Home \ omsorg
 

Bruk en Claddagh ring.

 

The Claddagh Ring er et tradisjonelt irsk smykke bestående av et par hender som står for vennskap, et hjerte som symboliserer kjærlighet og en krone som står for lojalitet. Han vil ofte eksistere som en vielsesring eller bare som et slående smykke. Lær hvordan du skal ha en Claddagh-ring, enten du vil fylle den med romantisk mening eller bruke den på en mindre tradisjonell måte.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk en ring før ekteskapet  ,

    
   
 1.            1      Bruk ringen på ringfingeren til høyre. Før du blir gift, skal ringen bæres på høyre side, ikke til venstre. Å bruke den på ringfingeren viser at den har en romantisk mening, men du har ennå ikke funnet personen du vil gifte deg med.        
 2.  
 3.             2      Bruk ringen med hjertet ditt for å vise at du er singel. Hjertet skal peke mot slutten av fingeren, ikke i midten av hånden, og kronen skal peke innover. Dette viser at du er åpen for å finne kjærlighet og at du vil gi hjertet til en annen person.       
 4.  
 5.             3      Bruk ringen med hjertet innvendig for å vise at du går ut med noen. Hvis du finner noen spesielle og går ut med ham, snu ringen slik at hjertet peker mot midten av hånden din. Dette viser at ditt hjerte for øyeblikket ikke er tilgjengelig. La ringen på høyre ringfinger, siden du ikke er gift ennå.                 
 6.  
             

    2      Bruk en ring etter inngrep  ,

    
   
 1.             1      Bruk ringen på ringfingeren til venstre. Bruk av en ring på denne fingeren er et tradisjonelt symbol på et engasjement eller bryllup i mange kulturer, og den irske kulturen har tilpasset den. Hvis du har på deg en claddagh på venstre ringfinger, er det et tegn på at du har funnet den du vil bruke livet ditt med.       
 2.  
 3.             2      Bruk ringen med hjertet utover for å vise at du er forlovet. Før du gjør ditt løfte, kan du bære ringen som en forlovelsesring. Det utovervendte hjertet indikerer at du er forlovet, men ikke gift ennå.       
 4.  
 5.             3      Bruk ringen med hjertet innvendig for å vise at du er gift. Mange irsk bruker Claddagh-ringen som en vielsesring. Hjertet peker innover, viser at du er i et permanent forhold og at hjertet ditt er opptatt. Ringen blir vendt på bryllupsseremonien.       
 6.  
             

    3      Finn din egen mening  ,

    
   
 1.             1      Bruk ringen til å vise arven din. Mange irskmenn bærer Claddagh-ringer som et symbol på deres irske forfedre, i stedet for å vise sin romantiske status gjennom ham. Claddagh-ringene kan brukes på hvilken som helst finger, og roteres i hvilken som helst retning som passer best til brukeren av ringen. 
    
  • Noen har på seg Claddagh-ringer på halskjeder istedenfor fingrene.
  •  
  • Claddagh-ringene kan også brukes på armbånd eller lagres i en pose.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk ringen til minne om noen spesielle. Claddagh-ringene er meningsfulle gaver til venner og familie, om romantikk er involvert eller ikke. Hvis du har en Claddagh ring som gave, og du ikke vil bruke den for å indikere din romantiske status, kan du bruke den på en hvilken som helst måte du vil.       
 4.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Dye håret naturlig.

Gjenopprett brutt kompaktpulver.

Ta vare på en henna tatovering.

Brune hudblanchering.

Vis kurver.

Lag Liquid Foundation.

Fyll opp for mørk, indisk hud.

Lag neglelakk i mørket.

Naturligvis vakkert.

Forhindre håravfall.

Dine øyenbryn vokser hjemme.

Unn deg selv hjemme.

Spice opp et kjedelig antrekk.

Desinfiser en offentlig toalett.

Sminkeporer er mindre.

Bli kvitt utslett indusert av depilatory cream.

Fjern et sikkerhetsmerke fra et plagg.

Se ut som en jente.

Bli kvitt rynker naturlig.

Polyesterfarve.

Se tynnere.