Home \ kunst
 

Skriver tromme og bass riktig.

 

En enkel guide til å skrive en D & B-melodi. Hvordan bygge beats; hvordan å bygge basen

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Beats and Drums  ,

    
   
 1.            1      Still inn sekvensenes hastighet til 170 BMP (omtrentlig). Dette er den omtrentlige hastigheten du bør ta for DnB.       
 2.  
 3.             2      Forutsatt at du har en 4/4 takt musikk, må du sette følsomheten til din sequencer / trommemaskin (dvs. Reason, Logic Audio) til 16. Dette betyr at hver "beat" er i takt (dvs. hvor du er 1-1). 2-3-4 teller) er delt inn i fire deler. Skriv bass-trommelen på første og ellevte slå i takt. Når du spiller sangen din, må du gjøre trommeslaget "synkop", jeg. at trommene ikke faller direkte på "1-2-3-4-" som tidligere beskrevet, men på 1 og mellom 3 og 4-takt. I seg selv som ikke høres så rytmisk, så trenger vi noe annet.        
 4.  
 5.             3      Legg til en "liten tromme" eller lignende lyd (en hue kan gå, se i banken din for en lyd du liker - men den må være høyere i tone enn bass trommen). Legg denne beat til femte og trettende takt i tid. Dette bør gi den kjente DnB "Bang --- TickBang - Tick ---" lyden. Dette er det enkle bruddslaget for DnB (med denne hastigheten) og resulterer i lavhastighets hiphop.        
 6.  
 7.             4      Bygg opp takten. For eksempel kan man legge til hi-hatter over 1-3-5-7 osv. (Hver 16 slag) av målet, eller du kan sette inn en liten tromme rundt 7. beat eller et spark rundt det 14. beat , Det er opp til deg å finne ut - dette er et av områdene hvor kreativiteten din spiller en rolle...        
 8.  
 9.             5      Variert. En sang med en enkel gjentatt beat blir kjedelig ganske raskt, så du må variere trommelen litt. Men det betyr ikke at du må bytte hver bar - det er slik at du vil miste strukturen til sangen (en viktig del av DnB). For å legge til litt variasjon, men for å holde strukturen, må du gjenta endringene over et "uttrykk". I dette tilfellet er et uttrykk en sekvens på 4, 16 eller 32 barer. For den enkle Hardstep a la Roni Størrelse / generell Dnb, bytt trommene hver fjerde bar for 4 barer, og gjenta deretter igjen. Dette burde være komplisert nok, slik at sangen ikke høres kjedelig ut, selv om du kanskje må huske å bytte trommer senere (igjen i en 4-8-16-32-64-128 osv. det handler om hvordan det høres ut, og ikke hvordan matematisk det er, dette er retningslinjene som ble gjort til tider for å bryte det etter du lærte det Hvis du vil ha en mer kompleks (en gang kalt "intelligent DnB") slå, bør du ta en 16-bars progresjon, eller hvis du er ekstraordinær, 32 (lytt til Paradox - et DJs mareritt, strålende musikk, umulig blanding).        
 10.  
 11.             6      For mer variasjon: Hvis din sequencer gjør det, kan du prøve å endre trommets hastighet, slik at de ikke alle har samme volum. Prøv også å bryte beats på slutten av uttrykket ved å gjøre noe annet i trommets siste takt, på en eller annen måte lage et annet mønster - slipp notater, legg til notater, endre notatordninger.                  
 12.  
             

    2      Bass  ,

    

Basen (eksperiment med forskjellige bølgeformer) kan enten arrangeres over et enkelt mål, eller det kan spilles over fremdriften / frasen (dvs. 4/8/16 målesekvensen som nevnt ovenfor).

 
   
 1.             1      Husk å bruke bass i forbindelse med bass trommelen. Hvis du ikke gjør det, kan du forvirre sangenes slag (selv om det kan høres veldig bra hvis det gjøres bra).        
 2.  
 3.             2      Hvis du spiller basen over progresjonen, la den gjenta hver 4 bar, for eksempel, og bytt den deretter til 13-16 TAKT (ikke forveksles med 16-tallet av stangen under trommel over). Dette bringer litt variasjon og "flyt" inn i musikken din. Hvis alt går bra, har du en jobb, om litt enkel, basmelodi.        
 4.  
 5.             3      Gjør det til et helt stykke ved å gjenta hele prosessen over og samle forskjellige deler av melodien som passer sammen (16/32/64 mønsteret ovenfor). Dette gjør en variert melodi som burde høres litt mer komplett.        
 6.  
 7.             4      Ta med hele sangen. Du kan gjøre dette på forskjellige måter, du kan legge til vokal og legge til det du allerede har gjort; du kan legge til noen atmosfæriske pads slik at det høres litt mer moderne og trancy. Du kan legge til støy eller samtale til trafikk slik at det skaper forskjellige stemninger, etc. Det er helt åpent for deg, og fantasien setter grensene. DnB er gal eksperimentell, så du kan gjøre noe med notatene. Vær modig. Se sangen din som en historie. Hva prøver du å ta med? Byen i byen? Sint bilister? Fugler som flyr sørover om vinteren? Uansett hva det er, kan du prøve å forestille deg hva du prøver å visualisere, og deretter legge til noen effekter som du synes passer med den. Det kan hende du finner at hvis du fokuserer på et tema for sangen din, vil det hjelpe deg å holde fokus.        
 8.  
        
Kunst populær:
Legg inn musikk på Tumblr.

Å være en trommesjef.

Skje som gateveivisere.

Skriv en sang for en jente.

Overfører musikk fra C til Eb.

Se filmer og TV online gratis.

Trekk nye strenger på en gitar.

Øv kunstkritikk.

Spill E mindre akkord på gitaren.

Bruk fotpedalen på piano.

Bygg en bambusfløyte.

Få kunst i et galleri.

Tren en sterk og høy sangstemme.

Forstå boken du leser.

Violiner og violer er forskjellige.

Oppmuntre vennene dine til å lese.

Kjøp et tastatur.

Kjenne sanger gjennom melodier.

Spille akkorder på gitaren.

Spiller gitar og sang på samme tid.

Få noen til å le.