Home \ omsorg
 

Vedligehold navel piercings riktig.

 

Belly piercings er et populært smykke og tiltrekker seg mye oppmerksomhet spesielt i de varme sommermånedene. Imidlertid er riktig omsorg ekstremt viktig. Fordi hver piercing er et åpent sår og bare i begynnelsen kan enhver urentlighet føre til infeksjon. Men god omsorg fører sjelden til problemer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Første piercing med god kvalitet. Den første piercing som skal brukes, forblir på plass i opptil seks måneder og må overholde EU-standardene. Hvis disse ikke overholdes, kan helsekomplikasjoner oppstå. Hvis såret har helbredet helt, finner du etter sin første piercing her navle piercinger av høy kvalitet i alle former og farger.        
 2.  
 3.   2      Fjern kun lapp etter 12-24 timer etter piercing. Når piercing navle piercing stikker piercer en gips på den. Dette sikrer at den friske piercing ikke kommer i direkte kontakt med smusspartikler. Gipset bør fjernes etter en halv time til en hel dag etter gjorden. Inntil da er det ikke nødvendig med ekstra forsiktighet.     
 4.  
 5.   3      Ikke bruk dusjgel i de første dagene. Ved dusjing må du sørge for at bare klart vann eller spesielle desinfeksjonsmidler kommer til det friske såret de første dagene etter piercing. Klart vann er egnet for å vaske vekk skur. På dusjen skal såpe eller andre kremer fravikes i den første uken etter stikket, fordi såret kan antennes.     
 6.  
 7.   4      Potensielle infeksjonskilder i 2-3 uker. For å forhindre betennelse er det nødvendig med ulike forholdsregler i de første ukene av helbredelse. Dette inkluderer for eksempel å unngå besøk til svømmebassenget, badstuen og solariumet eller lengre opphold i badekaret. Sport er også en tabu fordi for det første såret kan bli revet av bevegelsene, og for det andre kan sterk svetting få bakterier i såret.     
 8.  
 9.   5      Saltvann eller kamille te desinfisert. Vanligvis mottar man fra sin piercing studio en omsorgsinstruksjon for sin piercing samt et egnet desinfeksjonsmiddel. Dette kan imidlertid tørke ut huden og bør ikke brukes i mer enn to uker om gangen. I tillegg til desinfeksjonsspray er saltvann eller sterk, kjølt kamille te også egnet for desinfeksjon. Selv etter at såret har helbredet, bør nye smykker alltid desinfiseres før de tas i bruk.     
 10.  
 11.   6      Vask alltid hender før du berører. Det er viktig å aldri berøre piercing med skitne fingre, da dette kan forårsake bakterier som forårsaker betennelse. Grundig håndvask derfor alltid kommer først i navle piercing omsorg.     
 12.  
 13.   7      Bruk alltid bare ett pleieprodukt. Det bør ikke brukes samtidig flere pleieprodukter. Dette kan forverre, avskaffe eller i verste fall føre til skadelige kombinasjoner for såret.     
 14.  
 15.   8      Ikke bruk klær som er for stramme. Store bånd, tett klær og grovmasket vaskeri er en annen byrde på piercing. Hvis klær eller beltespenne blir fanget i navlepiercing, kan det ikke bare være smertefullt, men det kan også føre til tilbakeslag i helbredelsesfasen.     
 16.  
 17.   9      Ikke ta ut piercingen. Helbredelsesprosessen varer minst tre måneder. Punktkanalen kan lukke om noen få timer, slik at selv en helbredet piercing må brukes hele tiden. Bare etter en fullstendig helbredelse kan piercing erstattes av en ny.     
 18.  
 19.   10      Vær oppmerksom på piercing omsorg i sengen også. Selvfølgelig bør omsorg under søvn ikke stoppe. Sengetøy og håndklær bør endres minst en gang i uken. I tillegg sover dyrene bedre ikke i sengen, med mindre navlen piercing er godt beskyttet. En buet soveposisjon på siden slapper av på navlen.               
 20.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Lag et dampbad for ansiktet.

Få vakre hvite, rene og skinnende tenner.

En hvit skjorte er bleking.

Overlev din første periode.

Stryke en polo skjorte.

Gjør sko mindre glatte.

Brett en lommefirkant.

Legg ansiktsmasken ut av egg.

Utvikle din egen stil av klær.

Vedlikehold hår med aloe vera.

Bruk et Burberry skjerf.

Lag et forsiktig hygienebind.

Bestem om du skulle ha på deg en trusefôr.

Fjern lateksmaling fra klær.

Påfør daglig sminke.

Få vakre negler.

Forhindre riving av kutikula.

For å få et perfekt smil.

Kjøp en godt egnet bh.

Hoster på ansiktet ditt helbreder.

Fjern hårfargen fra huden.