Home \ omsorg
 

Lag et klipklipp.

 

Tiered hårrammer og utvide ansiktsfunksjoner, noe som gjør dem til et godt valg for alle ansiktsformer. Hvis du ønsker å prøve et snitt, men ikke ønsker å bruke penger på et dyrt hårklipp, er det enkle teknikker du kan prøve hjemme. Slik kan du kutte langt og kort hår i faser.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kutting langt hår i trinn  ,

    
   
 1.                    1      Klargjør håret ditt på trinnskåret! Begynn med rent, tørt hår, da det er vanskeligere å kontrollere lengden når du jobber med vått hår! Bruk en tannkamme for å kamme alle tangles ut av håret ditt, slik at trinnene du gjør blir ryddige!       
 2.  
 3.             2      Ta håret ditt oppe på toppen av hodet ditt! Lene fremover slik at hodet ditt peker ned, kam håret fremover og gjør en hestehale på toppen av hodet med hendene! Fest det med et hår slips, og hold hodet rett! Pass på at håret ditt er glatt på hodet; alle støt eller forvirrede deler kan resultere i et rotete trinnkutt.       
 4.  
 5.             3      Slip håret sammen på hestehale! Skyv den ned til den er flere inches fra enden av hestehale! Hvis du vil ha påtrengende nivåer, press håret sammen, slik at bare to inches eller så forblir i hestehale! For mer dramatiske nivåer, la en til to hender av hår i hestehale!       
 6.  
 7.                  4      Klipp av hestehalsens ende! Fest håret til håret slik at de ikke kommer av! Klipp håret av med et skarpt hår trimmer rett over håret slips, så rist håret ut!  
    
  • Hvis håret ditt er veldig tykt, må du kanskje skjære gjennom hestehale i mer enn en seksjon. Bare vær sikker på at du kutter hver seksjon i samme lengde, like over håret slips!
  •  
  • Pass på at du ikke kutter skråt eller la saksene glide av! Klipp rett for jevne trinn!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Undersøk dine trinn! Denne metoden skaper noen innrammingstrinn foran med noen få skritt bak. Hvis du vil justere lengden på trinnene dine, bruk saksene til å kutte enkeltråd av hår!                 
 10.  
             

    2      Kutting av kort hår i trinn  ,

    
   
 1.             1      Forbered håret ditt for trinnsnitten! Det er bedre å kutte kort hår når det er vått, slik at du kan klippe håret med større presisjon. Vask og skyll håret som vanlig, og tørk deretter for å klare håret! 
    
  • Kutting av kort hår i faser er vanskeligere enn å kutte langt hår i faser, da du må danne hvert trinn ett om gangen. Se på håret ditt og bestemt nøyaktig hvor trinnene skal være og hvor kort du vil at de skal være før du begynner!
  •  
  • Planlegg å klippe håret ditt i et godt opplyst bad med minst to speil, slik at du ofte kan se fremdriften din og også se baksiden av hodet ditt!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Komb håret ditt i to seksjoner! Kort hår må kuttes i seksjoner før det skjæres i trinn. Bruk en kam for å forsiktig splitte håret på følgende måter: 
    
  • Lag en "Top Box" seksjon ved å lage et toppunkt på hver side av hodet ditt! De to toppene danner en hårseksjon midt på hodet.
  •  
  • Komb denne "toppboksen" fremover og håret rett ned på begge sider, slik at seksjonene er tydelig skilt fra hverandre!
  •  
  • Del toppboksen i to deler: Den første delen går fra det høyeste punktet til hodet til pannen, og den andre delen kommer fra det høyeste punktet av hodet til baksiden av nakken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en kam for å løfte frontdelen av toppboksen! Løft håret ditt i nitti graders vinkel fra hodet og hold det rett mellom pekefingeren og langfingeren! Fingrene dine skal være vinkelrett på pannen din.       
 6.  
 7.             4      Kort toppboksen! Kutt hårspissene som stikker mellom fingrene med skarpe saks! Slip håret ditt, bruk kammen til å hente en annen del av håret på et litt annet sted! Hold den 90 grader vinkel fra hodet mellom pekefingeren og langfingeren, og kutt deretter tipsene til nøyaktig samme lengde som det første håret du klipper! 
    
  • Fortsett å trimme håret fra toppboksen til du har kuttet alle front- og bakdelene på toppboksen!
  •  
  • Bruk en vannfylt sprøyteflaske for å holde håret våt mens du jobber!
  •  
  • Vær nøye med hvilke deler av håret er kuttet og hvilke som fortsatt må kuttes! Hvis du jobber med kort hår, kan det være en stor forskjell å kutte samme seksjon to ganger.
  •  
  • Alt hår skal kuttes i samme lengde. Når kuttet er ferdig, vil det vises i etapper.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Senk håret ditt i midten! Når hele toppboksen er kuttet, skift toppen av håret ved å kamme den til sidene, slik at du har en rett topp i midten!       
 10.  
 11.             6      Korte sidene av håret ditt! Arbeid fra forsiden av håret ditt tilbake over sidene, løft håret av hodet og hold det mellom fingrene! Hold håret ditt slik at fingrene står i rette vinkel mot pannen din! Forkort tipsene av håret ditt med saks, så fortsett til neste avsnitt! Gjenta dette til du har kuttet det øverste laget av hår på siden av hodet, så gjør den andre siden!       
 12.  
 13.             7      Undersøk dine trinn! Hvis du ser et sted som er uregelmessig, eller hvis du vil ha kortere trinn, klippe håret med sakset i en liten del av gangen!       
 14.  
        
Omsorg populær:
Bestem hudtonen.

Klipp en pony riktig.

Reparer rettede krøller.

Fjern bena med voks.

Løft skinnsko.

Bruk feilfri sminke.

Bruk kokosnøttolje til håret ditt.

Cover acne arr.

Lag Concealer.

Klipp hår.

Kjole som i sekstitallet.

Gjør en septum piercing gjort.

Gjør selvfølgelig glatt hår krøllet.

Se bra mens du reiser.

Blekhår med hydrogenperoksid.

Sett en skjorte rett i buksene dine.

Få lange negler.

Bruk en klut.

Vok håret raskere naturlig.

Lag en kappe for enhver størrelse.

Mjuk hendene dine.