Home \ omsorg
 

Forbered et avslapningsbad.

 

Ta deg tid til å slappe av for å redusere stress og få deg til å føle deg bra. Et varmt bad kan brukes til å avlaste spenningen og roe nervene. Det kan også være gunstig for helse og ikke bare gi skjønnhetsfordeler.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du vil kanskje ta en dusj først for å unngå å føle at du bader i smuss.        
 2.  
 3.             2      Pass på at badet ditt er rent og varmt slik at du føler deg komfortabel under badet.        
 4.  
 5.             3      Du kan planlegge et tematisk bad, for eksempel et beroligende og søvninducerende lavendeltilskudd. Prøv å unngå kunstige dufter og parfymer, da de ikke har de samme avslappende egenskapene som essensielle oljer og kan forårsake irritasjon.       
 6.  
 7.             4      Pass på at badevannet ikke er for varmt og ikke for kaldt. Hvis det er for varmt, kan det føre til døsighet, for kaldt, et bad er ubehagelig, og du kan bli syk.       
 8.  
 9.             5      Legg myke håndklær, foretrukket laget av 100% bomull, og noe å bære etter å ha kommet ut av karet. Også ordne noen stearinlys på badet for å skape et avslappende lys og en koselig glød. (Unngå parfymerte stearinlys og sørg for å sette dem på et sted som ikke kan brenne, så du trenger ikke å bekymre deg for dem under din avslappetid.) Hold håndklær og klær innenfor rekkevidde.       
 10.  
 11.             6      Bruk en oppblåsbar badepute til å legge nakkeen under badekaret. Du kan vanligvis få en slik pute i en møbelbutikk eller en butikk som selger hjemme tekstiler. Hvis puten ikke passer, bruk en foldet bomulls håndkle. Det vil også fungere.       
 12.  
 13.             7      Sett på favorittmusikken din, men sørg for at det ikke er elektriske apparater i umiddelbar nærhet av badekaret og fall inn i det.        
 14.  
 15.             8      Forbered din favorittmat eller drikke og plasser den innen rekkevidde, men langt nok unna at det ikke ved et uhell kan falle inn i badekaret.        
 16.  
 17.             9      Legg ca 8 dråper av din favorittolje til badet. Lavendel er kjent for å ha søvnfremkallende egenskaper, og rosenolje har en behagelig søt, avslappende duft. Geranium er også en hyggelig duft og vanilje er også en god, billig og avslappende ide. 
    
  • Valgfritt: Tilsett 2 kopper badesalt. Du kan også legge til 1-2 kopper Epsom salt, som forhindrer at fingrene og tærne blir skrumpet og vil blåse på huden din når du bader lenge.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Fest håret ditt (hvis du har langt hår).        
 20.  
 21.             11      Klatre forsiktig inn i karet og slapp av i det varme vannet. Mens du ligger i karet, kan du sette bomullsbolter eller kjølte agurkeskiver gjennomvåt i iskaldt vann på øynene for å redusere hevelse.       
 22.  
 23.             12      Hvis du vil, fukte ansiktet ditt og ta på en ansiktsmaske, og sett deg tilbake og slapp av så lenge du vil. Husk å vaske ansiktsmasken grundig og rengjør ansiktet ditt etterpå.       
 24.  
 25.             13      Vask deg med en ren bomullsvaske fra topp til bunn etter å ha slappet av.        
 26.  
 27.             14      Ta av deg selv etter å ha forlatt badet, og bruk en kroppsrør eller krem. Kakaosmør er rimelig, nesten hvor som helst å få og veldig nærende.       
 28.  
 29.             15      Slapp av etter badet, med en varm kopp te, for eksempel. Hvis du ikke liker te, så anbefales også annen varm, koffeinfri drikke.       
 30.  
 31.             16      Gå tidlig i seng eller les en bok eller se en film... gjør noe avslappende!                  
 32.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

             
Omsorg populær:
Vakkert og skinnende hår, det er så enkelt.

Få myke føtter.

Forlenge et taljebånd.

Rengjør en veske.

Bli kvitt rød og irritert hud på nesen.

Bruk et silke skjerf.

Gjør ditt ansikt ser smalere ut.

Tykkere og fastere hudbeskyttet.

Bruk lange støvler.

Bruk en skift kjole.

Bruk briller.

Pierce navlen din.

Se jevnt, selv uten sminke.

Rengjør navlen.

Fjern hår ved hjelp av trådteknikken.

Bestem hårtyper.

Bli en punk.

Hva Kristen Stewart ser ut.

Se frisk.

Jeans blekemiddel.

Klassisk barbering med våt barbermaskinen.