Home \ kunst
 

Høy effekt.

 

Hva gjør du hvis du vil spille rollen som en morder, men i virkeligheten aldri har vært høy på marihuana? Det skal være en overbevisende ytelse. For å kunne forberede deg på en rolle som du burde være høy, kan du følge disse trinnene: Start med en grundig forskning, og ta deg inn i rollen og mestre de ulike stoneradferdene. Ta disse tipsene, og du vil spille rollen overbevisende!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Mastering Hooked Behaviors  ,

    
   
 1.            1      Lær å stirre fraværende. Folk som er ofte blir svake og ser på verden rundt dem gjennom halvlukkede øyelokk. For å være veldig svimmel og døsig, bør du løsne kjeven og vippe hodet litt til den ene siden.  
    
  • Folk som bruker marihuana blir ofte tapt i tankene og lett distrahert. For å vise at du er virkelig stenet, kan du late som å tenke på noe som er helt irrelevant for ditt nåværende miljø. Så du handler mer som om du var helt frakoblet fra virkeligheten.  
  •  
  • Du kan også vise dine tilfeldige tanker eller innsikt til menneskene rundt deg, slik at det blir helt klart at du har smalt inn. Prøv å nevne et emne, et tilfeldig fakta eller en ide som ikke har noe å gjøre med dagens samtalemne. Gjør som om du nettopp oppdaget noe om deg selv eller dine omgivelser som allerede er veldig åpenbare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Senk reaksjonstiden din. Folk som har røykt inn, har langsommere svar, så du bør prøve å senke ting ned mer enn normalt. La ballen slå deg i ansiktet og late som om hele verden kjører i slowmotion. Hvis du trenger å sitte, stå eller flytte, må du sørge for at du gjør alt sakte og lat.  
    
  • Gjør det autentisk - ikke late som om du er i en slow motion-video. I utgangspunktet virker det bare som om du trenger mer enn normalt å tenke på ting og flytte.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fuck mer enn normalt. Økt chuckle eller latter ved en liten anledning er et tegn på marihuanaforgiftning. Hvis noen gjør noe gøy, prøv å le høyere enn normalt eller fnise. Gjør deg også gøy med ting som ikke er vanligvis veldig morsomme og late som du ikke kan slutte å le. 
    
  • Mange føler seg lykkeligere og lettere gjennom gresset først, derfor er det et tegn på avslappet uforsiktighet når du ler eller fnisser om hver liten ting.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør som om du hadde stor sult. Mange søker etter marihuana bruk. Tenk deg at du hadde spist ingenting unntatt salat for en måned, og nå har du nettopp kommet inn i et matparadis hvor du kan spise det som kommer din vei. I verden av potheads, er denne følelsen kjent som sulten sult. 
    
  • Næringsverdi er vanligvis ikke noe som noen er bekymret for, hvem er høy og lider av stinkende sult. Etter marihuanaforbruk, spiser folk ofte det største søppelet i de mest kjedelige tenkelige kombinasjonene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vis røde øyne og utvidede elever. Folk som har høye marihuana, har ofte røde øyne og øyedråper for å bekjempe rødmen. Noen ganger har de også solbriller. Hvis du virkelig vil se ut som du har røkt gress, må du finne kreative måter å få røde øyne på. Prøv å bli i mørkere områder for å holde elevene ser større. 
    
  • Hvis du bare vil ha røde øyne i kort tid, kan du gni øynene litt. Deretter bære øyedråper med deg for å late som om du ønsket å bekjempe rødheten. Du kan også bære solbriller med deg og sette dem på når de er omgitt av mennesker, slik at det ser ut til at du vil gjemme dine røde øyne.
  •  
  • Du kan også lage røde øyne ved å sove mindre. Marijuana-brukere er ofte så trøtt at søvnmangel ikke bare forårsaker røde øyne, men hjelper deg også til å bedre din rolle. Du kan også finne kontaktlinser som er farget for å få øynene dine til å se røde ut.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær utsatt for uhell. Som med berusede personer, gjør dårlig kroppssamordning og redusert dom også en person som er mer utsatt for ulykker. Siden du blir fraværende og uforsiktig når du er høy, misbruker du ofte dine ferdigheter og bygger ulykker. Du kan bare gjøre ting verre jo mer du prøver å være forsiktig og produsere ett uhell etter hverandre. 
    
