Home \ kunst
 

Les bøker på nettet.

 

Søke etter en bestemt online bok kan være vanskelig, men det finnes hundrevis av omfattende gratis databaser og e-bokbutikker for å bla gjennom og finne god lesing. Mange e-bok selgere tilbyr programmer eller programvare som tillater dem å lese sine e-bøker på en vanlig enhet, ikke bare selskapets egen e-bokleser. Selv gamle, sjeldne og vanskelig å finne bøker er tilgjengelige i nisje databaser eller fildeling nettverk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn online gratis bøker  ,

    
   
 1.            1      Bla gjennom en samling gratis bøker. Det er mye reklame og villedende reklame som lokker deg for å få gratis bøker; Men det er også noen pålitelige nettsteder som har vært aktive i årevis og gir omfattende gratis samlinger.  
    
  • Det amerikanske prosjektet Gutenberg tilbyr en stor samling bøker som er korrekturlest av frivillige. Bøkene er offentlig domene i USA, vanligvis fordi forfatteren døde for over 70 år siden, og opphavsretten er utløpt. Det er mulig at de ikke kan kopieres fritt i andre land. Alle bøkene er gratis, nesten alle er tilgjengelige som vanlig tekst for alle typer datamaskiner, og mange er også tilgjengelige i e-bokformat. Tysktalende forfattere er også representert. Det tyske prosjektet Gutenberg tilbyr for tiden 6000 verk, men en nedlasting som e-bok er ikke mulig, bare kjøp av USB eller DVD.
  •  
  • Google Bøker har en bred og variert samling, men ikke alle bøker er tilgjengelige gratis. Bøker som er opphavsrettsbeskyttet vises vanligvis bare med noen få sider, men noen ganger er det lenker der du kan finne en forhandler for fullversjonen.
  •  
  • Sternchenland.com tilbyr over 5 500 gratis e-bøker gratis.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn sjeldne, historiske eller vitenskapelige bøker på nettet. Hvis du forsker på et vitenskapelig emne eller er interessert i historiske verker, kan det være lettere å finne bøker på nettet enn på utskrift. Ta en titt på følgende gratis spesialiserte samlinger:  
    
  • Bruk HathiTrust-nettsiden for å søke etter bøker i flere vitenskapelige samlinger. Der finner du også gratis e-bøker. Bruken av enkelte arbeider, men ikke alle, er begrenset til medlemmer av universiteter og andre vitenskapelige institusjoner.
  •  
  • En stor samling klassiske greske og latinske arbeider er levert av Tufts Universitys Perseus-prosjekt.
  •  
  • Library of Congress har en online samling av sjeldne historiske dokumenter og noen eldre bøker som er vanskelig å finne andre steder.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bla gjennom eBok-databaser for gratis bøker. Selskaper som selger e-boklesere har ofte sin egen beholdning av e-bøker, inkludert noen få gratis bøker. Hvis du ikke har en e-bokleser, kan du laste ned et gratis program for din Windows- eller Mac-datamaskin som lar deg få tilgang til Kindle-bokbeholdningen eller besøke en ikke-bedriftsdatabase som FeedBooks. Disse kan åpnes ved å laste ned "Adobe Digital Editions", som også er gratis. De fleste store smarttelefon- og nettbrettprodusenter tilbyr også apper som gir tilgang til e-bokdatabaser.        
 6.  
 7.             4      Søk en bestemt bok online. Hvis du ønsker å finne en bestemt bok og ikke finner den i noen av samlingene som er oppført ovenfor, kan et internetsøk føre til en finne på en annen side. Det er trygt å anta at nye utgivelser ikke er gratis, men noen utgivere tilbyr en gratis eller nedsatt e-bok hvis du allerede har en papirkopi.  
    
