Home \ omsorg
 

Rydd opp en kunstig brunfarge.

 

Er din kunstige solbrunte flekkete, ujevn eller oransje? En løsning kan være å bare kvitte seg med det kunstige solbrunet. Men hvis du bare vil gjøre det mer jevn eller mindre uregelmessig, er det noen tips. Siden huden varierer i ulike deler av kroppen, må du bruke forskjellige teknikker til ulike deler av kroppen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Ansikt og hals  ,

    
   
 1.            1      Se på fargen. Hvis det ser oransje ut, fukt det en bomullspute med flytende sminkefjerner og tørk den over nakken og ansiktet.        
 2.  
 3.             2      Bli kvitt flekker hvis dette er problemet ved å fukte ansiktet ditt litt og drysende tørr sodavann på den, rett ut av pakken på hendene. Masser forsiktig området i en sirkelbevegelse til området ser jevnt ut. En skrubbe burde være nok, men hvis det ikke alltid ser dårlig ut, så prøv igjen.       
 4.  
 5.             3      Utfør denne behandlingen før du legger deg og om morgenen skal huden din se jevnt brunet.                  
 6.  
             

    2      hender og føtter  ,

    
   
 1.             1      Se på innsiden av dine hender og føtter. Hvis det er for mye maling på dem eller de ser oransje, så prøv bare kroppsbleking på dem.       
 2.  
 3.             2      Bruk den samme kroppshår rødmen du vil bruke til overløp, bland og applicer på det garvede området. La den stå i ti minutter og vask den av.       
 4.  
 5.             3      Bruk et produkt som du burde ha til hjemmebruk ved kutt, hydrogenperoksid. Tørk det over området, men prøv det først i et lite område for å sikre at du ikke irriterer huden din.       
 6.  
 7.             4      Vær tålmodig med dette området, da det kan ta noen dager med behandling for å få det oransje utseendet til en mer tolerabel tone.        
 8.  
             

    3      Legs and Arms  ,

    
   
 1.             1      Du bør vite at denne delen av kroppen, inkludert overkroppen, krever en mild behandling.        
 2.  
 3.             2      Spre babyolje over hele området, vent en halv time og ta et bad med en myk vaskeklut for å avkalle resten av kroppen din.        
 4.  
 5.             3      Pass på at du masserer resten av kroppen din veldig forsiktig. Forsiktig til massasje betyr veldig forsiktig!       
 6.  
             

    4      Helt oransje kropp  ,

    
   
 1.             1      Ta et bad, legg deg og slapp av. Et langt bad kunne fjerne nok av den oransje fargen for å gjøre deg glad.       
 2.  
 3.             2      Gå svømming i stedet for å svømme når du har et basseng. Begge vil produsere det samme resultatet, da bare det ytre laget av huden din har blitt altfor tanned.       
 4.  
             

    5      Andre ideer  ,

    
   
 1.             1      Fukt Foundation med fuktighetskrem eller bruk en tonet krem ​​og gjør sirkulære bevegelser for å dekke den uregelmessige brunbrønnen (finér grunnlaget).        
 2.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Påfør gel eyeliners.

Fjern nesehår.

Lag rosmarin til bruk i hår.

Lag en kappe for enhver størrelse.

Behandle corns og calluses.

Kort hårkrøller.

Gjør ansiktet ser yngre ut.

Rengjør skoinnlegg.

La den naturlige hårfarge vokse ut.

Velg de riktige smykker for hudtype og ansiktsform.

Fjern koblinger fra et urbånd.

Påfør solkrem.

Rengjør hvite vesker sko.

Lær å elske ditt krøllete hår.

Barber ryggen din.

Få jevn og ren hud.

Bevar ansiktets skjønnhet.

Oljerensingsmetode Rengjør huden din med olje.

Nail art med geoder.

Gjenkjenne falske TOMS sko.

Bruk en bjelke.