Home \ omsorg
 

Påfør mascara riktig.

 

Ønsker du at øyenvippene dine var fulle? Ønsker du øyenvipper lengden på Heidi Klums ben? Er du bekymret for at du kan kutte øynene med en mascara blyant fordi du ikke vet hva du trenger å gjøre? I denne artikkelen vil vi fortelle hvilken mascara du skal velge og hvordan du bruker den for å få mest mulig ut av øyevippene dine og få dem til å vises full og lang.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg din mascara  ,

    
   
 1.            1      Bestem hva din mascara skal gjøre. Det er en mascara-mer feie, mer volum, lengre øyenvipper, vekt, raskere vekst, vannmotstand - for nesten alle øyevipperproblemer - mange av disse produktene kombinerer også en eller flere av disse effektene. Se nøye på øyenvippene dine og velg deretter hvilken effekt du vil oppnå. 
    
  • For tynne, tynne øyenvipper, en fortykning og volumiserende mascara med en stor, rund børste og mange børster er mest hensiktsmessig. Du vil også finne kombinasjoner av primer og mascara, som er perfekte for å fylle øyevipper og holder dem sunne.  
  •  
  • Hvis du har korte øyenvipper, legg deretter på en mascara med forlengelseseffekt og en liten børste med tykke børster. En kortere penn gjør det mulig å få så nær øynene som mulig for å sikre at hver av dine øyenvipper er dekket i mascara.  
  •  
  • Hvis du har full øyenvipper og ønsker å forlenge og understreke dem, så kjøp en øyenvippe forlengende mascara som burde ha en lang børste med jevnt fordelte børster slik at de enkelte viskene ikke holder seg sammen.  
  •  
  • For å avrense øyevippene dine, prøv en mascara som har en buet børste.  
  •  
  • For et naturlig, all-dagts utseende, velg en mascara som har en gummibørste og en jevn børsteavstand. Mange narkotikabrukere bærer disse børstetyper som eget merke. Vanntett mascara vil mest sannsynlig vare hele dagen.  
  •  
  • Hvis øyevippene dine er ujevnt lange eller ødelagte, så sjekk ut ingrediensene i mascaraen. Phytokeratin og panthenol fremmer øyenvippevekst. Bruk i så fall en tykkere børste.  
  •  
  • Du bør bytte mascara hver tredje måned. Så, gå på vei og prøv forskjellige merker og oppskrifter til du har funnet din perfekte mascara.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg din farge. I de fleste tilfeller er svart den riktige farge. Svart gjør at øyevippene ser tykkere og lengre ut og gjør øynene dine lyse vidunderlig. Hvis du har røde eller blonde øyenvipper, bør du ty til brun mascara, lysebrun for hver dag og mørk brun for det dramatiske utseendet.  
    
  • Eksperimenter med forskjellige mascara farger. Grønn høydepunkter fiolett i blå øyne, lilla bringer ut grønne øyne og blå og lilla gjør din hudfarge glød.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Og mens du er på det, invester deg i øyenvippe curler. Hvis du er seriøs og blendende øyevipper er målet ditt, er øyenvippe curler svaret. Med dette løfter du øyenvippene, som gir mer lys til øynene dine og gjør dem ser større og lysere ut. Kanskje du ikke tror det med en gang, men vær trygg på at øyenvippekrøllen gjør en stor forskjell. 
    
  • Velg tanger som har avrundede gummi pads. Øyenvippene dine er bøyd og ikke bøyd i skarp vinkel.  
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2     Påfør Mascara til øvre øyevipper  ,

    
   
 1.                  1      Rund øyelastene dine først. Sett øyenvippebolderen på lash linjen og klem den i omtrent ti sekunder. Sett deretter pinnene halvveis på øyenvippen og trykk den sammen i ytterligere ti sekunder. Gjenta hele greia med øyenvippetipsene. Med denne prosedyren oppnår du en naturlig avrunding av øyevipper og ingen skarp kant.  
    
  • Hvis du ikke har øyenvippe krøller eller er redd for å bruke dem, bruker du fingertuppene til å plukke øyenvippene opp og rundt dine våte øyenvipper.  
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Trekk mascara-pinnen ut av skjeden med en roterende fremover og bakover bevegelse i stedet for å skyve den opp og ned. Den roterende bevegelsen absorberer mascaravæsken fra børsten. De fleste tror at de gjør dette med skyvebevegelsen, noe som ikke er tilfelle. I stedet presses luft inn i skallet, som tørker ut mascaraen.        
 4.  
 5.                  3      Fjern overflødig mascara med et papirhåndkle eller på kanten av skroget. For mye masse fører til klumpformasjon. Hvis du tapper tappen litt, holder du bare den riktige mengden på børsten.        
 6.  
 7.                  4      Se opp for å løfte øyevippene. Med perifert syn kan du fremdeles se deg selv i speilet.  
    
