Home \ omsorg
 

Finn ut om en Rolex er ekte eller falsk.

 

En Rolex er epitome av eleganse og status for de som har råd til det. Siden mange vil ha råd til denne statusen, er markedet også overskredet av forfalskning. Forskjellene mellom en ekte og en falsk Rolex er ikke alltid umiddelbart åpenbare, men med noen retningslinjer bør det være enkelt å verifisere eller forfalske Rolex. Forfalskning av høy kvalitet krever vanligvis råd fra en profesjonell. Hvordan sjekke ektheten av Rolex-klokken, finner du her.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Oppsiktsvekkende feil  ,

    
   
 1.            1      Ikke merk av klokken. I normale klokker er bevegelsen av den andre hånden kort og ruskig. Den andre hånden går bratt fra ett sekund til det neste. Med høy kvalitet klokker og dermed også med Rolex klokker, beveger pekeren nesten flytende, slik at overgangen til neste sekund knapt merkbar. Av denne grunn har Rolex klokker ikke "tick tack". Hvis du hører et kryss, kan du anta at det ikke er en ekte Rolex.        
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på bevegelsen til den andre hånden. Som nevnt ovenfor har Rolex klokker en annen hånd som flyter over overflaten og krysser ikke. Se nøye på den andre hånden - flytter den flytende i en perfekt sirkel? Hvis ikke, kan Rolex være falsk. 
    
  • Hvis du ser nøye ut, merker du at en Rolexs hånd ikke flyter, men i noen modeller gjør det opp til 8 små bevegelser om et sekund. Men dette er ikke gjenkjennelig for det blotte øye, så det ser ut til å være en væskebevegelse for oss.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på økningen av datoen. Mange (ikke alle) Rolex klokker har et lite vindu som viser datoen. Det er på nivå 3. For å gjøre datoen enklere å lese, er en liten forstørrelse (noen ganger kalt cyclops) bygget inn over vinduet. Denne delen er veldig vanskelig å falle. Forgeries viser derfor ofte svakheter i dette forstørrelsesglasset. Overfladisk kan det virke som et forstørrelsesglass, men hvis du ser nærmere, vil du oppdage at det bare er rent glass. 
    
  • Rolex forstørrelseslinser øker datoen med 2,5 ganger - datoen okkuperer nesten hele vinduet. Noen gode forfalskninger øker datoen, men ikke så stor at den fyller vinduet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta kronen og rull den tilbake for å endre datoen. Dette må endres i går hvis pekeren når nummer 6, ikke 12. Dette kan ikke monteres på en kopi. Hvis datoen ikke endres ved 6, er klokken en falsk.       
 8.  
 9.             5      Vekten. Rolex klokker er laget av ekte metall og krystaller, noe som gjør dem litt tunge i hånden. De burde føle seg stabile og høye kvalitet. Hvis din Rolex er mistenkelig lys, kan den ikke bli laget av de beste materialene.       
 10.  
 11.             6      Ryggen. Noen Rolex-imitasjoner har et klart glass tilbake, slik at du kan se bevegelsen. Dette glasslaget kan være under en flyttbar metallplate. Men de nåværende Rolex-modellene har ikke en gjennomsiktig tilbake - så du kan anta at du holder en forfalskning i hånden din. Få Rolex ble laget med glassrygg og de var alle bare for utstillinger.  
    
  • Forfalskning antas å være laget med baksiden av glasset for å overbevise potensielle kjøpere av det indre urverk. Uvitende kunder kan bli blendet av urverk, i stedet for å bli klar over at noe er galt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Konstruksjoner laget av ikke-metaller. Ta din Rolex og skru den over. Sjekk på baksiden av klokken din - den skal være laget av glatt metall av høy kvalitet. Hvis armbåndet ikke er laget av lær, bør det også være laget av metall. Hvis en del av klokken er laget av plast eller tynt metall som aluminium, er det en falsk. En Rolex er laget av de beste materialene, og du vil aldri ty til billigere varianter. 
    
