Home \ kunst
 

La dagen passere raskere.

 

Med mindre vi finner ut hvordan vi kan reise i tide, er det ingen måte å få fart på. Når noen sier at han ønsker å få tid til å passere raskere, oppfatter han dem tregere enn han liker. Å være i denne situasjonen kan være frustrerende, men det finnes utallige måter du kan få dagen til å løpe raskere uansett hva forholdene dine er.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Flytt morgenen raskere  ,

    
   
 1.            1      Vi elsker alle å sove godt om morgenen. Hvis du av en eller annen grunn vil at dagen skal gå raskere, kan du trimme den litt ved å slå av vekkerklokken og sove litt lenger. Søvn er langt den beste måten å passere tiden raskere. Hvis du vil at morgenen skal passere og du fortsatt er i sengen, kan det være best å bare ikke gjøre noe.       
 2.  
 3.             2      dusj grundig. En dusj er en av de mest fysisk behagelige faser av dagen. De fleste prøver å ta en dusj så snart som mulig, men hvis du har litt tid til å spare, er det en god ide å sakte tingene ned litt. La vannet strømme over kroppen din og nyt varmen og den midlertidige freden.       
 4.  
 5.             3      Les avisen. Fornøyelig å sitte ved kjøkkenbordet med en kopp kaffe kan virke som et klisje på en tid når alle rushing fra ett sted til et annet, men interessant nok, går tiden raskere mens du senker til tiden nyte.       
 6.  
 7.             4      Gå til jobb eller skole tidligere. Det er sannsynligvis en tid når du vanligvis går på jobb, skole eller hvor som helst du går regelmessig. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å gå ti til femten minutter tidligere enn normalt. Hjernen har en tendens til å dele minner i kapitler, og etterlater tidlig vil du merke minnet ditt om den aktuelle dagen. Hvis du ikke går tidligere, kan du til og med nyte den ekstra tiden på begynnelsen av dagen.                  
 8.  
             

  Del 2      Fordeling av tiden på jobb  ,

    
   
 1.             1      Hent arbeidet du presset foran deg. Selv om mengden arbeid du har, avhenger av hvor og i hvilken kapasitet du jobber, er det sannsynligvis mange ting du kan ta opp med som kan hjelpe deg å glemme tiden. Gjør noe du har presset foran deg, som uferdige prosjekter eller svar på e-post. Dine mål er allerede foran deg, og du vil føle deg mindre stresset etter at du har gjort noe for å nå dem. 
    
  • Å være opptatt er din største allierte i akselerasjonstid. Når du tenker på det, bør du nok gjøre alt du kan for å utdype dine ansvarsområder.
  •  
  • Arbeidet i seg selv kan ikke være morsomt, men konsentrering kan spare deg raskere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Start et nytt prosjekt. Nye prosjekter gir alltid mening og de tregeste tider på jobb er perfekte for å starte noe nytt. Det kan til og med være mye moro å organisere nye prosjekter. Se deg rundt i arbeidet; det må være noe du kan gjøre for å forbedre arbeidsmiljøet ditt. 
    
  • Arbeide med noen i et lag kan gi opplevelsen et hyggelig sosialt aspekt når du er ekstremt og liker å jobbe med kolleger.
  •  
  • Hvis du ikke kan starte et nytt prosjekt alene, spør din veileder for nye oppgaver. Å være opptatt vil sørge for at timene flyr forbi og du vil også bli sett på som en flittig arbeidstaker som viser initiativ uten å bli spurt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lytt til musikk. Musikk forbedrer nesten alle arbeidsforhold. Tross alt vil musikk underholde deg en liten stund på jobben og redde deg fra den absolutte kjedsomheten.       
 6.  
 7.             4      Ta hyppige pauser. Hvis arbeidet ditt er torturøst sakte, og du finner det veldig vanskelig å passere tiden, kan hyppige pauser gi deg muligheten til å slappe av, noe som vil regulere din oppfatning av tid selv. Gå og ta en kaffe. Gå på badet. Disse aktivitetene er imidlertid uproduktive, og hvis du stoler for mye på dem, vil de gjøre det motsatte av det du vil ha. 
    
