Home \ kunst
 

Skriv en morsom tegneserie.

 

Tegn tegneserier med kule tegn. Alt du trenger er et ønske om å tegne, en god fantasi og en god sans for humor. Bruk riktig lesestrategi for å finne riktig bakgrunn. Se på andre tegneserier som et eksempel.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Øvrig tegning av mennesker, dyr, bakgrunner og rekvisitter som møbler, mat, TV, etc.        
 2.  
 3.             2      Fant karakterer. Velg fange navn for dem. Eksperimenter med alle slags tegn, ikke bare vanlige mennesker. Prøv super mennesker, romvesener, livløse objekter av dagliglivet. Og ikke glem dyrene. Dyr er gode karakterer fordi de kan etterligne eller øke visse egenskaper som du vil skildre karakteren. For eksempel, en ugle med et stort hode for en smart karakter, en hund med en rynke for en grouchy karakter eller en hyena med et cheesy smil for en karakter som alltid ser den morsomme siden av livet        
 4.  
 5.             3      Tenk på en kort, morsom historie eller en humoristisk parodi med en vits for din tegneserie. Pass også på at vitsene dine passer til aldersgruppen som du har tenkt å bruke denne tegneserien på. For eksempel vil en komplisert spøk være vanskelig for barn å forstå.        
 6.  
 7.             4      Lag en grov kopi av din første tegneserie. Bruk historien eller vitsen til å utvikle historien. En grov kopi er en grunnleggende versjon av tegneserien med pinnefigurer eller raske tegninger for å vise hva din tegneserie handler om.        
 8.  
 9.             5      Finn et godt navn for tegneserien din. Pass på at den passer til temaet til tegneserien din.        
 10.  
 11.             6      Lag en god kopi av tegneserien. En "god kopi" er den ekte versjonen av tegneserien, med alle detaljer og farger inkludert. Du kan skanne tegneserien din inn i datamaskinen og fargelegge den hvis du er datakunnskaper.        
 12.  
 13.             7      Se din tegneserie av familie og venner. Be henne om å lese den. Dette vil dømme hvor morsomt og vellykket tegneserien din vil være, som vil være nyttig for fremtidig tegning av tegneserier.        
 14.  
 15.             8      Hold tegneserien din på et trygt sted fordi du kanskje vil publisere den en dag. .                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            

Hva du trenger .

                  
Kunst populær:
Møt Selena Gomez.

Tørk en våt bok.

Lag en løvekostyme.

Blues dans for gutter.

Vær en klovn.

La en vulkan utbruke.

Opera sang.

Booty Dances.

Bli en sangskriver.

Bli en forfatter.

Design en bandlogo.

Lag en engel kostyme.

Bli gitargud.

Lær å spille gitarer.

Bruke en forsterker.

Bli en rockestjerne.

Gjør feil snakebitt.

Skriv en god landsang.

Sitat fra APA i en bok.

Minnie mus gjør ører.

Ordne bilder.