Home \ omsorg
 

Kle deg som Coco Chanel.

 

Gabrielle "Coco" Chanel var en fransk motedesigner som forandret måten kvinner kler seg over hele verden på. Selv om hun var et barn av fattige, ugifte foreldre og arbeidet som sømmer i ungdommen, ble navnet hennes snart synonymt med stil, luksus og klasse. Du kan styre motefølelsen i garderoben din uten behov for mer enn perlekjede og litt svart.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kle rollen tilsvarende  ,

    
   
 1.            1      Start med den lille svarte. Dette kan være Coco Chanels mest varige gave til dameklær. Før modernisering av den lille sorte på 1920-årene, ble den mest brukt under sorg.       
 2.  
 3.             2      Bruk bukser med et bredt ben. Velg bukser som passer til dagens mote trend, men vær klar til å prøve høye og mellomstore versjoner i hvitt. Hun hadde på seg buksene til espadrilles om sommeren.        
 4.  
 5.             3      Kjøp en tweed kostyme. Dette bør bestå av en jakke uten krage og et blyantskjørt. Jakken er ofte hemmed med et bånd på hemmet.  
    
  • Takket være Chanel og Jackie Kennedy Onassis, blir disse tweed kostymer fortsatt solgt i dag. Den mest utførlige versjonen inneholder en matchende lue.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk jersey stoff. Strikketøy ble ikke ansett fasjonable i overklassen før Chanel hadde det. Dra nytte av sin prevalens i dagens mote ved å kombinere strikkevarer med andre teksturerte stoffer, som tweed eller jeans.                  
 8.  
             

  Del 2      Bruk tilbehør til denne stilen  ,

    
   
 1.             1      Kjøp ekte perler. Coco Chanel hadde flere perler perler som et daglig tilbehør.        
 2.  
 3.             2      Bruk hatten igjen. Coco Chanels pillboxhatter, ofte i svart-hvitt eller pastellfarger, var strukturert og matchet ofte resten av hennes antrekk.        
 4.  
 5.             3      Ikke vær redd for å ha på deg smykker. Chanels smykker er alltid en uttalelse. Ikke alle smykker må være dyrt; Men utsagnsdeler var en viktig del av deres design.        
 6.  
 7.             4      Bruk flere typer smykker samtidig. Hun ble ofte sett på seg med øredobber, halskjeder og ringer.        
 8.  
 9.             5      Invester i sko. Et flott par hælsko er isingen på kaken. Polsk skoene og vær oppmerksom på ikke uthulede hæler. Lakklær er et godt valg for arbeid eller kvelds bruk.  
    
  • Coco Chanel sies å ha følgende sitat: "En kvinne med gode sko er aldri stygg."
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Finn Inspirasjon  ,

    
   
 1.             1      Lag din egen stil. Chanel trodde han omfavnet ny mote og prøvde uvanlige kombinasjoner. Hun trodde at mote ble opprettet for å bli utdatert, så ta risiko.        
 2.  
 3.             2      Prøv kombinasjoner i svart og hvitt. Det var hennes favorittfargekombinasjon, som viser i sin lille, svarte kjole. Hatter, skjerf, gensere, bukser, sko og strøk i andre farger skaper definisjon og klassisk stil.  
    
  • Når du har perfeksjonert fargeblockering i svart og hvitt, kan du begynne å legge til flere levende farger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk arkitektonisk. Coco Chanel sa "Mote er arkitektur. Det handler om proporsjoner. " Hun likte jakker, vesker, skjørt og sømmer med rette linjer.  
    
  • En kort strøk eller blazer kan øyeblikkelig legge til et designutseende til et antrekk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en umiskjennelig duft. Det trenger ikke å være en duft av Chanel, men det bør være noe som definerer deg så vel som klærne dine. Tenk på å bytte duftene om sommeren og vinteren.        
 8.  
            

Hva du trenger .

      

             Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Få fyldigere hår.

Sett på støvlene.

Dekker strekkmerker på bena.

Barber bikiniområdet helt.

Se søt om sommeren.

Måle en lue for å lage lue.

Finn riktig hårfarge.

For litt penger, sett sammen en kontorkledd garderobe.

Bytt et klokkeslett.

Fjern vanntett mascara.

Forhindre riving av kutikula.

Bruk et krøllejern.

Falske røde øyne.

Velg riktig bikini.

Få et pent ansikt.

Bruk en skjegg trimmer.

Bruk en fascinator.

Lag en bolle.

Glatt hår uten å rette på jern.

Rul opp skjortehylser.

Rengjør en diamant trygt.