Home \ omsorg
 

Barbere av bart.

 

Av og til kommer tiden når man blir lei av å vise en søt mustasje. Når den dagen kommer, har du en rekke forskjellige instrumenter til din disposisjon for å si farvel til teppene på leppene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Med en elektrisk barbermaskin  ,

    
   
 1.            1      Start med en trimmer. De fleste elektriske barbermaskiner er designet for å takle stubbe og ikke langt tykt ansiktshår. Derfor må du bruke en skjegg trimmer til å kutte det meste av mustasjen.       
 2.  
 3.             2      Påfør et produkt før barberingen. Påfør et pre-barberingsprodukt til tørr hud. Disse produktene er forskjellige i elektriske barbermaskiner. I stedet for pre-barberingsolje (som kan brukes på en barberkniv), er de fleste produkter basert på alkohol eller pulver til pre-elektrisk barbering. Disse produktene hjelper håret stå rett opp for å få en nærmere barbering med mindre irritasjon.  
    
  • Hvis du har en naturlig tørr eller meget sensitiv hud, kan du foretrekke å bruke alkoholbaserte produkter til å fjerne barberpulver.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Stram huden med frihånden. Senk forsiktig munnkanten med fingrene. Dette resulterer i en fin, tett overflate over overleppen som elektrisk barbermaskin kan passere gjennom.        
 6.  
 7.             4      Barbering i henhold til designen til barbermaskinen din. Roterende elektriske barbermaskiner gjør små sirkulære bevegelser for å få best mulig resultat. Med en elektrisk folie barbermaskinen gjør du slag. 
    
  • Uansett barbertypen du bruker, gjør lange trekk for å gi hvert hår god tid til å passere kappoverflaten.
  •  
  • Selv om barberblad ikke anbefales, bruker du en elektrisk barbermaskin til å barbere vekstretningen, slik at du får de tykkeste barberingsresultatene ved å løfte håret.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk aftershave. Etterbehandlingsproduktet du trenger, avhenger av din hudtype. Menn med tørr eller følsom hud kan foretrekke etterbearbeiding av balsam, mens de med fet hud sannsynligvis vil velge etterbearbeiding med toner.                 
 10.  
             

    2      Med en innsats eller sikkerhets barbermaskin  ,

    
   
 1.             1      Trim skjegget ditt. Du bør begynne med å kutte overskyttet med skjegg trimmer eller lite saks. Det kortere håret er mindre sannsynlig å bli fanget i barberhøvelen, og du får også bedre utsikt når du arbeider.       
 2.  
 3.             2      Ryd huden og klargjør den. Uansett om du er i dusjen eller rett over vasken, bør du rense huden og deretter påføre varme. Hvis du ikke er dusjing, er den beste måten å påføre varme på, å sette et vriet varmt håndkle over overskyttet i omtrent et minutt. 
    
  • Varmen både myker håret og åpner porene, noe som betyr en nærmere barbering med mindre irritasjon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Påfør en olje før barberingen. Pre-shave oljer gir deg et ekstra lag med smøremiddel samt beskyttelse mot hudirritasjon når du barberer. Påfør en liten mengde av huden rundt overleppen, som kommer i kontakt med barbermaskinen.        
 6.  
 7.             4      Påfør barbergel eller såpe. Uansett om du foretrekker hermetisert barberingsgel, eller bland din barbersåpe selv i en kopp, må du lage en kremaktig skum og bruke den på ansiktet. Uansett hvilken variasjon du bruker, bruker det med en barberbørste, bidrar til å exfoliere huden, samt løfte og myke håret.        
 8.  
 9.             5      Barber i korte slag med vekstretningen på overskjeve. Bruk en frisk barberhøvel som du varmer med varmt vann. Lag korte streker i samme retning som hårets vekst. Hår vokser normalt ikke ut av en manns ansikt i rette vinkler. Du kan teste vekstretningen til overskjeve ved å gå fingrene over stubben. Finne retningen der de føler seg glatte, i motsetning til stikkende. 
    