  • Hvis ryggen er laget av metall, men kan fjernes og plast eller glass kan ses under, kan du også være overbevist om at det er en falsk.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Kontroller om den er vanntett. En sikker måte å finne ut om en Rolex er ekte er å sørge for at den er vanntett. Alle Rolex klokker er helt vanntette. Ta en kopp og fyll den med vann, dunk klokken din i noen sekunder og ta den ut igjen. Klokken skal fungere skikkelig. I tillegg bør det ikke være vann i døgnet. Hvis hun har hatt skade, er det en falsk. 
    
  • Denne testen kan skade uret ditt hvis det er en falsk. Hvis klokken din har vannskader, må den repareres av en urmaker. Hvis du ikke vil ta denne risikoen, bør du ikke ta testen.
  •  
  • Merk: Rolex Submariner er den eneste modellen som passer for dypt vann. Andre Rolex-modeller er vanntette under dusjen og mens du svømmer.  
  •  
         
 16.  
 17.             9      Sammenlign din klokke til en ekte Rolex. Hvis du ikke er sikker, kan du enkelt sammenligne Rolex med en ekte Rolex. På Rolex nettside finner du en katalog over alle Rolex-modeller. Søk etter din modell og sammenlign deretter utseendet og egenskapene til klokka. Vær særlig oppmerksom på skiven - er alt der det skal være? Er etiketten den samme? 
    
  • Hvis du kan svare "nei" på noen av disse spørsmålene, kan du ha en falsk. Rolex klokker er kjent for deres kvalitet - brutto mangler og feil er svært sjeldne.
  •  
                   
 18.  
             

    2      Små unøyaktigheter  ,

    
   
 1.             1      Se etter serienummeret. Gode forfalskninger er vanskelig å skille fra en original. For å gjenkjenne dem må du være oppmerksom på de minste detaljene, fordi de er de vanskeligste å falle. Se først på serienummeret til klokken din. For dette må du fjerne armbåndet. Bare fjern skjøten som forbinder klokken og armbåndet. Sett den tilbake med en tommel eller noe lignende. Hvis du ikke vil gjøre det selv, gå til en profesjonell og få hjelp. Du bør finne serienummeret på baksiden mellom brakettene til armbåndet under posisjon 6. 
    
  • Serienummeret skal skåret feil og nøyaktig med fine linjer. Noen forfalskere bruker en strippemetode for å feste serienumre som ser litt grusete under forstørrelsesglasset.  
  •  
  • Det skal også være et merke mellom de to andre templene. Her finner du referansenummeret, som skal merkes med ordene "ORIG ROLEX DESIGN".  
  •  
  • Du kan spore datoen for klokkeens produksjon ved hjelp av serienummeret. Ulike nettsider som disse kan hjelpe deg med dette.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se etter kronen. I noen år har Rolex søkt selskapets logo, kronen, til urets ringer. Hvis klokken din ble laget etter 2000, bør du bruke et forstørrelsesglass for å finne den lille kronen klokken 6. Det er samme design som den store kronen, som kan ses på den andre siden av skiven. Den lille kronen er svært vanskelig å gjenkjenne. Det vil være lettere for deg å sette litt lys på klokken. 
    
  • Noen forfalskere prøver å forfalske logoen. Men det er veldig vanskelig å etterligne kronen så nøyaktig som originalen. Hvis logoen er stor nok til å se med det blotte øye, kan det være en falsk.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se etter etiketter på kanten av skiven. Et annet tegn på at Rolex-klokken er ekte er en etset innskrift på kanten av skiven. Sjekk med et forstørrelsesglass. Tegnene skal være fine, presise og elegante. I tillegg bør de bli etset. Hvis de ser malt ut, kan det være en falsk. 
    
  • Alle Rolex Oyster serie klokker har disse etikettene. Klokker av Cellini-serien har ingen standard design og derfor ofte ingen tegn på kanten av skiven.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Logoen på oppringeren. Nesten alle Rolex klokker har Rolex-kronen øverst på rattet. Den ligger over det 12. Undersøk logoen med forstørrelsesglasset og sørg for at den er laget av metall av høy kvalitet. Kronens runde essays skal stige litt. Kronens disposisjon skal skinne i en litt annen tone enn kronens innside. Hvis logoen ser billig ut under forstørrelsesglasset, kan klokken din være falsk.       
 8.  
 9.             5      Nøyaktige tegn på tallerkenen. Rolex klokker er kjent for sin perfeksjon. Selv de minste unøyaktighetene kan være tegn på forfalskning. Undersøk tegnene nøyaktig. Hver og en bør være perfekt og presis med rette linjer og vakre kurver. Mellomrom mellom tegnene skal alltid være i samme størrelse. Hvis du oppdager selv en liten unøyaktighet, kan det være en falsk. 
    
