Home \ omsorg
 

Kutte en merkelig ponny.

 

En skråt snittet faller diagonalt til siden og smigrer hver ansiktsform. Imidlertid må man holde en skrånende ponni veldig bra og kutte regelmessig. Hver to til fire uker må du kutte den. Når du lærer å klippe din ponni selv, kan du spare mye penger, spare penger og tid fordi du ikke trenger å gå til barberen hele tiden.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered håret ditt  ,

    
   
 1.            1      Pass på at håret ditt er helt tørt. Hvis du klipper håret ditt vått, vil du ikke ha en sjanse til å gjøre en nøyaktig kutt fordi ponnien blir kortere når den tørker og tar en helt annen form. La håret tørke i luften for å holde det sunt. Hvis du har travelt, men fra tid til annen kan du også bruke en hårføner.       
 2.  
 3.                  2      Kam din ponny. Bruk en kam for å sette ponnien ditt pent på pannen. Hvis du bare ikke har en ponni, divider du et triangulært spill for det. Først, kam håret helt og tegne en midtparti. Finn nå punktet hvor formen på hodet ditt begynner å falle fremover. Tenk deg en trekant som har sin spiss på dette punktet, og de to andre hjørnene på begge sider er øverst og utenfor pannen. Del håret inne i denne trekanten og kam det fremover. Dette blir din ponni.        
 4.  
 5.                  3      Fest resten av håret sammen. Nå kammer du resten av håret ditt tett og knytter det sammen. Du kan bruke et hårbånd, barrettes eller hairpins for det, det viktigste er at det er ute av veien nå, slik at du ikke ved et uhell kutter det av.                  
 6.  
             

    2      Klipp håret med saks  ,

    
   
 1.             1      Finn et passende par saks. Det trenger ikke å være en profesjonell sakse, men den må være veldig skarp. Spesielle hårsaks er imidlertid ergonomisk formet og kan derfor påvirke resultatet positivt. Uansett vil et kjedelig saks avbryte håret ditt i stedet for å kutte det og skade håret ditt. Test på en tråd som saksene er veldig skarpe.        
 2.  
 3.                  2      Hold ponnien til siden han ikke skal falle senere. Hvis du vil bære den til venstre senere, holder du den til høyre og omvendt. Estimér ønsket lengde igjen ved å holde ponnien foran ansiktet ditt. Tenk deg hvordan snittet begynner på nesespissen og går over øynene til kinnbenet.        
 4.  
 5.                  3      Slå ponnien i spill. Start med å dele et 2,5 cm bredt parti rett ved siden av nesen og hold den flat mot ansiktet ditt. Du vil kutte inn en diagonal linje, og på dette tidspunktet vil håret være korteste. Når du er ferdig med et spill, kutt det neste ved siden av det. Pass på at du alltid holder de individuelle spillene i samme avstand fra ansiktet ditt.  
    
  • Hold saksene vinkelrett på håret ditt mens du skjærer, og vipp så saksene litt ned med spissen.  
  •  
  • Hvis du kutter mindre grupper, vil det ta lengre tid, men resultatet blir sannsynligvis bedre.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Kjør den nye pony igjen og se på foreløpig resultat. Kam ponnien slik du vil bruke den senere. Pass på at han ser slik han vil se ut. Se nøye på hvordan "skråningen" og den totale lengden harmonerer med ansiktet ditt. Se nøye om du har kuttet hvor som helst ujevnt.        
 8.  
 9.                  5      Bedre mulige feil. Hvis du har savnet en streng, juster du lengden til den av de andre hårene. Hvis individuelle spill ser ujevnt ut, klipp dem igjen for å oppnå en nøyaktig diagonal linje. I dette trinnet bør du kutte horisontalt i stedet for vertikalt for å gjøre det mer nøyaktig.        
 10.  
 11.                  6      Stil din pony. Når du er fornøyd med din ponni, stil det en gang for å overbevise deg selv om utfallet. Bruk en rund børste og en hårføner til å pony ut av siden. For ekstra volum kan du bruke litt hårskum.        
 12.  
             

