Home \ kunst
 

Bli en stemmeartist eller stemme skuespiller.

 

Stemmeaktører leverer stemmer for animerte filmer og TV-programmer, tar på seg rollen som høyttaler i dokumentarfilmer, og gjør voiceover (bakgrunnsbeskrivelsen) for fjernsyn og radioannonsering. Hvis du liker å handle og ha en unik stemme, så kan dette være det rette yrket for deg! Du må forfine din ferdighet, få stemmen din hørt, og gå til mange auditions. Som konkurranse i bransjen er veldig høy, er å være en stemme skuespiller ikke for svakhjertet. Men med utholdenhet, hardt arbeid og kunnskap, er du godt på vei til å bli en stemme skuespiller.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Utvik ditt talent  ,

    
   
 1.            1      Øv å lese ting høyt. Å kunne lese effektivt høyt er viktig for en stemme skuespiller, spesielt hvis du trenger å lese om en teleprompter eller script for jobben din. Les bøker, magasiner eller avisartikler regelmessig for å bli vant til dem. Les minst 30 minutter om dagen. Øv artikuleringen av ordene og arbeidet med vekten din. Prøv som en ekstra utfordring for å endre tonen i stemmen din mens du leser.  
    
  • Øv med annet materiale for å forbedre stemmen din. Du kunne med Dr. Start søt, fortsett med hobbit og utfordre deg selv med poesi. Det bør aldri høres ut som om du leser, men som en forestilling. Det er din jobb å puste liv i disse ordene.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Plukk opp stemmen din. Vær forsiktig når du reser monologer eller leser fra et skript. Lytt til hvordan du høres og tar personlige notater om hvordan du kan forbedre. Lyden av stemmen din kan overraske deg! Hvordan du høres i et opptak, er ikke nødvendigvis slik du hører deg selv hver dag. Vær oppmerksom på disse endringene og bli vant til din innspilte stemme, slik at du effektivt kan uttrykke deg selv gjennom en mikrofon.        
 4.  
 5.             3      Bruk din membran. Hvis du hører stemmen din, bør du vurdere om den er nese eller kommer fra munnen, brystet eller membranen. En nasal stemme høres ubehagelig og whiny, en stemme fra munnen høres veldig mykt, når stemmen kommer fra brystet, høres det godt ut, men en kommer fra membranstemmen er den sterkeste og har den beste lyden. For å utvikle stemmen fra membranen, trene dyp pusting og se på magenes oppgang og fall. Lag lyder som kommer ut av membranen, f.eks. Skygger eller gjenger. Når du får tak i det, handler det bare om å opprettholde stemmen. En stemme lærer kan hjelpe deg å snakke fra membranen.        
 6.  
 7.             4      Gjør vokaløvelser. Visse øvelser kan hjelpe deg med å kontrollere og forbedre stemmen din. Mange stole på å puste. Du kan for eksempel Øv på å blåse gjennom et strå og summende en skala. Du kan ligge på gulvet, puste dypt og puste ut og "shhhhhhh" mens du puster ut. Selv enkel rett sitte med skuldre trukket tilbake kan gjøre en stor forskjell i lyden av stemmen din. Du kan også øve artikulasjon med tunge twisters.        
 8.  
 9.             5      Imitere stemmer av berømte skuespillere eller fiktive tegn. Lære å etterligne en lyd kan hjelpe deg med å bygge fleksibilitet, gjenkjenne tonehøyde og tone, og gi deg godt materiale til demobåndet. Du trenger ikke å være en følgesvenn for å være en stemme skuespiller, men det er nyttig hvis du kan endre tonen i stemmen din. Så du er mer allsidig, som også støtter dine skuespilleriske ferdigheter. Prøv å møte ikke bare stemmen til personen, men også deres personlighet, slik at du kan bringe dem til liv i stedet for å bare etterligne lyden.  
    
  • Prøv disse berømte stemmeene for startere: Arnold Schwarzenegger, Bill Cosby, Roger Rabbit, Christopher Walken eller Don LaFontaine.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Improvisiere i rollen. Improvising er en viktig ferdighet i dubbing fordi regissører forventer det fra deg. Med denne evnen kan du virkelig legemliggjøre en figur og tenke som den gjør. Etter at du har fått en rolle, prøv å lage en morsom historie for hånden for denne karakteren. Hvis du trenger hjelp, vennligst still spørsmål og svar på hva du synes karakteren vil si. Hvis du for eksempel Kermit etterligner frosken, du kan oppfinne en historie som du spør Frøken Piggy for en avtale.        
 12.  
 13.             7      Ta skuespillere eller finn en trener for dette. Slik kan du utvikle din skuespiller talent. Selv om stemmeaktører aldri kan sees på skjermen, må de være ekstremt talentfulle skuespillere, slik at de effektivt kan formidle tekstene sine. Husk at dubbing er vanskeligere enn andre typer skuespill på noen måter, fordi du ikke kan leve med andre skuespillere, og publikum ikke kan se ansiktsuttrykk, bevegelser og bevegelser. Du har ingen rekvisitter eller andre ting for å hjelpe deg. Alle dine følelser og personlighet må uttrykkes gjennom stemmen din alene.  
    
