Home \ omsorg
 

Brune hudblanchering.

 

Har du stygge solstråler? Foretrekker du lysere hud, men har en dyp brunfarge? Denne artikkelen forklarer hvordan solskinnet forsvinner raskt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Zoom inn i solbransjen. For å se hvor dårlig brunfargen din er, hold underarmen mot et hudområde som har liten eller ingen sol (bryster, skurker, skinker). Du prøver å komme så nært som mulig til den svakeste huden på kroppen din.       
 2.  
 3.             2      Skal. Gjør dette bare hvis du ikke har solbrenthet. Hvis du har en, vent til den er over. Når huden blir brun, skifter det øvre laget av huden farge på grunn av solskader. Dette laget avtar naturlig etter omtrent en måned. For å akselerere prosessen kan du eksfoliere.        
 4.  
 5.             3      Ta salt, sitronsaft og en luffah eller sjøsvamp først, gå inn i dusjen og gjør kroppen din helt våt. Tørk hånden på et håndkle og legg salt på den. Sett et par dråper vann på saltet og gni det med loofa på en solbrun kropp.  
    
  • Hvis det gjør vondt, tilsett mer vann til saltet. Deretter vaskes alt saltet og klemmes sitronsaft inn i huden. Sitronsaft er en naturlig whitener.
  •  
  • Gjør dette hver andre dusj, men bruk bare sitronsaften første gang. Bruk IKKE saltet på ansiktet. Kjøp en skrubbe i butikken!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Krem deg selv! Masser en god mengde lotion i solbrune kroppsdeler. Å holde huden frisk er alltid viktig, uansett hvor dårlig brunfargen din er!        
 8.  
 9.             5      Bruk pulver. Dab bbypuder på huden etter påføring av fuktighetskrem. Dette forhindrer huden i å gni, noe som gir den en fin duft og perleskinn.        
 10.  
 11.             6      Vent. Du har gjort alt mulig. Hold deg ut av solen og ha en solblokkering med høy SPF daglig.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Fransk pedikyr.

Få vakre og fulle lepper.

Slitasje shorts.

Kjole i stilen til den amerikanske 1980 tallet.

Bli frisk.

Lys hud med sitronsaft.

Farger mørket fremhever deg selv.

Bruk en flanellskjorte.

Fargestråle en farge i håret ditt.

Lag en tonet fuktighetskrem.

Slå av jeans.

Unngå akne.

Ansiktsmaling i gotisk stil.

Lys huden.

Anerkjenn en ekte smaragd.

Bruk en bh riktig.

Kles ordentlig som en del av en jury.

Forbered et avslapningsbad.

Kontur nesen din.

Går gjennom som en kvinne.

Se bra uten sminke.