  • Du bør holde en barberkniv i en 30 graders vinkel, og du bør ikke bruke trykk. Bare la vekten av barberhøvelen glide over huden din og lede den med hånden din istedenfor å trekke den.  
  •  
  • For skraper, hold kutteflaten parallell med huden. Den tette avstanden mellom flere bladinnlegg vil trolig kreve at du skyller bladet etter hvert kort slag.
  •  
  • Strekk overkanten ned for å gi deg en tett, flat overflate for barbering.
  •  
  • Spesielt hvis du har en tykk bart og ikke kuttet det veldig kort i begynnelsen, kan det kreve flere pass. Vær grundig, men vær oppmerksom på at mange passerer kan føre til flere kutt og irritasjon.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skyll ansiktet med kaldt vann. En fin kaldvannskylling, når du er ferdig, glatter huden og lukker porene du åpnet med dusjen eller det varme håndkleet.       
 12.  
 13.             7      Bruk aftershave. Som med en elektrisk barbermaskin, bør du bruke en etterhage som passer til din spesifikke hudtype.       
 14.  
             

    3      Med en barbermaskin  ,

    
   
 1.             1      Trim skjegget ditt. Selv om en barberhøvel kan kutte gjennom håret uavhengig av lengden, krever barbering mye mer ferdighet for å barbere av en full bart. Begynn derfor med å redusere overskyttet betydelig med en trimmer eller et lite saks.       
 2.  
 3.             2      Forbered huden med et varmt håndkle. Hvis du bruker en barberhøvel, kan hudens naturlige fett selv bidra til å barbere barberingen. Derfor kan du helst unngå å vaske ansiktet ditt før du barberer. Bare vri et håndkle etter at varmt vann løper over det. Legg det på bart i et minutt for å forberede huden.       
 4.  
 5.             3      Påfør en olje før barberingen. Som med en barberkniv hjelper en liten mengde god barberingsolje til å gi et ekstra lag smøremiddel. Dette beskytter mot kutt og irritasjon.       
 6.  
 7.             4      Påfør barbersåpe. Du bør ikke bruke gel fra en boks med en barberhøvel. Påfør barbersåpe med en god børste og arbeid den inn i en rik skum over barten. 
    
  • Børsting mot vekstretningen på overskje hjelper deg med å løfte håret og exfoliere huden din.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Barber i sakte slag med vekstretningen. Du bør holde barberhøvelen i 30 graders vinkel. Sett fingeren på tanget - det lille buede stykket - og de andre tre fingrene på baksiden av skaftet. Tommelen din tilhører fremsiden av skaftet under bladet. Dette gir deg mest kontroll og presisjon i barbermaskinen. 
    
  • Ikke bruk trykk. La vekten av bladet gjøre skjæringen og bruk hånden din bare for å styre den i stedet for å påføre trykk.
  •  
  • Trekk leppen ned for å danne en fast overflate. Du kan også løfte nesen litt med fri hånd, som også strammer huden på overleppen.
  •  
  • Bruk aldri bladet i sågbevegelse.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vask med kaldt vann. Som med andre våte barberingsmetoder, vil det varme håndkleet eller dusjen i utgangspunktet åpne porene dine. Et sprut av kaldt vann når du er ferdig, hjelper til med å lukke det.       
 12.  
 13.             7      Bruk aftershave. Påfør en liten mengde etterbearbeiding etter eget valg basert på hudtype.       
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (4)      
Omsorg populær:
Fjern mørke sirkler.

Binde brystene slik at de blir flate.

Å dyrke langt hår som en mann.

Lag en frisyre ut av to ponytails.

Vok kort hår.

Bli kvitt barberkniv i bikiniområdet.

Lær å elske ditt krøllete hår.

Lag en punkrock skinnjakke.

Kombiner riktig tilbehør med en sølvkjole.

Fjern lateksmaling fra klær.

Ankelsprekk.

Se helt annerledes ut og vær vakker.

Anerkjenn en ekte cameo.

Naturligvis blir det klumpete og sexy lepper.

Få røde lepper uten leppestift.

Bli kledd på prom.

Mal negler.

Bli kvitt leire.

Vedlikehold av ansiktet riktig (for kvinner).

Ta av huden ved siden av nakken.

Slå en fly.