  • Hvis du fortsatt er på skolen, melde deg på Theater AG og snakke for et show eller en-actionspill. Hvis du ikke er i skole, finn teaterproduksjoner i samfunnet der du kan delta.  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ta taleundervisning. Å ha regelmessige taletimer (minst en gang i uken) hjelper deg med å utvide ditt vokalområde og lærer deg hvordan du bedre kan styre volumet og tonen i stemmen din. Det kan være at du må prøve flere lærere for å finne den som passer deg best. En god stemme lærer hjelper ikke bare deg med å utvikle god teknikk og kontroll, men hjelper deg også til å finne din unike stemme.  
    
  • En god stemme lærer vil hjelpe deg å varme opp stemmen din godt. Det er mange vokaløvelser å varme opp. Du kan begynne å flappe leppene mens du puster ut, og gjør "brrrr". Så gjes og sukk mens du smiler for å strekke kjeven din.  
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      Marker deg  ,

    
   
 1.             1      Lag et demo-volum. På denne måten viser en skuespiller sin talent når han ser etter jobb. Din demobånd kan bestå av originalt arbeid eller imitasjoner av figurer / skript som allerede eksisterer. Det er viktig at du har et godt demobånd som representerer deg og viser båndbredden og evner. Du kan registrere det selv eller få det gjort profesjonelt. Hvis du tar opp det selv, må du ta hensyn til lydkvaliteten og sørge for at du gjør det på et sted der det ikke er bakgrunnsstøy. Det er ikke ment å distrahere stemmen din.  
    
  • Opprette et profesjonelt demobånd kan koste deg hundrevis av dollar. Imidlertid garanterer det ikke en god demo, men bare en opptak av høy kvalitet. Innholdet i din demo er imidlertid viktigst. Med en god mikrofon kan du fortsatt få et godt skudd i et stille rom hjemme.
  •  
  • Start sterk. Ditt beste arbeid bør høres i de første 30 sekundene av bandet. En potensiell klient vil sannsynligvis høre eller se i omtrent 30 sekunder av bandet ditt, så sørg for at de teller. Et demobånd bør være ganske kort, ikke lenger enn et minutt eller to, og det skal komme rett til poenget og kortfattet representere flere stemmer.  
  •  
  • Hvis du lager et demobånd for en bestemt jobb, må du kontrollere at innholdet i din demo er relevant for den jobben. Hvis du for eksempel å late som å være en mannlig rolle, trenger du sannsynligvis ikke å lytte til din etterligning av en gammel kvinne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Opprett en CV . Ofte trenger du arbeid for å få jobb, noe som kan være utfordrende når du bare er i gang. Prøv å få så mye erfaring som mulig, slik at du kan lage et CV. Ta skuespillerklasser, delta på workshops, opprett en YouTube-kanal der du viser ditt opprinnelige innhold, bli involvert i fellesskapsteater, frivillig for å være annonsør i skolen din, snakk en lydbok eller bare finn noe som er relevant for den dubbing du gjør kan gjøre i begynnelsen. Slik ser du etter Chiefs of Staff, og det hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter.  
    
  • Ditt CV er mye viktigere å synkronisere enn hodetopptak. Profesjonelle hodeskudd er fine, men de kan koste hundrevis av dollar og ikke hjelpe de kastede høvdingene fordi utseendet ditt ikke er relevant for å kopiere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn en talentagent. Som en hvilken som helst annen skuespiller, kan en dobbels karriere fremmes hvis han har en agent som representerer ham. Din agent vil informere deg om casting i området og hjelpe deg med å finne de riktige jobbene for deg. Han hjelper deg med å markedsføre deg og tar vare på din karriere. Han hjelper deg med å forhandle om gebyret ditt og får en provisjon for dine bestillinger. Han vet om jobber du ikke finner alene. Send din demo og fortsett til talent agenter i ditt område. Velg en du stoler på og trives godt med.  
    
