligvis er det beste vitamintilskudd for hårvekst biotin, et ernæringsmessig supplement du kan finne på apotek. For beste resultater anbefaler dermatologer daglig inntak av 2,5 mg biotin. 
    
  • Andre vitamintilskudd som er gunstige for skjeggvekst er vitaminer B1, B6 og B12, samt betakaroten, linolje og nettleolje.
  •  
  • Det er også et multivitamin som heter VitaBeard, som er utviklet for å øke skjeggveksten og holde den sunn. Det bidrar også til å redusere kløen, da det regulerer hudens naturlige fettproduksjon. VitaBeard kan bestilles online på beardvitamin.com.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tog. Regelmessig, moderat til intens trening kan resultere i tettere og sunnere skjeggvekst, da det øker testosteronproduksjonen og øker sirkulasjonen. God blodsirkulasjon er viktig da den bærer nødvendige vitaminer og næringsstoffer til huden og håret gjennom blodet. Prøv å kombinere både kardiovaskulære og muskelbyggende øvelser for å få de beste resultatene.        
 6.  
 7.             4      Gi deg rikelig med søvn og avslapning. Søvn er viktig fordi det gjør at cellene kan regenerere - som selvfølgelig er viktig for hårets vekstrate. Ditt generelle trivsel og helse er avhengig av om du sover nok, så du bør finne god, dyp søvn hver natt i ca 7-8 timer. Du bør også prøve å redusere stressnivået så mye som mulig, da stress er forbundet med hårtap.       
 8.  
 9.             5      Drikk nok. Ditt skjegg er ikke en plante, selvfølgelig - det vil ikke vokse bare fordi du drikker mye vann. Men hvis du drikker nok, er det gunstig for kroppen din og bra for helsen din. Vann spyler giftstoffer ut av kroppen vår og huden forblir hydrert fra innsiden ut. Og ingen av det skader et sunt skjegg.       
 10.  
             

    3      Grunnleggende om Beard Growth  ,

    
   
 1.             1      Finn en skjegg modell. Det tar tid og dedikasjon å dyrke et skjegg. Det kommer til å være dager når du føler at du må gi opp og ta tak i barberhøvelen igjen. For disse tider vil det være nyttig å holde en skjegg modell i tankene. Tenk på en mann med et strålende tykt, full skjegg som er sterkt nok til å gi deg inspirasjon og motivasjon når du trenger det mest. Ta et bilde av denne mannen og legg den opp ved siden av speilet ditt på badet. Han vil gi deg den styrken du trenger for å fortsette og nå det mannlige skjegget du alltid har ønsket. 
    
  • Noen gode eksempler på slike store, fullbårde menn er: musikere som John Lennon og Jim Morrison, filosofer som Karl Marx og Sigmund Freud, idrettsutøvere som James Harden, amerikanske presidenter som Abraham Lincoln og Ulysses S. Grant og mytologiske guder som Zeus og Poseidon.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ignorer myten som barberer skjegget ditt, slik at den blir tykkere. Du har sikkert fått anelse om at hvis du barberer skjegget ditt, blir det dobbelt så stort, ikke sant? Det er ingenting i denne oppgaven. Hvis du barberer den, får den en kort vekst, men går raskt tilbake til den langsommere veksthastigheten. Så ikke barber det av. 
    
  • Skjegget ditt kan virke tykkere når det blir nytt, men det er bare fordi håret nær roten er mørkere og tøffere enn på spissene. Så snart skjegget har vokst litt, vil du ikke føle noen forskjell lenger.  
  •  
  • Så det beste er å forlate skjegget ditt alene. Lås barbermaskinen av og la naturen ta kurset.
  •  
         
 4.  
 5.             3      La han vokse i 4-6 uker. Det tar vanligvis de 4-6 ukene for et anstendig skjegg å vokse. Det vil være vanskeligste i begynnelsen når ansiktshåret ditt blir litt ujevnt eller spottet, og du må leve med noen dumme utseende og kommentarer fra venner som ikke forstår din søken etter bearded herlighet. 
    Derfor er det best å starte skjegget på ferie. Så i prinsippet kan du hoppe over de første ukene og unngå de kritiske øynene til andre.  
         
 6.  
 7.             4      Lær å håndtere kløen. Den hindringen som de fleste aspiranter feiler for et skjegg, har å gjøre med kløe. Kløende, irritert hud kan være et stort problem hvis skjegget ditt vokser, men ikke la det frata deg - motstå! Vask ansiktet ditt daglig med et mildt balsam for å holde huden ren. Bruk en beroligende fuktighetskrem mot tørr, flakket hud og for å redusere rødhet. 
    
  • Hvis kløen blir for sterk, ta en krem ​​inneholdende 1% hydrokortison, noe som kan få slutt på det.
  •  
  • Husk at kløen er bare midlertidig - den vil forsvinne så snart skjegget ditt har nådd en viss lengde - så vær sterk!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vask skjegget ditt med skumsjampo. Hvis du vasker skjegget ditt noen ganger i uken med skumsjamp, hjelper det deg også til å motvirke kløen og kvitte seg med tørr, flakket hud. Hvis du vil, kan du også bruke små mengder balsam for å gjøre skjegget ditt mykt og sunt.        
 10.  
 11.             6      Vet at veksthastigheten og tettheten til skjegget ditt i stor grad er genetisk. Dessverre er det ikke noe magisk serum som lar deg få et fantastisk tykt, full skjegg. Den type skjegg som vokser deg, bestemmes i stor grad av dine gener (takk, pappa!) Og dine naturlige testosteronnivåer. Så du må komme sammen med ansiktshåret du har fått og gjør alt for å holde det så sunt som mulig.        
 12.  
             

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Hva Bella Swan fra Twilight ser ut.

Naturligvis krympe porene.

Rengjør ører med peroksid.

Kombiner farger.

Zwirbelfristuren.

Fjern koblinger fra et urbånd.

Ta en størrelse for en drakt.

Plukk øyenbrynene med tråden.

Soak i vokste negler.

Bli kvitt en pimple over natten.

Gi volum til håret ditt.

Å kle på seg som en tenåring på 90 tallet.

Behandle solskader.

Kles ordentlig som en del av en jury.

Ta med volum i håret.

Tame krøllete hår.

Å være en skjønnhetsdronning.

Fargestoffet ditt hår rose gull.

For litt penger, sett sammen en kontorkledd garderobe.

Stretch jeans.

Fremhev øynene uten sminke.