  • Vær forsiktig med ethvert nettsted som du ikke kan identifisere som en anerkjent, klarert kilde til bøker. Prøv å finne rapporter på siden før du laster ned noe, og aldri gi ut kredittkortopplysningene dine for å få en gratis kopi av en bok.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Kjøp bøker på nettet  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en e-bok om etablerte bokhandlere. Amazon Kindle Store og Google Books er store, veletablerte forhandlere, og du kan lese bøkene på en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon og selvfølgelig på en e-bokleser. Der vil du mest sannsynlig finne de nyeste bøkene, og risikoen for at et virus eller identitetstyveri er lavt. Du kan også finne noe på Ebook.de, www.buecher.de og i Thalia e-bokbutikk.  
    
  • Hvis du bruker en datamaskin til å lese, kan du enten laste ned programvare som leverandøren kan gi gratis, lese e-bøker eller se etter bøker i et universelt format. PDF-filer kan åpnes med Adobe Acrobat Reader,.LIT, ePub og.Mobi-filer med Microsoft Reader.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk gjennom verker og nisjebaser som er publisert av forfatteren. Uavhengige e-bok selgere tilbyr samlinger med et bestemt fokus eller arbeid av nye og ukjente forfattere. Før du laster ned fra en side du ikke vet, bør du lete etter rapporter for å sikre at den er trygg.  
    
  • Smashwords tilbyr selvutgitte og uavhengige verk, med vekt på fiksjon.
  •  
  • Bookrix.de er den største tyske leverandøren av forfattere til å publisere sine verk selv. På nettstedet finner du også gratis e-bøker.
  •  
  • Safari gir tilgang til O'Reilly's omfattende bibliotek om emner som programmering og datamaskiner.
  •  
  • APress Alpha og Manning Early Access gir deg tilgang til tekniske bøker mens boka skrives.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Logg inn på en abonnementstjeneste for bok. Slike tjenester gir deg tilgang til deres online bokbeholdning for en vanlig medlemsavgift. Mange av dem tilbyr en gratis prøveperiode.  
    
  • Scribd gir full tilgang til betalende medlemmer.
  •  
  • Entitle gir to bøker per måned for et månedlig bidrag.
  •  
  • Oyster er en bokabonnementstjeneste med fokus på mobile enheter med et bredt utvalg av indie og nye forfattere.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Besøk læreboksider for å finne e-bokversjoner. Nettsteder som CourseSmart, Chegg eller Textbooks.com tilbyr lærebøker til leie og har ofte den nyeste utgaven som e-bøker å velge mellom. Registrering kan være kostbart, men du kan finne deler av boken på nettet eller få hele arbeidet til gratis nedlasting hvis du låner læreboken på utskrift.        
 8.  
 9.             5      Besøk forleggerens eller forfatterens side for å få tilgang til en e-bok. Hvis du er på utkikk etter en bestemt bok, kan du finne nettstedet til forfatteren eller utgiveren. Ofte kan du få en e-boksversjon av arbeidet eller til og med gratis tilleggsmateriale eller en forhåndsvisning av fremtidige publikasjoner.        
 10.  
             

    3      E-bøker som kommer fra mobilenheten din  ,

    
   
 1.             1      Last ned flere e-bok apps. Mange tabletter, smarttelefoner og e-boklesere er utstyrt med sin egen ebook-leseprogram. Men for å lese bøker fra andre selgere, må du kanskje laste ned en annen app. Søk etter programmer som Entitle, Kobo, Amazon Kindle eller Noble Nook for å få tilgang til bøker som er tilgjengelige gjennom disse leverandørene, eller for å importere bøker i disse formatene. Med Adobe Acrobat Reader-appen kan du lese et hvilket som helst PDF-dokument, enten det er lastet ned eller kjøpt.        
 2.  
 3.             2      Overfør e-bøker fra datamaskinen din. Med en datamaskin kan du ofte laste ned filer raskere og få tilgang til databaser som ikke vises riktig på en mobilenhet. Du kan koble mange enheter til datamaskinen din, eller du kan sende e-postene til filene eller koble til ved hjelp av Bluetooth, iTunes eller Dropbox.  
    
