Home \ kunst
 

Kjøp en god akustisk gitar.

 

Noen gitarer er verdt å kjøpe, men noen er ikke. Hvis du ikke spør om gitaren før du kjøper, kan du raskt sørge for pengene dine.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Kontroller lydkvaliteten i butikken. Selgeren vil forvente dette, så vær ikke sjenert. Prøv forskjellige gitarer i butikken, og prøv å finne ut hvilken som passer best og ikke bare ser bra ut. Spill noen akkorder, både høy og lav, for å teste grepet på forskjellige steder. En vanlig feil i billigere akustiske gitarer er jo større avstand mellom strenger og fingerboard nær "hullet". Finn ut hva som høres best ut for deg. Senere vil du være glad for det. Hvis mulig, sett gitaren i et eget, gitarrfritt rom. Hvis du spiller i nærheten av de andre gitarene, vil deres strenger også resonere og produsere lyd, noe som gjør gitarlyden bedre enn den egentlig er.       
 2.  
 3.                  2      Vurder størrelsen på gitaren. Hvis du liker lyden, men du ikke kan spille den, tilbyr Gibson og Ibanez mindre gitarer. Formen på gitaren skal passe godt på høyre lår, og hvis du sitter oppreist, bør du kunne forstå og spille det komfortabelt - begge håndleddene må holde seg fleksible. Det skal føles behagelig i armen, som en perfekt partner.        
 4.  
 5.                  3      Velg en gitar som passer til din stil. Slike som elektriske / akustiske gitarer for rockere og akustiske for klassisk musikk, coutry, jazz eller blues. Elektroakustiske eller halvakustiske gitarer produserer en annen lyd som kun kan oppnås ved hjelp av en forsterker, så du bør også teste dette i butikken. Pass også på at gitaren har nylon eller stålstrenge. Det er viktig å vite. I tillegg kan du ha en preferanse for en eller annen type.        
 6.  
 7.                  4      Pass på å kjøpe gitaren din i en butikk hvor du kan spille den. Spill dem for en stund og se om 3. eller 13. fret av den første strengen gir en buzz.        
 8.  
 9.                  5      Elektriske akustiske gitarer er kjempebra, men kan ikke høres så full som en ekte akustisk gitar når ingen forsterker er tilkoblet. Men elektroakustiske gitarer pleier å være mindre og roligere å trene - med mindre de er plugget inn. Også, hvis du vil synge for det, trenger du ikke å stresse stemmen så mye.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Skuespillere.

Cha Cha dans.

Lærskalaer på gitaren.

Blåser en bobbelgummiboble.

Lag en horror film.

Fløyte med tungen din.

Til tross for motviljen mot å lese en bok.

Bli skuespiller eller skuespillerinne.

Møt favorittbandet eller stjernen.

Forferdelig kjedsomhet.

Vær en gamer.

Ta kontakt med kjendiser.

Skriv et manuskript (for en film).

Spill akkordet F på gitaren.

Lag et reality show.

Skriv kort historie.

Breakdance.

Spill Stille Innlegg.

Forstå hva du leser.

Selg Fine Arts Online.

Bli en animator.