Home \ omsorg
 

Bruk et bredt belte.

 

Et belte er en enkel, allsidig plagg som virkelig kan gjøre antrekkene dine så unike og interessante. Et bredt belte er et av de flatterende tilbehør som fanger øyet når det kombineres med riktig antrekk. Husk at brede belter ikke passer til hver drakt; men de ser fantastisk ut med de antrekkene som passer dem. Lær hvordan du velger et bredt belte og hvilke stiler du skal bruke den på. Du vil se at stilfølelsen din vil forbedre nesten umiddelbart!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg et bredt belte  ,

    
   
 1.            1      Finn ut om et bredt belte passer godt med midjen din. Brede belter har en tendens til å være egnet for mange forskjellige kroppsformer. Store bånd kan gi ekstra kurver til personer med smale midjer. For bredere talje kan et bredere belte gi en mer definert linje. Store bånd kan også gi støtte og holde ekstra vekt rundt midjen i form.       
 2.  
 3.             2      Vurder materialet. Skjønnheten i et bredt belte er at den er tilgjengelig i nesten alle materialer eller kan fremstilles av nesten alle. Du kan for eksempel velge et belte laget av lær for å skape et slående, klassisk utseende. Store bånd er også tilgjengelig i nesten alle stoffer. Elastiske brede belter er også gode valg når elastikken tilpasser seg kroppen din og er derfor mer behagelig. 
    
  • Hvis du raskt vil lage et bredt belte, kan du knytte din favoritt silke skjerf rundt midjen din. Juster bredden og endene på skjerf.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg noen belter å bære. I stedet for å velge et bredt belte, kan du se etter to eller tre tynne belter som du kan bære sammen. Dette gjør at det ser ut som om du har et bredt belte. 
    
  • Loops er også gode som belte. Fest noen bånd i forskjellige nyanser av samme farge rundt midjen din for å lage et utseende som ser ut som et bredt belte.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn et belte som passer best til din personlige stil. Enkle, rette, fargebånd går bra med flere utseende. Du kan også bidra til å definere en bredere midje. Du vil kanskje prøve belter med ornamenter som nagler, perler, steiner eller store spenner. Slående belter med dekorative utskrifter kan også gjøre en enkel antrekk til et blikkfang. 
    
  • Det kan hende du må prøve noen få forskjellige belter for å finne ut hva som passer til ditt antrekk. Beltet bør oppgradere ditt utseende, ikke konkurrere med det.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Bruk et bredt belte  ,

    
   
 1.             1      Bestem hvor beltet skal sitte i livet. Hvis du har et bredt belte rett under brystet, legger du vekt på brystet med det. Dette vil løfte kurver og understreke midjen din. De fleste brede belter bæres over hofter og midje. Dette kan bidra til å skjule et større abdominalområde ved å dele overkroppen i flere "seksjoner".  
    
  • Hvis du har en kortere overkropp, kan du oppleve at et bredt belte tar opp for mye av overkroppen. Kanskje du bør bruke et litt tynnere belte.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et bredt belte med en løs topp eller kjole. Hvis du har en topp eller en kjole som er litt for stor og gjemmer figuren din, kan du ha et bredt belte for å gjøre opp for det. Beltet definerer midjen din og gir en løs antrekk litt struktur. På samme måte kan et bredt belte gjøre et ujevnt uformelt utseende, se litt mer sofistikert ut. 
    
  • Bruk beltet der midjen din er naturlig. Hvis du bruker beltet under hoftene, vil dette gjøre silhuetten av overkroppen din lenger, spesielt med en løs kjole eller topp.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk et bredt belte med en cardigan. Hvis antrekket består av flere klesplagg, for eksempel bukser, en skjorte og en jakke eller en cardigan, kan et bredt belte bidra til å gjøre brikkene i antrekket mer i harmoni. Bruk beltet over eller under kardongen. 
    
  • Hvis antrekket ditt er litt kjedelig eller vanlig, kan beltet også brukes til å gi det litt liv. Velg et belte i en lys farge eller med et uvanlig mønster. Dette kan forhindre at ditt utseende ser monotont ut.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Match beltet til utseendet ditt. Tror ikke at beltet alltid skal være sentrum for oppmerksomheten. Velg et bredt belte i samme farge som skjørtet eller kjole. Dette løsner opp strukturen og utformingen av antrekket ditt uten at det motsetter dem.  
    
  • Hvis du har på seg et lærbelte og ikke vil ha det samme fargen som antrekket ditt, kan du prøve å matche fargen på ditt tilbehør, for eksempel vesken eller sko. Dette vil gjøre utseendet mer sofistikert uten å være sammensatt av for mange lignende farger.
  •  
         
 8.  
           Les mer... (7)      
Omsorg populær:
Sminkeporer er mindre.

Hold kjønnsområdet rent.

Vedlikehold av akrylnagler.

Vok håret raskere naturlig.

Pierce din penis selv.

Barbere av bart.

Ta tak i squeaky sko.

Slå av jeans.

Bruk et hårklipp.

Utfør laser hårfjerning.

Hair clippers instruksjoner.

Lag en sitron honning maske.

Behandle fet hår.

Farg håret hjemme.

Slik dekker du øyenbrynene dine.

Lag et gotisk Lolita antrekk.

Bruk sminke og concealer.

Pretty banana braids frisyrer.

Ta av huden ved siden av nakken.

Søt skåret ut en T skjorte.

Farg håret med vaskbare filtpenner.