Home \ omsorg
 

Bruk sminke i middelskolen.

 

Mange jenter i middelskolen begynner å ha på seg sminke. Når du er alder, husk at du ikke trenger sminke. Hvis du velger å, bør du vanligvis bruke den på en måte som gjør at du ser naturlig ut, pen og fancy. Det du velger å forskjønne ansiktet ditt er helt opp til deg, men husk at mindre er noen ganger mer når det gjelder sminke.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg hudtype. Vet om du har sensitiv, oljeaktig, kombinert eller tørr hud. Deretter kjøpe passende hudpleieprodukter.  
    
  • Hvis du har akne, bør du lete etter bestemte produkter som gjør huden din renere, for eksempel medisinske hudrensemidler og produkter som inneholder benzylperoksid, som er veldig sterk, men fungerer bra. Du kan imidlertid være allergisk.
  •  
  • Husk å bare bruke produkter som passer til din hudtype.
  •  
  • Utvikle en rutine og følg den hver dag, vær konsekvent!
  •  
  • Om nødvendig, gå til en hudlege.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem hva din beste funksjon er. Velg passende farger som passer til deg og match din øyenfarge (du kan spørre butikkassistentene for å gi deg råd i butikken) og lær hvordan du får denne funksjonen til å skille seg ut med Make Up.  
    
  • Ikke bruk for sterke farger på lepper, øyne og kinn. Det ser for ekstremt ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv å begrense fargene til nøytrale farger eller hudfarge ("naken") som passer godt og gir deg et naturlig utseende.        
 6.  
 7.             4      Go Make Up Shopping. Se hva som passer for huden din og samsvarer med hårfargene dine. Ikke bare kjøp de samme fargene og merkene dine kjærester kjøper.        
 8.  
 9.             5      Prøv å handle på avdelingen for varehus, slik at du kan få profesjonelle råd om hudtyper og farger. Du må kanskje investere mer i begynnelsen, men du er mindre sannsynlig å kjøpe upassende elementer. Drugstoreer tillater deg ikke å teste forskjellige ting og prøve ut farger, og ansatte har ingen erfaring for å hjelpe deg. Pass på at du ber dem om å anbefale de vanlige naturlige produktene, men før du kjøper dem, pass på at de passer og du liker dem.        
 10.  
 11.             6      Se etter en primer som passer deg, et pulver, en omslag for urenheter, leppestift eller glans, øyenliner og mascara. Noen tenåringer foretrekker en tonet fuktighetskrem for ren, jevn farge, og også fordi det renser huden samtidig. Men du vil ikke overdrive det. Fjern oppgjøret "daglig" og gjenta det hver dag. Ikke la det ligge på huden din ved sengetid, da det kan tette porene og forårsake hudormer.        
 12.  
 13.             7      Finn stilen din og ta notater for å huske programmet.        
 14.  
 15.             8      Skriv ned søknadsprosessen og les den gjennom og til du vet det. Prøv nye farger og utseende, men sørg for at det alltid er naturlig. Hvis du finner gode, skriv dem ned. Du vil etter hvert utvikle sminke stiler for forskjellige klær, hendelser og årstider.        
 16.  
 17.             9      Prøv tips fra blader og se om de fungerer for deg. Sett henne hjemme før du reiser. Husk at magasiner fremmer produktene i annonsene sine. Det kan se bra ut på modellen, men fargene eller formelen er kanskje ikke for deg.        
 18.  
 19.             10      Prøv å kombinere sminke slik at fargene utfyller hverandre. Ikke bruk myke, nøytrale toner overalt.        
 20.  
 21.             11      Hold deg i nøytrale farger som passer til fargen på huden din.        
 22.  
 23.             12      Lær hvordan du bruker Rouge riktig slik at den ikke ser over toppen eller fremhever de feil stedene. Dette er vanlige utgangspunkt, men hvert ansikt er annerledes.  
    
  • Hvis du har en blek eller rettferdig hud, prøv en rødme som har en lys rosa farge eller en nøytralrosa.
  •  
  • Hvis du har medium eller olivenhud, prøv en koralfarget rouge.
  •  
  • Hvis du har mørk hud, prøv en rouge som har en sterkere farge.
  •  
  • Siden hvert ansikt er annerledes, bør du alltid være sikker på at uansett hvilke farger du velger, passer de til hudtype, hudfarge, hårfarge og øyenfarge.
  •  
         
 24.  
 25.             13      Påfør et lyspulver på ansiktet ditt når du har brukt fuktighetskrem eller fundament.        
 26.  
 27.             14      Hvis du bare begynner å bruke sminke, er det best å begynne med rouge, men ikke for mye, og kanskje noen mascara og øyenliner.  
    
  • Husk å ta av mascara på slutten av dagen. Hvis du glemmer det, og ikke legger på sminke neste dag, vil det se forferdelig ut. Vær også forsiktig med Eye Liner til du har mer erfaring med Make Up, da det er lettere for Eye Liner å se dårlig ut.
  •  
  • En enkel måte (i stedet for å ha på seg mascara) er å påføre øyeliner lett (i stedet for mascara), begynner fra innsiden og blir sterkere mot utsiden av øyelokket, på øvre øyelokk, like over øyevippene, slik at se lengre og fyldigere ut.
  •  
         
 28.  
 29.             15      Opphold med naturlig øyeforing og mascarafarger (ikke blå, grønn, rosa), og bruk kun meget lyse nyanser for øyeskyggen.        
 30.  
 31.             16      Det er best å ikke bruke leppestift. Bare tynt leppemaling eller leppebalsam. Du vil ikke se sminke!                  
 32.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

      

            

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Stil en side pony.

Regrow hår.

Lag søte antrekk.

Styrke negler.

Behandle kaldsår med essensielle oljer.

Behandle strawy hår.

Blek jeans med sitronsaft.

Påfør pulver og fundament.

Gi en tørr ansiktsmassasje.

Lag en solid parfyme.

Lag allroundbølger.

Forstør brystet ditt.

Vedlikehold av nagler.

Fargestoffet ditt hår rose gull.

Få større bryster uten kirurgi.

Fjern huden din over natten.

Slå en fly.

Stretch ørehull.

Fukt huden.

Få vakkert hår skyllet av en melk.

Ditt ansiktshår vokser.