  • Åpenbart er stavefeil et tegn på en falsk.
  •  
         
 10.  
             

    3      Døm ektheten til selgeren  ,

    
   
 1.             1      Emballasjen. Alt om et Rolex-ur er elegant, høy kvalitet og perfekt. Dette gjelder også emballasjen. En ekte Rolex leveres i en høy kvalitet boks. I boksen er det vanligvis en holder for klokken for å gjøre det vakkert. I tillegg leveres en klut til rengjøring. Emballasjen skal merkes med Rolex-logoen. I tillegg skal en garanti, instruksjoner og et sertifikat inngå. Hvis noen av disse tingene mangler, kan det være en falsk. 
    
  • Å kjøpe en klokke på gata er et sikkert tegn på at det er en falsk fordi du ikke får papir eller emballasje.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unngå uverdige bedrifter. Hvis du vil kjøpe en Rolex, bør du stole på tankene dine. En velkjent gullsmeder er mye mer sannsynlig å selge en ekte Rolex enn en gadekrok. En Rolex kan koste tusenvis av dollar, så det er sannsynlig at en selger har en anstendig bedrift. Hvis du ikke er sikker på om en butikk er pålitelig, kan du se de verifiserte Rolex-selgerne her. 
    Bondebutikker er risikable - de kunne selge en ekte Rolex og de kunne ikke. Det avhenger av hvem som har drevet deres klokke. Noen bondebutikker sørger for at de kun aksepterer ekte varer, mens andre blindt aksepterer forfalskede varer. Hvis du ikke er sikker på om pantelånet er pålitelig, bør du sjekke det ut online.  
         
 4.  
 5.             3      Vokt dere for utrolige tilbud. Hvis du vil kjøpe en Rolex, pass opp for altfor fristende tilbud. Du er sannsynligvis en felle. En god klokke med det navnet er dyrt. Selv de billige modellene koster rundt 1000 €. Hvis du blir tilbudt en Rolex for 100 €, er klokken enten falsk eller stjålet. 
    
  • Ikke aksepter unnskyldningene til en skruppelløs selger. Hvis selgeren sier at klokken selges så billig fordi han fant den eller fikk den, snu og løpe bort. Du kan være sikker på at noe er galt med klokken.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis alt annet feiler, ta med deg klokka til juveleren. Noen ganger er det nesten umulig å finne forskjellen mellom en sann og en falsk Rolex. I så fall bør du gå til en gullsmeder av selvtillit og be ham om hjelp. Prisen er billig sammenlignet med Rolex. 
    
  • Noen gullsmedere tar opptil € 150 per time. Av denne grunn har mange flere undersøkelser for å utnytte leksjonen.
  •  
  • Velg en gullsmed som regner med sine tjenester på timebasis, pris per vare eller basert på tiden som kreves. Velg aldri en gullsmeder som setter sine tjenester basert på verdien av juvelen.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ferdig.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  Les mer... (14)      
Omsorg populær:
Fjern gurkemeie flekker.

Glatt hår uten frizz.

Har flotte myke lepper.

La blå øyne skinne.

Slik foldes et lommetørkle riktig.

Velg riktig skjørt for karakteren din.

Fjern trykk på negler.

Fjern et inngrodd ansiktshår.

Lag et perfekt kryp.

Få jevn og ren hud.

Behandle sprukne hæl.

Gjør ansiktet skinn på bare en dag.

Forfriskende muffling sko.

Håndtering Menstrual lukt.

Som en kvinne som fremhever hans utseende.

Forhindre håravfall.

Få vakker og perfekt hud uten sminke.

Gi ansiktet en kremaktig glans (sminke).

Dine øyenbryn vokser hjemme.

Slå på syntetisk hår.

Gi hårglans.