Home \ kunst
 

Syng fra bladet.

 

Lære å lese fra arket er viktig for musikere. Ved å bare se på notatene på et notatark, kan de spille dem umiddelbart. Det er som å lese bokstaver, bare i notater. Sangere kan gjøre det samme og det kalles sang fra arket. Du kan lese notatene og humle melodien stille og så synge den med en gang.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lære å synge fra bladet begynner med å lære musikknotasjonen og vite hvordan du leser den fra arket. Du må høre dem med ørene dine, slik at du kan kopiere dem ved å synge eller stemmen din. Et piano eller tastatur er nødvendig slik at du kan høre og spille og lære skalaene og hvor forskjellige de høres når de spilles som et kryss eller b.       
 2.  
 3.             2      Øv på å spille hver notat og fokus på hvordan det høres ut. Fortsett å leke og lukke øynene dine på slutten, så ørene dine kan høre notatene og fokusere på dem uten å se dem.       
 4.  
 5.             3      Konstant trening trener hjernen for å reprodusere hva øret hører. Det ligner på å lære å skrive. Ved å ikke se på tastaturet, lærer vi hjernen våre for å holde fingrene på hver nøkkel. Derfor er det vår hjerne som lærer mens vi lytter til ørene våre.       
 6.  
 7.             4      Erkjenn at vokalister som synger kun intervaller, ikke kan bruke riktig intonasjon. Det er viktig å kunne se på en melodi og umiddelbart kunne høre inni som det høres ut.       
 8.  
 9.             5      Det er ikke bare å lære notater av skalaene å bli en god sanger. Det er veldig viktig å lære skalaen i både store og mindre og lære å høre rytmen eller slå. For en student som ønsker å studere hjemme, er det mange gode bøker. Det er veldig nyttig å ha et tastatur eller piano for øvelse.                 
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Kunst populær:
Lag en superhelt.

Få en rekordavtale.

Dans Break Dance Helikopter.

Spill søm på trommer.

Vellykket som et band.

Bli skuespiller.

Skriv et effektivt skript for en kortfilm.

Lag en vampyrdrakt.

Skriv kort historie.

Kjøp en gitar til et barn.

Koble en datamaskin til et stereoanlegg.

Bruk en yojo.

Kjøp din første gitar.

Lær å spille piano bedre.

Beskriv lokalene i en historie.

Spill.

Lag en musikkvideo.

Dans Stanky Leg.

Oppmuntre vennene dine til å lese.

Kjole som en 100 år gammel.

Spill B mindre akkord på gitaren.