Home \ omsorg
 

Kler godt som en overvektig mann.

 

Tidy klær hjelper alle mennesker til å gjøre et bedre førsteinntrykk, selv om du ikke har den perfekte kroppen. Å være overvektig betyr ikke at du må kle deg dårlig. Det er mulig å være en veldig stilig, velpleiet mann. Du må bare ta hensyn til detaljene og velge klær som passer din figur.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn riktig passform  ,

    
   
 1.            1      Bruk klær som passer til kroppen din nå. Du har kanskje vært slankere noen måneder eller år siden eller er i ferd med å starte en ny diett. Men hvis du ikke liker det nå, ikke bruk det. Dette kan bety at du må kjøpe nye klær som passer deg nå. For stramt klær legger oppmerksomhet på at du er overvektig og legger vekt på kurver som du ikke vil understreke. På samme måte gjør overkledde ikke tykke mennesker tynnere, men tykkere. Selv om Kate Moss ser enda slankere ut i for store klær, er det ikke tilfellet med tyngre mennesker.        
 2.  
 3.             2      Ikke kjøp løseklær for å se slankere ut. Hun vil nok bare få deg til å se ubemannet. En T-skjorte som er to størrelser for stor, vil være for bred i nakken og skuldrene og henger ned under skrittet. Dette vil bare få deg til å bli fetere. 
    
  • Hvis du finner det vanskelig å holde T-skjorter tucked inn, kan du fikse det. Kjøp T-skjorter med "store", vanligvis bare tilgjengelig i L eller XL. Hvis du passer til denne størrelsen, passer de deg uten å være for stor. Sett på skjorten først og deretter buksene dine. Ikke la for mye av stoffet henge ut, men legg det ikke for hardt i buksene - et kompromiss mellom disse to ekstremer vil se best ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøp klær som passer deg i de mest kroppsfulle områdene i kroppen din og få dem trimmet. Hvis et par bukser passer på hoftene dine, men brister i lårene på sømene, kjøp et par bukser som passer dine lår og la dem sy nærmere dine hofter. Det er bedre å betale litt mer for bukser som passer perfekt til € 50 for de som sitter dårlig.       
 6.  
 7.             4      Kjole etter anledningen. Noen overvektige menn føler seg for usikre til å ha på seg shorts eller T-skjorter i løpet av sommeren. Men hvis du klager feil for sesongen for å dekke opp din fylde, til slutt vil du bare være mer oppmerksom på det. Bruk klær som passer til omstendighetene å være en del av, i stedet for å skille seg ut.                  
 8.  
             

  Del 2      Forbedre stilen din  ,

    
   
 1.             1      Bruk vertikale striper. Selv en fin pinstripe (som for tiden er veldig moderne) virker underverk når det gjelder å skape en vakker vertikal linje. Pass på at du liker de stripete klærne, fordi selv et enkelt mønster som striper kan fremheve klær som ikke passer deg og gjør at du ser stor ut i stedet for å gi deg det slanke utseendet du vil oppnå. 
    
  • Bruk langsgående snarere enn horisontale striper. Lange striper kan få deg til å se slankere, og horisontale striper kan til og med gjøre deg tykkere.
  •  
  • Unngå iøynefallende mønstre og sterke fargekontrakter.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg V-hals topper. Krageformen på gensere eller V-hals T-skjorter kan bidra til at halsen din ser lengre ut. Dette kan bidra til å gjøre dobbelthaken litt mindre merkbar. 
    
  • Hvis du kjøper elegante skjorter, velger du dem med en stand-up krage for å balansere proporsjonene med ansiktet ditt.  
  •  
  • Unngå turtlenecks som de kan gjøre halsen din forsvinner.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk bukser med rette ben uten rynker. Rettbukser (som betyr at de er så brede på kalven som de er på låret) hindrer deg i å se V-formet, med små ankler og en bred midtdel. Når buksene dine sitter, trenger de ikke rynker.       
 6.  
 7.             4      Ikke legg til ekstra ballast i kroppen din. Unngå tykkere stoffer. Lastbukser, pullovere med lommer på magen og tykke gensere kan gjøre at du ser tykkere ut. Skulderputer skal også unngås. Selv om naturlige materialer er bedre, kan syntetiske stoffer redusere tykkelsen på klærne dine i de kalde månedene. 
    