  • Hyppige brudd distraherer deg fra jobb, men når det gjelder passetid, vil den største fordelen være den velvære de bringer deg med. Selvfølgelig vil det ikke være så bra hvis du bekymrer deg for å falle bak på jobben.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sjekk sosiale medier. Folk mister frivillig mange timer i livet ved å lære om andres liv, og de fleste av dem vil ikke ha tid til å gå raskere. Sosiale medier er en fin måte å øke tiden på jobben. Du bør imidlertid ikke gjøre det til en altfor åpenbar vane, da det kan skade arbeidsforholdet ditt. 
    
  • Som en tommelfingerregel kan for mange distraksjoner i arbeidet få dagen til å passere langsommere. Tross alt er den beste måten å få tid på å passere raskere alltid å komme seg til jobb.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Selger Fritid  ,

    
   
 1.             1      Ta en lur. Naps er bra hvis du vil bruke litt tid fordi du kjeder deg og du trenger kanskje litt søvn. Hvis du egentlig ikke har noe bedre å gjøre, vil søvn gi kroppen din muligheten til å helbrede seg selv og fikse små problemer. Det kan være vanskeligere å sove i løpet av dagen enn det er om natten, men det er den beste måten kroppen din kan få deg til å passere tiden raskere. 
    Unødvendig å si, å ha en lur vil få deg til å føle deg mer motivert for å være produktiv og å ta dagen som den kommer.  
         
 2.  
 3.             2      Les en god bok. Engasjering i fritidsaktiviteter kan være en fin måte å passere tiden raskere på, da vi aldri tenker på hvor lenge vi kan gjøre noe når vi har det gøy. Å lese en av favorittbøkene dine vil hjelpe deg med å tenke på noe annet enn å passere tiden, og sannsynligvis på slutten av dagen vil du sannsynligvis at det skal være lengre å ha mer tid til å lese. 
    
  • Valget av boken er veldig viktig i dette tilfellet. En kjedelig eller dårlig skrevet bok vil gjøre det motsatte av det du vil ha.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på TV til du slipper. De såkalte "serielle maratonene" tar en utrolig mengde tid, og viser som "Game of Thrones" eller "Breaking Bad" er alt for ivrige etter å ta bort så mye tid som du er villig til å gi dem. Hvis du har en fridag som du vil bli kvitt raskt, legg inn en serie og slapp av. Hvis det er en serie som du virkelig liker, vil du sannsynligvis miste oversikten over hvor mye tid faktisk har passert.       
 6.  
 7.             4      Skriv en artikkel for WikiHow. Hvis du er ekspert på et bestemt emne, kan du være den rette personen for å skrive en WikiHow-artikkel! Å skrive en trinnvis veiledning til et emne som fascinerer deg, kan være mye moro, og som et prosjekt som har å gjøre med skriving, finner du at tiden flyr så snart du er opptatt, vil artikkelen din å planlegge og skrive.  
    
  • Hvis du ikke liker å skrive, vil du kanskje finne veiledning om et emne som interesserer deg og lærer en ny ferdighet. Læring er en fin måte å passere din tid på, og hjernen din vil være for opptatt til å tenke på hvilken tid det er.
  •  
         
 8.  
             

  Del 4      Accelerate Evenings  ,

    
   
 1.             1      Se en film. Det er ikke noe bedre enn å kose seg i et teppe og se på en film på slutten av en lang dag. Med mindre filmen er veldig kjedelig, eller de trenger å gå på toalettet, tenker folk vanligvis ikke på tiden når de ser på en film. I stedet fordyper de seg i det de ser på skjermen. Å se på en av favorittfilmene dine under eller etter middagen kan være en veldig givende opplevelse. 
    
