Home \ omsorg
 

Make-up sminke.

 

Ansiktsmaling er en morsom og trygg aktivitet der hvert barn kan ha det gøy. Hvis barnets bursdag kommer opp, eller du planlegger et karnevalsamfunn, gir sminke deg en rask, billig og enkel måte å underholde dusinvis av barn på. Den beste delen er at du ikke trenger å rush til butikken for å kjøpe sminke - du kan blande dem med noen enkle husholdningsingredienser!

                 

Ingredienser .

    

     Enkel sminke  ,

 

Tynnere; egnet for de fleste anledninger. Oppskrift gir en farge.

   

     Clown Makeup  ,

 

Tykkere; ligner en clown greasepaint. Oppskrift gir en farge.

            

Fremgangsmåte .

    

    1      Make-up base laget av maisstivelse og lotion  ,

    

Merk: Mens disse formlene bruker milde ingredienser som bør være trygge for de fleste barn, er det alltid klokt å sørge for at ingen er allergisk mot ingrediensene før du bruk din sminke.

 
   
 1.                    1      Bland i en bolle med maisstivelse, lotion og vann. Sminke er laget av to deler: basen og fargen. Først lager vi en nøytral base som vi kan legge til hvilken som helst farge vi vil ha. Rør det jevnt.  
    
  • Ideelt sett bør du bruke en hvit lotion, slik at det ikke påvirker sminkefarge. Hvis du ikke har en lotion, kan du komme unna med litt mild hudkrem, sheasmør og så videre.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Legg til flere av hver ingrediens, hvis ønskelig, for å modifisere basestrukturen. Ovennevnte oppskrift skal "fungere godt" i de fleste tilfeller. Men hvis du ikke liker resultatene, kan du legge til mer maisstivelse for å blande tykkere og mer lotion eller vann for å gjøre det tynnere - det er opp til deg!        
 4.  
 5.                  3      Hell blandingen i en liten beholder. Hvis du har basen slik du liker den, bruk en ren skje for å fylle den i sin egen, små beholder. Ideelt sett er denne beholderen en av dem du har flere - hvis du lager flere farger, kan du lagre dem i sine egne beholdere for din bekvemmelighet.  
    
  • En billig og kreativ måte å lagre sminke på, er å bruke en eggekartong. Gi hver skuff en enkelt base, og la den være halvfull for å forhindre utslipp hvis du blander i fargene.
  •  
  • Et annet godt alternativ er å bruke rester av babymatbeholdere - de er vanligvis bare den rette størrelsen for å inneholde sminke.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Legg til matfarge. Legg noen dråper av favorittmatfarge på din nøytrale base. Rør grundig til blandingen til farge er jevn og jevn. Du må kanskje legge til litt mer matfarge enn du først tenker nødvendig - husk at denne sminke er spredt ganske tynt når den er slitt.  
    
  • Hvis du er bekymret for bruk av kommersiell matfarging i barnets sminke, ikke bekymre deg! Det finnes et bredt utvalg av naturlige ingredienser som kan brukes til å fargelegge din sminke - se delen nedenfor for mer informasjon.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Lag mer base og gjenta det. På dette punktet kan du bare gjenta trinnene ovenfor, ved å bruke forskjellige farger hver gang for å lage en hel regnbue av farger. Ikke glem å beholde hver farge i sin egen beholder for å unngå blanding.  
    
  • Bruk til å bruke sminke, en bomullspinne eller en myk børste.
  •  
                   
 10.  
            

    2      Clown make up  ,

    
   
 1.                  1      Bland kortere, vaselin og matfarge. Sammenlignet med oppskriften ovenfor, er denne sminke mye tykkere. Dette betyr at hvis vi venter til slutt for å legge til fargen, kan det være vanskelig å spre dem gjennom sminke. I stedet legger vi til dem denne gangen med "våte" ingredienser. Bland til blandingen har en jevn, konsistent farge.        
 2.  
 3.                  2      Tilsett gradvis maisstivelse og mel. Neste, legg til dine pulverformige ingredienser bit for bit. Rør for å sikre at fargen blandes jevnt. Når du er ferdig og finn fargen din er for blek, vær fri til å legge til mer, og fortsett å røre.  
    
  • Etter blanding av forkorting og pulverformige ingredienser, bør tekstur være grov eller pluss. Det er bra - som en clown greasepaint, bør denne oppskriften være fast nok til å håndtere.
  •  
  • Merk at oppskriften "teskje" betyr mel - ikke spiseskjeer.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Hold det som ovenfor. Når oppskriften er klar, kan du behandle og lagre den på samme måte som den ovennevnte flytende sminke. Igjen er eggkartongene og babymatbeholdere godt egnet til å lagre hver farge separat fra de andre.  
    
  • Påfør ferdig sminke med en gammel sminkeapplikator, bomullspinne eller en lett, ren svamp.
  •  
         
 6.  
             

    3      Bruk naturlige farger  ,

    

"Denne tabellen viser noen vanlige ingredienser som kan brukes i stedet for kommersielle matfarger og kan alle brukes trygt på huden, med mindre barnet ditt har allergi."

    "Utskifting av naturlig mat     Ønsket farge                                
Jord og siktet bringebær   Trykk knuste hindbær gjennom en fin sik for å fjerne kjernene.  
                                                                

Advarsler .

    
   
 • Selv om disse oppskriftene er giftfri, bør du bruke dem forsiktig - de kan fortsatt brenne hvis de kommer inn i øynene dine.
 •  
 • Som nevnt ovenfor er det alltid en smart idé å finne ut om noen av barna som får sminke er allergiske mot ingrediensene før de bruker dem.
 •  
                
Omsorg populær:
Tørk brysthåret.

Gjør krøller med hårnål.

Kjole med en timeglassfigur.

Fjern nesehår.

Vedlikehold av akrylnagler.

Kjøp en drakt.

Frisørbølget hår.

Påfør pulver og fundament.

Få en myk hud på kroppen ved å exfoliere.

Fest spiker tips.

Unngå overdreven svette.

Klargjør huden for voksing.

Cornrows fletning.

Se bra ut med blek hud.

Juster hårfarge til hudtonen.

Bruk solkrem og sminke.

Påfør pulver og fundament.

Se bra til tross for kviser.

Ikke stikk på tunge rengjøring.

Lag en naturlig ansiktsmaske hjemme.

Få veldig myke og sexy ben.

ingredienser Notater
Gul Du vil kanskje legge til litt ekstra fuktighet for å gjøre opp for dette tørre pulveret.
rød tranebærjuice
Rosa
grønn Spirulina, spinat
lysegrønn Avokado
lilla Blackberries Bruk raspberry sikt teknikken for å fjerne kjernene.
Brown Kakaopulver, sjokolade
svart blekksprut blekk