  • Foretrekker Cashmere-gensere til tyngre ullgensere. Det lettere materialet holder deg varm uten å legge ekstra tykkelse på kroppen din.
  •  
  • Hvis du svetter mye, unngå syntetiske fibre som viskose og naturlige som silke. Selv om de kan være bra for deg, er de ikke pustende og kan forårsake overdreven svette og ubehag.  
  •  
  • Når du kjøper en jakke, velg en som passer til kroppsformen din. Unngå jakker med to spalter på bunnen, hvis du har en stor rumpe. Slots vil sannsynligvis åpne. Prøv en jakke med en spalt i stedet.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Velg lengre hems. Lengre hemlines kan gjøre kroppen din lenger. Hvis det er mulig, bruk skjorter, jakker eller strøk som strekker seg lenger ned. Å finne skjorter som ser bra ut når de ikke er i det, kan hjelpe kroppen din til å se lenger. Du kan også ha på deg en trenchcoat over en kort strøk for å få kroppen til å se lenger ut.       
 10.  
 11.             6      Sett sammen antrekkene dine. Lysere farger trekker oppmerksomhet mot deg, mørkere avlede deg. Bruk disse to prinsippene til å sette kroppen din i riktig lys. Hvis overkroppen din er bredere enn underkroppen din, kan en mørk topp og lette bukser gjøre proportjonene dine mer harmoniske. I tillegg kan undershirts kjøle deg om sommeren og varme deg om vinteren, og hindre deg i å se for svett.       
 12.  
             

  Del 3      Velg riktig tilbehør  ,

    
   
 1.             1      Bruk alltid et belte. En som er bred, tykk og solid vil se best ut, og du bør stramme den tett når du har din skjorte i buksene dine som om du henger den ut (et bredt belte vil føles mer behagelig enn en smal ). 
    
  • I stedet kan du prøve det med suspendere i stedet for et belte. Suspenders til en virksomhet antrekk vil se mye mer stilig enn et belte. Velg en lys farge som rød for å oppdatere utseendet ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk brede bånd. Hvis du har slips på jobb, sørg for at du velger brede modeller. Smale bånd vil bare gjøre kroppen større og slipset enda mindre.  
    
  • Pass på at den når beltet når du knytter det opp.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en smart lue. Velg en Fedora eller annen hatt som passer til din personlighet og la den bli ditt varemerke. En elegant hatt viser at du tar hensyn til alle detaljer når du velger garderoben din. Det kan bidra til å fjerne mistanken om at du er korpulent fordi du er lat.       
 6.  
 7.             4      Få en vogn koffert eller messenger bag. Hvis du vanligvis har en stor lommebok eller en gigantisk mobiltelefon med deg, vil du kanskje vurdere å bære disse enhetene eller tilbehørene i noe annet enn lommen. Selv om ingen liker å ha på seg menns vesker, gjør alt for mange ting i bukselommene til at hoftene ser enda vanskeligere ut. For et "veldig" profesjonelt utseende, invester deg i en høy kvalitet dokumentmappe. 
    
  • Hvis du har tilbehør som en klokke, bør du bedre velge større modeller. Du bør unngå små tilbehør som ikke er proporsjonale med kroppsstørrelsen.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

      

            Les mer... (7)      
Omsorg populær:
Bli kvitt en innkapslet pimple.

Blek jeans med sitronsaft.

Stil håret til skolen.

Dekke en tatovering med sminke.

Bruk et hårklipp.

Ta en rask dusj.

Fjern shellak.

Unngå akne arr.

Lag en bølget hestehale.

Bli kvitt cellulitt.

Tame naturkrøller.

Farget lakkesko blekemiddel.

Rul opp skjortehylser.

Forhindre broom breakers.

Utvid dine øyenvipper på en naturlig måte.

Krøller håret naturlig.

Hold farget hår sunt.

Lag et dampbad med essensielle oljer selv.

Gjør øyenbrynene mørkere.

Få sunne, rene og flotte føtter.

Bruk marokkansk arganolje.