  • Noen filer, spesielt de som er kjøpt fra en e-bokhandel, er beskyttet av et DRM-system som forhindrer at de åpnes på mer enn én enhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder å kjøpe en e-bokleser. Selv om smarttelefoner og nettbrett er brukbare, bærbare måter å lese bøker, har e-boklesere en tendens til å tilby enklere alternativer for nedlasting av bøker og har energieffektive og dagslysbesparende skjermer. Men du bør vite at mange e-boklesere har innebygde DRM-systemer som hindrer overføring av en bok til en annen enhet.        
 6.  
             

    4      Bruk en Internett-utveksling (Fildeling)  ,

    
   
 1.             1      Ta denne tilnærmingen med stor forsiktighet og høy sikkerhet. Fildelings sider overfører filer fra en bruker til en annen uten tilsyn fra tredjeparter. Du kan finne bøker som du ikke finner andre steder på Internett, men det er stor risiko for at datamaskinen din blir utsatt for virus og skadelig programvare (skadelig programvare) som bremser eller avslører din personlige informasjon. Mange fildelingssteder på Internett inneholder også opphavsrettsbeskyttet materiale som er ulovlig å laste ned i mange land.  
    
  • Angi sikkerhetsinnstillingene for operativsystemet ditt på høyeste nivå. På Windows kan du få tilgang til disse innstillingene via kontrollpanelet; På MacOS kan du regulere det i Internett-alternativene i systeminnstillingene.
  •  
  • Bruk også en sikkerhetsprogramvare for å sikre det høyeste beskyttelsesnivået. Slå på antivirusprogrammet og brannmuren og sett dem på høyeste nivå.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Last ned bøker via BitTorrent. Merk at valget av bøker du finner på BitTorrent er mer populært enn litterært eller annet referanse. Denne metoden kan også ta litt mer tid og krefter på å bli satt opp og lært.  
    
  • Velg en BitTorrent-klient. Bruk skadelig programvare for å unngå en klarert kilde som BitTorrent.com.
  •  
  • Søk på nettet etter en "eBook torrent tracker". Disse samlingene av koblinger til e-bokfiler kommer og går fort, så det er den beste måten å finne dem på å søke gjennom en søkemotor. Noen krever at du registrerer deg og minimum tid for å dele filer med datamaskinen din før du kan laste dem ned selv. Men offentlige torrenter uten å logge inn kan utgjøre en større risiko for sikkerheten til datamaskinen din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk Internet Relay Chat (IRC). Mange eldre eller ellers uvanlige arbeider, samt populære bøker, finnes på IRC eller Internet Relay Chat. Hvis du har lastet ned IRC-klienten, for eksempel mIRC, kan du bruke den til å komme inn på chat-kanaler som er dedikert til "bøker" eller "e-bøker" for å finne andre brukere å dele filer med eller bøker om kan snakke.        
 6.  
 7.             4      Bruk en Usenet-tjeneste. Usenet er et nettverk bygget som et oppslagstavle, avhengig av servere. Det ble opprinnelig utviklet for sikker, fortløpende chat. I dag er Usenet sterkt brukt til fildeling, men du må betale en månedlig avgift for en tjenesteleverandør, for eksempel UseNetServer eller Newshosting. Mange av disse leverandørene tilbyr også verktøy og automatisk konvertering fra NZB-filer til de som du kan lese, noe som anbefales når du er ny på Usenet.        
 8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (3)      
Kunst populær:
Ikke vær redd etter en skrekkfilm.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

Vær en god ventriloquist.

Bruke en forsterker.

Minnie mus gjør ører.

Fikk forestillinger for sitt band.

Lag en plateselskap.

Screamo synge.

Spillesprekk.

Yodeling.

Organiser en hendelse.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Lær å synge.

Bli en rockestjerne.

Transponere musikk fra CDur i B major.

La steiner hoppe over vannet.

Vis et enkelt magisk triks.

Lag en engel kostyme.

Lag en falsk braces.

Snakk som Donald Duck.

Hvordan spiller du neseflygen.