  • Du kan for eksempel finne det vanskelig å helle en kopp kaffe hvis du late som å være høy. Kanskje du hælder den varme kaffen over hånden din, noe som vil føre til at du legger koppen på bordet. Koppen faller til gulvet og mens du prøver å knuse opp uhellet, kutter du fingeren, og så videre.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Utvikle et korttidsminneutslett. Noen ganger har folk som er høy, lider av kortsiktig hukommelsestap. En overmannet person kan starte en historie eller setning og halvparten glemmer hva de ville si. Glemsomhet kan også føre til at en cuckolded person kommer inn i et rom og glemmer det de virkelig ønsket der.       
 14.  
 15.             8      Perfekt din fascinerte stirring. Neddykkede mennesker blir ofte fascinert av vilkårlig ting eller bevegelser. Etter å ha konsumert marihuana, kan noen plutselig begynne å stirre tomt på en klokke, en dryppende trykk eller en spinnende vifte. Enhver repeterende bevegelse kan tiltrekke seg en morderes øye.  
    
  • På samme måte som den fraværende stirre, gjør det også den fascinerte stirringen som du blir distrahert av noe. Mens den fraværende staren betyr at du er tapt i tanken, indikerer den fascinerte stirringen at noe i miljøet ditt plutselig har tatt interesse. Finn et objekt i nærheten av deg som beveger seg og stirrer til det rammer de andre.
  •  
  • Drenket folk er også fascinert av animerte tegneserier. Uansett om "The Simpsons", Bugs Bunny eller Mickey Mouse løper, ser en stoner på skjermen, ler vilt i tilfeldige scener.
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      Å skaffe rollen  ,

    
   
 1.             1      Godkjenn personens karakter i ditt daglige liv. Å dykke inn i en rolle betyr mer enn bare å lære tekst. For virkelig å lure folk, må du ofte øve seg. Tilbring en hel dag med å spille høyt og sørg for at du trener når du er rundt folk. 
    
  • Bruk alle teknikker for røyking atferd i dag. Hvis du er med noen som kjenner deg, er det bare en rolle, spør personen å se deg og gi deg tips. Pass på at det er noen som kan rose eller kritisere ideen din om det, så du vet om du er overbevisende.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv en biografi for karakteren din. Fyll inn hullene som er åpne for åpen av forfatteren, og skriv en biografi basert på karakterens kjente karaktertrekk og opplevelser. Tenk deg hvordan tegnet ville kle seg og hvordan hun ville snakke, tenke og handle på grunnlag av hennes biografi. Dette vil tillate deg å gi en bedre ide fordi du har en konkret figur som du kan representere.  
    
  • Forskjellige mennesker reagerer også annerledes på gress. Hvis du spiller en bestemt rolle, bør du sørge for at du forstår hvordan denne karakteren reagerer på marihuana. Noen blir sorgløse og dumme, mens andre kan oppleve takykardi, angstangrep og depressive lidelser. Selv om marihuana ofte blir portrettert som et formue-stoff, er det ikke alltid sant.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Improvise en historie. Øv deg selv i den overmatte rollen som å skuespiller som en skuespiller med en partner og oppdager alltid noen få linjer med tekst på forhånd. Det spiller ingen rolle hvor historien tar deg, det viktigste er at du skal være høy hele tiden, og at presentasjonen din passer til biografien du skrev om karakteren din før.  
    
  • Spør din venn til å fortelle deg når du er ute av karakter eller når din rolle er helt unaturlig. Det er en del av en skuespilleride å lære teksten og å øve seg ganske ofte. Så vær ikke motløs hvis du må gjenta de samme linjene mange ganger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spill et kortspill i rollen. Snakk under repetisjonene for rollen som en morder ved å late som å spille høye kort. De nødvendige aktivitetene i et kortspill blir gjentatt, men fortsatt sporadiske nok til å teste dine talenter for stonerrullen.  
    
