Home \ kunst
 

Ventriloquy.

 

Som Ventriloquist kan du bringe en dukke til livs. Dine lepper vil være stumme. Ditt publikum vil gi seg til illusjonen og ikke høre på deg, men til dukken. Hvordan bli en ventriloquist i enkle trinn, finner du her.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Du trenger en stor hånddukkete. Hodet ditt må være minst like høyt som ditt. Det er ment å avlede folks oppmerksomhet vekk fra munnen din når hun snakker. Og hun må se interessant, ekstraordinær. Ellers kan du også jobbe med en normal person som partner.        
 2.  
 3.   2      Du må vite hva du vil si eller hva du vil formidle. Innholdet eller målet for talen din må oppsummeres i en setning. Først da kan du utdype din tale eller ytelse.     
 4.  
 5.   3      Du tror ikke på det, men følgende er det viktigste: Skriv teksten. Hvis du ikke er profesjonell eller har ikke noe ekstraordinært talent, vil du ikke kunne uttale en hel rekke brevkombinasjoner med "magen" . Dette er bokstavene du vanligvis bruker til å bevege leppene dine: B, M, P, W.     
 6.  
 7.   4      Så: Formuler teksten for dukken, slik at det er så få B, M, P og W som mulig i den. Det tar litt øvelse, men også her gjør øvelsen perfekt.     
 8.  
 9.   5      Følgelig: "must" er erstattet med "should". "Tale" er erstattet av "snakk". "Skog" blir "skog" eller "grønn lunge". Og gi klokken en dukke et navn fra starten som ikke inneholder de kritiske bokstaver.     
 10.  
 11.   6      Nå er det på tide å snakke. Avhengig av utformingen av kjeven din, må du prøve litt, og helst foran et speil. Bare åpne munnen litt, kanskje sett de øvre snittene på underleppen. Og nå praktiserer du en prøvetekst som du har lagt før vorreckcht, uten å flytte leppene dine. Så du bør ikke kunne se at du snakker.     
 12.  
 13.   7      Pass på Spasm: Pass på at leppene og alle kjeve muskler er avslappet. Ellers vil du ikke vare lenge og få kjeftlås.     
 14.  
 15.   8      Finn en stemme for dukken som er forskjellig fra din. Opprettelsen av en slik stemme kan assisteres av forskjellige egenskaper: langsom eller rask tale, gjentagelse av et bestemt ord (uh, holla) eller bruk av aksenter eller dialekter (f.eks. Swabian).     
 16.  
 17.   9      Hvis det verste kommer til det verste, og du vil at dukkene skal utføre med deg foran et publikum, må du ta den skrevet teksten med deg! Du kan også lese teksten til dukken, for når dukken snakker, er det ikke nødvendig at du ser på publikum.     
 18.  
 19.   10      Tenk på en god slutt! Slutten på snakkene må være avgang (minst marionetten) logisk og.               
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Skriv rap eller hip hop tekst.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Skriv en rockesang.

Velg riktig gitarvalg.

Lag et spillprogram selv.

Synkroniser et Wii Fit Balance Board.

La en blyant sirkel rundt din langfinger.

Vær en stuntman.

Identifiser en sang.

Lag en Captian America kostyme.

Bli med på stemmen.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

.

Forstå hva du leser.

Skrapelodd eller skivebordstjeneste.

Fikk en sang på radioen.

Forbered deg på en konsert.

Smug deg inn i en voksenfilm.

Kjenne sang talent.

Kjøp et skjermkort.

Lag regler for ditt eget rollespill.