    3      Klipp håret ditt med et knivblad  ,

    
   
 1.             1      Velg riktig blad. Du kan bruke et gammeldags barberblad, et profesjonelt barberblad eller til og med en engangs barbermaskin. Bare vær sikker på at bladet er veldig skarpt, og hvis du bruker en barberhøvel, er det faktisk bare et blad. Arbeid med et stumt verktøy eller en barbermaskin med flere kniver kan føre til splitte ender.  
    
  • Profesjonelle barberblad har et ergonomisk håndtak. Med dem kan håret klippes best og mest komfortable.
  •  
  • For svært krusete eller krøllete hår, er et knivblad kanskje ikke det beste valget, da det kan føre til splittelse, til tross for det skarpe bladet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Plukk håret i grupper. Start med spillet nærmest nesen din. Hold bare ett spill om gangen mens du skjærer, akkurat som du ville med saks når du skjærer. Ikke glem å holde håret litt lengre slik at du ikke blir irritert med for kort en ponni.       
 4.  
 5.             3      Trekk spillet tett. Bruk indeksene og midterfingrene for å holde håret vekk fra hodet ditt i 90 graders vinkel. Slip fingrene i retning av hårtrådene dine og stopp pusten over hvor du vil kutte.        
 6.  
 7.             4      Kjør håret med knivbladet. Bruk bladet til å forsiktig kutte diagonalt inn i hårstrengen. Gjør dette med en kontrollert og glidende bevegelse vekk fra ansiktet ditt. Hold hvert spill i nøyaktig samme vinkel. Fortsett å kutte slik til du kommer til det lengste punktet.       
 8.  
 9.             5      Kontroller det ferdige resultatet. Komb ponyen din og legg den på siden som den skulle falle til slutt. Sjekk nøye om du har glemt strenger et eller annet sted, eller oversett bump. Rett eventuelle feil ved å plukke opp riktig streng igjen og justere den med bladet til resten med et annet slag.       
 10.  
             

Tips .

    
   
 • Hvis du prøver et nytt utseende med pony, kan det hende du vil kutte det litt lenger tid enn du ville forvente det. Du kan fortsatt score mer senere hvis det viser seg å være for langt, men hvis du kutter det for kort, ser du ganske dum i uker til det vokser opp.
 •  
 • Hold hånden jevn. Et ujevnt kutt kan ødelegge hele ponnien. For eksempel, hvis du blir rastløs fra kaffe, drikk noen koffeinholdige drikker noen timer før du vil kutte din ponni. På den annen side, hvis du er en kaffe junkie, kan uttaket gjøre deg rystende. Bare finn den rette balansen før du gjør hårklippet ditt.
 •  
 • Hvis du kutter med et knivblad i stedet for et saks, får du en litt fuzzier utseende med mer volum.  
 •  
 • Du trenger ikke å vaske håret før du kutter det. Frisører pleier bare å vaske før kapping, fordi vått hår kan kuttes mye raskere.  
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Vær forsiktig. Hvis du klipper for fort eller for hardt, kan du ødelegge håret helt fordi alt blir skråt og skråt.
 •  
 • Bruk bare barberbladsmetoden hvis du har haircutting erfaring og en veldig stabil hånd. Du kan lett glide av og skade deg. Spesielt kutt i ansiktet eller hodet er veldig farlig og forlater dårlige arr.
 •  
           Les mer... (16)      
Omsorg populær:
Forhindre håravfall.

Rengjør håret naturlig.

Forlenge et taljebånd.

Slip en hårbue.

Hva Kristen Stewart ser ut.

Finn riktig skostørrelse for høye hæler.

Dekk grå hår naturlig.

Bli kvitt en monobrake.

Få røde lepper naturlig.

Lag en varm komprimering for aknebehandling og hudhelse.

Noen få triks for vakkert hår.

Lysere svart hår.

Gi rosenrøde kinn.

Lag etterbearbeiding selv.

Blekeshorts.

Legg ansiktsmasken ut av egg.

Vedlikehold en navle piercing.

Baby myk hud.

Hold håret ditt sunt hvis du glatter det ut daglig.

Fletting av eget hår.

Løft et øyenbryn.