  • I et kortspill kan du ikke bare øve på toppen, men du kan også forberede deg på en audition. Både sosiale kortspill og dem for ensom lek er egnede til å simulere den korrekte følelsesmessige tilkoblingen derimot, men også for å hindre deg i å overdrive rollen.  
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Forsker rollen  ,

    
   
 1.             1      Se på relevante eksempler på skuespillere som synes å ha kommet for en rolle. Den beste måten å lære å spille på er å se på andre. Mange filmer og tv-serier viser marihuana forbrukere, og du kan lære mye ved å se på erfarne skuespillere. 
    
  • Hvis du forbereder deg til en komisk rolle, kan du for eksempel se på filmer som "Mye røyk for ingenting", "Half Baked" eller "Hei mann, hvor er bilen min?"
  •  
  • For å forberede seg på en mer dramatisk rolle, sjekk ut eksempler på stoners i filmer som Confusion, The Breakfast Club eller Blow.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med andre om deres drapserfaring. Selv om du ikke bruker marihuana, vet du sannsynligvis noen som gjør det eller gjorde det i fortiden. Forklar til personen du forbereder en skuespiller rolle og spør henne om hennes erfaringer med marihuana. 
    
  • Du kan få en enda bedre forståelse av vennens minner hvis du ber ham om å spille sine erfaringer i stedet for bare å beskrive dem.
  •  
  • Du kan best forberede deg på rollen som en morder når du registrerer samtalen din. Når du snakker med noen om deres minner om høyhet, bør du registrere samtalen. Hvis du ser på samtalene flere ganger, vil du forstå de tilknyttede atferdene enda bedre.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på andre når de røyker marihuana. Hvis du bor på et sted der bruken av marihuana er lovlig, kan du se førstehånds hvordan man oppfører seg under påvirkning. Se på andre mens de røyker eller spiser planten. Vær oppmerksom på deres bevegelser, handlinger, talemønstre og atferd.        
 6.  
 7.             4      Prøv marihuana selv. Hvis du bor i et område der røyking marihuana er lovlig, kan du alltid få personlig erfaring ved å prøve noe for deg selv. Prøv bare en liten mengde hvis du ikke er en erfaren stoner.  
    
  • Du kan ta marihuana på mange måter: det kan røykes eller spises i gresssmør, brownies, sjokolade eller andre ting.
  •  
  • Forbered deg på din rolle ved å skrive i en notatbok under din marijuana-opplevelse, slik at du kan huske dine oppblåste tanker senere. Du kan også registrere opplevelsen slik at du senere kan se dine egne atferd og idiosyncrasier.
  •  
  • Husk at marihuana kan ha farlige bivirkninger. Fordi det reduserer reaksjonstiden din, bør du ikke kjøre eller gjøre andre ting som kan være farlige mens du er på stoff. Effekter av marihuana går vanligvis bort etter tre til fire timer, så du bør gi deg selv tid før du prøver å bli offentlig igjen. Vær også oppmerksom på at marihuana øker hjertefrekvensen din - så hvis du allerede er en risikokandidat for et hjerteinfarkt, er det best å ikke bruke det.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (18)      
Kunst populær:
Bli en god skuespiller eller skuespillerinne.

Lag et hode i et glass.

Lag en falsk braces.

Velg mellom paperback og bundet bok.

Bli en kjent forfatter.

Vær en gamer.

Gjør som en anime eller manga karakter.

Forbedre din egen talekvalitet.

Cha Cha dans.

Lag en tinkerbell kostyme.

Bruk en lydmiksere.

Finn en trommeslager for bandet ditt.

Skriv en parodi på en sang.

Skriv og formater en bok.

Spille akustisk gitar.

Skriv en litterær gjennomgang.

String strengene på en fiolin.

Shakespeare sitat.

Skriv en fengende melodi.

Møt favorittbandet eller stjernen.

Violiner og violer er forskjellige.