  • Å ha en agent hjelper deg med å ta karrieren din til neste nivå. Du må allerede ha utviklet stemmen din og også vite hva slags jobber du vil ta før du får en agent.
  •  
  • Finn en agent som spesialiserer seg på dubbing. Bestem om du vil jobbe på TV, radio eller i filmer, og finn en agent med spesialisering i bransjen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Send din demo og fortsett til studioene. Finn hvert studio i ditt område og send dem din demo og fortsett. Hvis du er klar til å reise, kan du sende din demo og CV over hele landet eller til og med over grenser. Vær forberedt på å vente på et svar og gjøre mange avbestillinger. Studios får hundrevis av demoer, og det kan være at du er det de leter etter eller ikke. Bare fordi de ikke svarer umiddelbart betyr ikke at de aldri vil være interessert. Kanskje de ikke har noe for deg for øyeblikket, men de likte demoen din og de vil vurdere deg i fremtiden.        
 8.  
 9.             5      Bygg din portefølje på internett. En sterk online tilstedeværelse kan hjelpe din karriere. Du kan bruke en tjeneste som Wordpress til å lage et personlig nettsted, flaunt dine ferdigheter på YouTube, eller sosialisere ved å opprette kontoer spesifikt for jobben din. Kastede høvdinger ser mer og mer ut på internett for å finne talent. Hvis noen har hørt om arbeidet ditt, bør det være lett for ham å finne deg og se hva du gjør. Å ha sider på Internett dedikert til arbeidet ditt med stemmen, hjelper deg med å markedsføre deg selv.       
 10.  
 11.             6      Velg riktig sted. Hvis du seriøst forfølger en karriere som stemmeskuespiller, vil du kanskje ønske å bo i en by hvor det er mange muligheter i bransjen. Selv om Internett har redusert behovet for det, kan det fortsatt være nyttig å være i tykkelsen av det. De viktigste byene i USA for synkronisering er f.eks. Los Angeles, New York, Dallas og San Francisco.        
 12.  
             

  Del 3      Audition  ,

    
   
 1.             1      Gå til en såkalt "Åpne samtale". Selv om du ikke har noen agent og ikke har hørt om noen studio, kan du fortsatt gå til auditions med åpne samtaler. Et åpent anrop er en audisjon som alle kan gå til. Vær forberedt på at det er mange mennesker der, og du kan bare presentere deg kort. Selv om det ikke er veldig sannsynlig at du vil bli bestilt på et åpent anrop, er det fortsatt en god øvelse, og vil hjelpe deg med å bli vant til auditionen og bli sett av avstøpningshøvdinge.  
    
  • For å finne åpne samtaler i ditt område kan du søke etter oppføringer på nettsteder som backstage.com.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk online. Siden du bare trenger en mikrofon for voice-overs, kan du til og med høre fra hjemmet. Det er flere jobboppføringer på internett, f.eks. den på voices.com. Den elektroniske markedsplassen endrer måten gjengivelsene utføres på, og auditioning på nettet er et godt alternativ hvis du ikke bor i en av de store skuespillernes byer.        
 4.  
 5.             3      Snakk så ofte som mulig. Noen sier at skuespillernes virkelige arbeid er auditioning. Dette er fordi det er mye konkurranse i skuespill. Du må sannsynligvis gå til mange auditions for å bli bestilt for bare ett konsert, og når du har fullført jobben, må du starte auditionen igjen. Derfor må du lære å sette pris på auditionen og å gå til så mange som mulig. Så, hvis du får en jobb, blir du skarp og stemmen din i form. Jo flere audisjoner du deltar, desto høyere er sjansen for å få en oppgave.  
    
  • Til og med foreslå roller der du ikke er sikker på at du er den. Du vet aldri hva en casting sjef er ute etter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forbered på forhånd. Pass på at stemmen din er oppvarmet og du har nok væske. Pass på at du har forberedt skriptet og vet hvordan du leser det. For noen auditions må du bare si en linje, så det er viktig å vite på forhånd at du kan gjøre det. Det bidrar også til å berolige nervene i den stressende situasjonen for auditionering. Hold forberedt på andre dialoger i tillegg til skriptet hvis stabsjefen ønsker å høre hva du kan gjøre.  
    
  • Prøv å komme inn i rollen og gå utover ordene på siden. Hvem er denne karakteren? Hva er viktig for deg? Hvorfor sier hun disse ordene? Det kan hjelpe deg med å skrive ned tankene dine om et tegn, for å jobbe gjennom sine viktige sider. Dette hjelper deg å bringe figuren til liv.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vises i tide. Når du går til en audition, er punktlighet helt viktig. Vær der 10 til 15 minutter tidligere hvis mulig. Så du kan komme ned litt og til og med lese scriptet igjen.        
 10.  
 11.             6      Klær passende. Selv om utseendet på dublingen ikke er viktig, er det generelle utseendet ditt mye. Pass på at du kle deg riktig. Ikke bruk en gammel, tøff T-skjorte. Du bør se profesjonell og huske på hvilken rolle du late som.  
    
  • Hvis du er f.eks. For en ninja trenger du ikke å ha på deg en drakt, men en svart skjorte vil være en fin måte å representere den rollen med profesjonell klær.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (24)      
Kunst populær:
Går fra hus til hus, synger julebønner.

Spill banjo.

Analyser en filmscene.

Knapper en toga fra et ark.

Vær en gamer.

Lag en dokumentar.

Spill loppevalsen på et piano eller tastatur.

Hør hardcore punk.

Knapper en toga fra et ark.

Lag et eyepatch.

Syng med tillit.

Reparer en bølgete plate.

Tango dans.

Beskriv lokalene i en historie.

Lag en engel kostyme.

Se filmer og TV online gratis.

Finn ny musikk til din smak.

Overvinne en skrekkfilm.

Bourlesque Dance.

Publiser din egen musikk.

Øv gitaren.