Home \ kunst
 

Bruk en lydmiksere.

 

Også kjent som Mixing Console eller Mixing Console, blander en lydmiksere lydkanalene som er opprettet under musikkopptak eller studioopptak inn i en vanlig lyd. En god mikser kan variere tonen i hver kanal med høyder, basser eller mids for å gjøre den endelige mixen bedre enn summen av de enkelte kanalene. Selv om du er ny på scenen, er det ikke vanskelig å bruke en mikser, og det gir musikken din et profesjonelt preg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Koble lydutstyret til mikserinngangene. Blandere er kategorisert etter antall innganger eller lydkanaler de gir. En 16-kanals mikser gir 16 lydinnganger, mens en 4-kanals mikser har bare 4 innganger. Mikrofoner og andre mono (1 kanal) instrumenter og enheter som et lydgrensesnitt er koblet til en enkeltinngang, stereoanlegg med dobbel inngang - en for venstre kanal og en til høyre.  
    
  • Noen miksere har separate innganger for mikrofoner, CD- og kassetter, som kalles linjeinnganger. Disse mikserne har bytte for å bytte mellom mikrofon og linjeinnganger.           
  •  
  • Hver type musikkinstrument skal tilordnes en separat inngang. Mens to trompeter kan spilles inn med en mikrofon på en jack, bør en trompet og en fiolin bruke separate innganger for å balansere lyden tilsvarende. Noen instrumenter, for eksempel trommer, trenger noen ganger separate mikrofoninnganger for hver komponent.            
  •  
  • Hvis mikseren din har undergruppekanaler, kan du sette mikrofonene som brukes av et komplekst instrument, for eksempel trommer, på en eller to undergrupper, for å blande dem separat, og deretter kontrollere det totale volumet av trommelblandingen med bare en eller to knapper.            
  •  
  • Generelt, jo flere innganger en mikser har, desto større er den. Bærbare eller bærbare miksere som brukes av videografer har vanligvis bare to eller fire innganger, mens 32- og 48-kanals mikser er allerede store konsoller og transporteres kun med kjøretøy eller forblir i opptaksstudio.            
  •  
         
 2.  
 3.             2      Koble til opptaks- eller overvåkingsenheter til mikserutgangene. Blanderutgangene kan overvåkes ved hjelp av en VU-meter, men også ved å koble en hodetelefon til ekstrautgangskontakten. 
    
  • Noen miksere har en dedikert kontrollutgang som er skilt fra hovedutgangen, samt en spesiell lydkommunikasjonskanal som kan brukes av musikere eller sangere under studioopptak eller live konserter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Slå på kanalinnganger som trengs for musikkblanding. Hver kanal har sin egen på-bryter.       
 6.  
 7.             4      Slå på fantomkraft for enheter som krever dem. Phantom power er den direkte strømforsyningen til en enhet eller mikrofon via den tilkoblede blanderen. Phantom power er hovedsakelig nødvendig av mikrofoner (med unntak av båndmikrofoner), forsterkere og noen videokameraer, og leveres direkte gjennom mikrofoninngangen.       
 8.  
 9.             5      Juster volumet for hver inngang etter behov. Dette kan gjøres med knapper, såkalte potensiometre (også kalt "pott" for kort), men også med brytere, skyveknapper (også kalt "fade") eller en pute. Hver inngang trenger sin egen voluminnstilling for å få den beste generelle lyden. 
    
  • Individuelle kanaler kan midlertidig slås av og på under opptak med en demperbryter, slik at hele blandingen kan analyseres uten disse kanalene. En solo-bryter gjør akkurat det motsatte og demper alt annet enn en av kanalene, så bare denne kan bli hørt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Juster diskant, mellom og bass for hver kanal ved hjelp av en equalizer. Dette bidrar til å forbedre lyden i alle frekvensområder. Kvaliteten på utjevningen bestemmer ofte kvaliteten på blanderen. 
    
  • Blandere kan ha sine egne innstillingsalternativer for hver kanal, samt for sumssignalet, som har stor innvirkning på den generelle lyden.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Rutekanaler som krever en spesiell effekt på en hjelpekanal. Også kjent som "aux" -kanalen, produserer tilleggskanalen en kopi av det originale kanalsignalet. Signalet sendes av en kontroller kalt "send".       
 14.  
 15.             8      Juster stereoplanet i hovedblandingen som ønsket. Innstillingen er laget med et panoramapotentiometer også kjent som panneknapp eller "pannekanne". Hvis du trykker på Pan-knappen til høyre side, flyttes lyden til riktig posisjon i stereo-panoramaet, sving til venstre til venstre. 
    
  • For multi-utgangsblandere fungerer panekontrollen i forbindelse med videresendingsknappene. Hver videresendingsknapp slår på et par utganger. Hvis du setter panelet til venstre, går signalet til venstre påkoblet utgangsbuss, du svinger til høyre, den går til høyre utgangsbuss; i mellomposisjonen går signalet til begge utganger.
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Kunst populær:
Spill banjo.

Få et ISBN nummer.

Vær en god ventriloquist.

Selg bøker.

Lag en god dokumentar.

Spille Barré akkorder på gitaren.

Simulere en svimning.

Growl.

Forbedre scenen din som en ledende vokalist.

Skriv en kjærlighetssang.

Bli en hip hop produsent.

Spiller klassisk gitar.

Ha en flott fotografering.

Nå raskere tid.

Selg maleri.

Falske kutt med sminke.

Skrik uten å overstyrke stemmen.

Gjør en gitar.

Spille ukulele.

Vend den perfekte skateboardvideoen.

Dans svingen.