  • Hvis du er bekymret for at du begynner å blinke med øynene mens du tar pennen nærmere, åpner du munnen. Å knytte er mye vanskeligere med munnen åpen.  
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Sett pennen på lash linjen, flytt den litt frem og tilbake. Mesteparten av mascaraen skal påføres lash linjen, da dette vil gjøre øyenvippene dine lenger og hindre tipsene fra å trykke dem ned.  
    
  • Denne forover- og bakoverbevegelsen øker øyevippene dine utover og fullfører dem.  
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Flytt deretter pennen oppover i retning av øyenvippetipsene i en zigzag eller videre fremover og bakover bevegelse. Zigzagbevegelsen forlenger øyevippene, gir dem volum og forhindrer klumper.        
 12.  
 13.                  7      Påfør et andre lag på samme måte. La det være på det aller høyeste, legg på et tredje lag. Jo mer mascara du bruker, desto mer sannsynlig er det at mascara tørker på øyevipper og danner klumper når du legger på et annet lag.  
    
  • Bland forskjellige mascaraer hvis du vil - legg på et lag med utstrakt mascara og bruk deretter et lag med volum mascara.  
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Ikke glem øyevippene på innsiden og utsiden av øyelokket. Mange bruker bare mascara til de midterste øyevippene, noe som gjør at øynene dine blir smalere. Pass på at mascaraen blir påført på øyevippene på innsiden, midten og utsiden av øyelokket.  
    
  • Hvis du har problemer med å nå innsiden av øyevipper med børsten, bøy du børsten forsiktig til den danner en 90 ° eller en firkantet vinkel (ikke bekymre deg, du kan bøye den rett ut). Dette gjør det lettere å bruke mascaraen til de indre øyevipper uten å spre mascaraen over hele ansiktet ditt.  
  •  
         
 16.  
             

  Del 3     Påfør Mascara til de nederste øyenvippene  ,

    
   
 1.             1      Ta en skje, en Kleenextuch eller et tynt hjørne av sminke svampen og støtte bunnen av de nederste øyenvippene med den. Dette forhindrer deg i å spre mascara på huden din under påføring.        
 2.  
 3.                  2      Påfør mascara med spissen av mascara børsten til nedre øyevipper. Hvis tilgjengelig, bruk en liten mascara penn. Dette gjør at du bedre kan kontrollere applikasjonen og komme nærmere dine øyne.  
    
  • Hvis du bruker brun mascara, bruk den på dine øyenvipper, selv om du har brukt svart mascara til øvre øyevipper. Brun er ikke helt så mørk som svart og gir din utseende mer dimensjon.  
  •  
         
 4.  
             

  Del 4      Generelle problemer  ,

    
   
 1.                  1      Eliminer feil med en bomullspinne. Hvis mascara har landet på ansiktet eller øyevippene, la det tørke først, så det vil ikke smusses, noe som gjør det enda verre. Når du har tørket, trykk på spissen av en bomullspinne på plass og fjern mascaraen med en vridningsbevegelse. Dette fjerner flekken og ikke hele øyeskyggen.        
 2.  
 3.                  2      Unclamp mascara med en ren pinne. Bruk enten en engangspenne eller en konvertert gammel penn (vask det grundig med såpe og vann først). Bruk den til å kombinere øyenvippene på toppen og bunnen når du vri penselen mellom fingrene. Det fjerner klumper og definerer øyevipper.  
    
  • Prøv å kaste øyevippene dine mens de fortsatt er våte.
  •  
  • Hvis du ikke har en ekstra penn på hånden, prøv å bruke en ren tannbørste for å fjerne alle klumper.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du kan til og med legge til ekstra volum i øyenvippene med babypulver. Hvis du ikke får store voluminøse øyenvipper som lovet, prøv dette trikset. Påfør et lag med eyeliner og pulver deretter øyenvippene med gjennomsiktig pulver eller babypulver (du kan bruke en makeupbørste eller en bomullspinne som du dyppet i pulver). Deretter gjelder et annet lag av mascara.  
    
  • Pulveret hjelper mascaraen til å kle seg bedre og skaper mer volum.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fjern mascara hver kveld med en sminkefjerner. Selv om dette ikke virker som en stor avtale, kan mascara ikke tørke ut øyevippene, noe som gjør dem sprø og sviktende.        
 8.  
           Les mer... (28)      
Omsorg populær:
Blond hårfarget svart.

Forhindre undervektsvette.

Bli kvitt hår på ryggen din.

Få fregner.

Bruk en svart skjørt på 8 forskjellige måter.

Blås tørt hår.

Gi hår en silkeaktig glans med eddik.

Slik bytter du nesepiercingene rent og trygt.

Lag olivenoljesåpe.

Tie en shemag.

Stretch støvler.

Øyenbryn blekemiddel.

Kle deg selv.

Raskt tam hårfris.

Farg håret ditt med henna uten at det ser ujevnt ut.

Lag en olivenoljemaske selv.

Klipp en pony riktig.

Lag en militær bolle.

Eliminerer store porer og flekker.

Naturligvis forstørre brystene.

Blåser en ponni.