  • Komfortabel på en seng eller sofa er et must i dette tilfellet. Når kroppen din er avslappet, blir det lettere for deg å la tiden gå.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kok til middag en ny oppskrift. Når du lærer noe nytt, synes tiden å gå raskere. Det er fordi hjernen din er for opptatt av å bekymre seg for hvordan tiden går forbi. Magen din vil også takke deg for opplevelsen, og hvis oppskriften smaker godt nok for deg, kan du gjenta det i fremtiden. 
    På den annen side er det studier som tyder på at tiden går raskere når du gjør ting du allerede er veldig kjent med. Dette gjelder også oppskrifter. Det viktigste er å gjøre noe.    
         
 4.  
 5.             3      Gå tidlig til sengs. Sleep er en av de beste måtene å passere tiden raskere. Ingen tenker på hvordan tiden flyr når han sover fredelig. Å få mer søvn vil også gi deg en energiforhøyelse for neste dag, noe som er flott hvis den siste dagen ikke var bra.       
 6.  
             

  Del 5      For å oppleve tiden annerledes  ,

    
   
 1.             1      Tenk på hvorfor du vil ha tid til å gå raskere. Folk som vil ha tid til å gå raskere, faller vanligvis inn i to kategorier. Den første gruppen vil ha tid til å gå raskere fordi det ser frem til noe spesielt. Den andre gruppen kjeder seg bare og vet ikke hva de skal gjøre med sin tid. Hvis du vil bli kvitt dagen raskere på grunn av en begrunnet stressfaktor, er det forståelig og sannsynligvis verdt innsatsen. Hvis du kjeder deg, vil du sannsynligvis bare øke hastigheten på tiden, fordi du ikke er opptatt med noe akkurat nå. 
    
  • Hvis du finner noe som interesserer deg (kanskje selv på grunn av forslagene i denne artikkelen!), Vil du sannsynligvis slutte å bekymre deg for å bli kvitt dagen raskere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold deg til en rutine. Psykologer som hjelper folk med å redusere tiden, foreslår vanligvis at de forlater sin komfortsone og prøver nye ting. Til gjengjeld, hvis du prøver å gjøre det motsatte, vil noe du allerede vet veldig godt ha motsatt effekt. Rutinemessig er din venn. Hjernen din vil akselerere tid og arbeid i automatisk modus hvis du har å gjøre med noe du allerede vet veldig bra.       
 4.  
 5.             3      Bli involvert. Forbedre din oppfatning av tid kan bare oppnås indirekte. Til slutt spiller det ingen rolle om du gjør noe nytt eller godt prøvd, eller med hvem; hvor fort tid flyr avhenger i slutten på hvor travelt du er. Når du er opptatt med noe, uansett hvor trivielt, vil du ikke tenke på tiden.       
 6.  
 7.             4      Slapp av. Studier har konsekvent vist at den delen av hjernen som er ansvarlig for å gjenkjenne hvordan tiden går, aktiveres i stress. For å motvirke dette, bare sørg for at du er avslappet og føler deg komfortabel. Det vil også gjøre det lettere for deg å fokusere på andre aktiviteter. 
    
  • Dette inkluderer behandling av ting som hodepine eller migrene. En migrene kan til og med gjøre morsomme ting ser ut som en tøff test.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold deg borte fra å se på klokken. Til slutt er den beste måten å øke oppfattelsen av tid i hodet ditt, å ignorere tiden. Å se klokken vil minne deg nøyaktig hvor mye tid har gått og de gjør deg generelt mer oppmerksom. Hvis du er ivrig etter å øke dagen din så mye som mulig, bør du være forsiktig med å unngå klokker. Ikke engang tenk på hvor mye tid det har gått.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (7)      
Kunst populær:
Fløyter.

Gjør Dubstep deg selv.

Husk et skript.

Holder en gitar.

Spill Red Rover.

Forstå boken du leser.

Bygg et surroundsystem.

Lag en feil graviditet mage.

Start en sangkarriere.

Ta en video.

Lag en ninja kostyme.

Bli en filmprodusent.

Lær å lese noter for pianospill.

Ta kontakt med kjendiser.

Lær et piano stykke raskt.

Lag en Captian America kostyme.

Kom til forsiden på en konsert.

Bli med i et band.

Spill Tin Whistle.

Vær en god hip hop danser.