Home \ omsorg
 

Fjern glittende neglelakk.

 

Bruk av glitrende neglelakk kan være en glitrende, frekk og spennende måte å uttrykke din personlige stil på. Det er gøy å ha det på neglene dine, men hvis du prøver å ta det av, ser det ikke ut til å gå uten kamp. Heldigvis kan du lykkes med å fjerne glitter neglelakk ved å først påføre en limbunn, bade neglene dine og til slutt skrubbe poleringen av.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Neglene dine svømmer  ,

    
   
 1.            1      Sett sammen verktøyene dine. Få neglelakkfjerner, en bomullskule og aluminiumsfolie. Hvis du ikke har aluminiumsfolie, fungerer et gummibånd eller hårbånd også like godt. Det du virkelig trenger er noe som holder bomullsbollen til neglen din.       
 2.  
 3.                  2      Soak bomullsbollen i neglelakkfjerner basert på aceton. Aceton er et ekstremt effektivt løsningsmiddel som kan fjerne alle slags neglelakk. Bruk acetonbasert fjerning for å fjerne glitter neglelakk. Mens han er sterk, er han også sterk til neglene dine, så prøv å bruke ham så sjelden som mulig.        
 4.  
 5.                  3      Slip av ti strimler av aluminiumsfolie. Tørk av et par ark folie og rive hvert blad i flere strimler. Hvert stykke skal være omtrent på størrelse med din håndflate og rektangulær i form.  
    
  • Du kan også erstatte aluminiumsfolien med ti mindre gummibånd eller hårbånd.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Legg den fuktede bomullskulen på neglen. Trykk på neglen din med den fuktede siden ned.        
 8.  
 9.                  5      Vri folien rundt fingeren din. Legg stripen av aluminiumsfolie over fingeren slik at den er bredere horisontalt, og sett den rundt fingertuppet slik at den ikke faller av. Bruk av filmen bidrar til å holde bomullsbollen. Fold ned folien over neglen din.  
    
  • Fest et bånd rundt bomullskulen og fingeren din hvis du bruker gummibånd i stedet for aluminiumsfolie. Vik det rundt flere ganger til det er tett mot fingeren din, hvis det er et stort gummibånd, slik at bomullskulen ikke faller av.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La naglelakkfjerneren stå på glitteren. La den stå på i fem minutter, så det kan sakte slippe ut glitteren på neglen din. Dette vil hjelpe deg å fjerne malingen senere lettere.  
    
  • Sitt i sollyset, samtidig som neglene dine kan suge hvis du har det travelt. Varmen akselererer prosessen litt og lar deg fjerne folien og bomullsbollene etter tre til fem minutter.  
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Fjern foliebitene. Påfør et lite trykk og trekk raskt den folie-innpakket bomullskulen over neglen din og vekk fra den. Det bør fjerne mest, om ikke alt, glitre neglelakk fra neglene dine.                  
 14.  
             

    2      Gni gjenværende glitter  ,

    
   
 1.                  1      Vann nye bomullsbolter med neglelakkfjerner. Potion noen flere bomullsballer med en acetonbasert neglelakkfjerner, hvis det er noe glitrende neglelakk på neglene dine.  
    
  • Du kan også bruke en peeling makeup bomull remover. Disse vaskerne inneholder spor som tillater mer friksjon å bli generert.  
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Gni bomullskulen på neglene dine opp og ned. Trykk hardt og gni naglen din med bomullsbollen, uansett hvor glitter neglelakk er igjen. Vri den over og fortsett å gni hvis den ene siden av bomullstoppen din er dekket med glitter. Gjenta denne prosessen på hvert spiker og kast bort brukte bomullsballer og drikk nye.        
 4.  
 5.             3      Bør fingertuppene i en bolle med remover uten aceton. Fyll en liten bolle (passe inn i de fem fingrene på en gang) med ca. fem centimeter fjerner uten aceton, hvis det fortsatt er glitter neglelakk av. Dyp alle fem fingrene til en av hendene i væsken og la den stå i den i to minutter. Ta fingrene ut og prøv å gni gjenværende maling med en bomullsboll. 
    
  • Senk fingertuppene dine i ytterligere 30 sekunder hvis du fortsatt ikke har lykke. Gjenta denne prosessen på den andre siden.  
  •  
         
 6.  
             

    3      Påfør et limunderlag  ,

    
   
 1.             1      Rengjør en gammel neglelakkflaske. Finn en gammel, tom neglelakkflaske før du bruker glitter neglelakk. Fyll flasken med neglelakkfjerner og spinn den rundt. Skyll deretter grundig med varmt vann til det er rent.        
 2.  
 3.                  2      Fyll flasken med en blanding av lim og vann. Fyll den tomme flasken når den er ren, om lag en tredjedel med flytende lim, som Elmer's®. Legg litt vann og rist flasken for å la blandingen spre seg.        
 4.  
 5.                  3      Påfør blandingen på neglene dine før du bruker glitter neglelakk. Påfør limet underlag, akkurat som du ville ha en vanlig underbelegg. Pass på at du venter en hel fem minutter for at limet skal tørke helt før du bruker glitter neglelakk.  
    
  • Hvis blandingen ser delvis stripet ut når du bruker den, må du kanskje legge til litt mer lim, riste flasken og prøve å bruke den igjen.  
  •  
  • Regelmessig dusjing og håndvask kan raskt oppløse limet. Bruk mindre lim i blandingen hvis neglelakket ditt skal vare lenger.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Skal eller skrap maling når det er på tide å fjerne den. Dager senere, når du er klar til å fjerne maling, bør du kunne trekke den av. Prøv å skrape den av med en oransje pinne hvis den ikke virker.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (13)      
Omsorg populær:
Lag en rotete bun.

Spred mandelolje i håret ditt.

Få lange negler.

Endre ditt utseende helt om sommeren.

Bruk mansjettknapper.

Fjern brysthåret.

Stil håret til skolen.

Bruk thong thongs.

Slanking naturlig.

Fjern gel neglelakk.

Brett en drakt.

Gjør lær armbånd.

Gjør en skrubbe ut av brunt sukker.

Gjør øynene lysere.

Farger hår med matfarging.

Bli kvitt kviser etter voksing.

Bruk et rør skjerf.

Å være en naturlig skjønnhet.

Lys håret hjemme.

Braiding en fransk kaskadepot.

Vedlikehold håret ditt riktig.