Home \ kunst
 

Ta enkelt inn en sang hjemme.

 

Så du skrev noen sanger, og du er klar til å registrere dem nå. Du trenger ikke å leie en dyr studio eller leie en tekniker; du kan registrere dem hjemme med bare en datamaskin, en gitar eller et annet instrument i anstendig kvalitet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bygg et hjemmestudio  ,

    
   
 1.            1      Først trenger du oppsettet av et hjemmestudio. Du kan bruke produkter som SnapRecorder. Dette er hva du trenger for å spille inn vokal.        
 2.  
 3.             2      For det andre, kontroller at datamaskinen din har nok RAM til å kjøre en Digital Audio Workstation. Dette kan være GarageBand, Logic, Cubase, ProTools eller til og med Audacity!       
 4.  
 5.             3      Deretter må du organisere hva du vil spille inn. Gitarer? Bass? Trommer? Pass på at du har utstyret du trenger for å ta opp dem. For gitarer og basser med forsterker og 1 eller 2 kabler er det ok. Med trommer kan det hende du trenger visse mikrofoner som er ganske dyre.       
 6.  
 7.             4      Koble gitaren din normalt til forsterkeren. Fjern enden av kabelen som er koblet til forsterkeren. 
    
  • Du må kanskje ha en liten adapter for å koble 6.35mm-kontakten til en standard 3,5 mm-kontakt (vanlig hodetelefonkontakt); Plugg den deretter inn i datamaskinens lydinngang (vanligvis ved siden av lydutgangen eller hvor du kobler inn hodetelefonene på nyere Mac-modeller).
  •  
         
 8.  
 9.             5      Trykk på opptak. Lag de riktige innstillingene på programvaren slik at den tilkoblede gitaren blir gjenkjent og programmet vil ta opp det (enten mono eller stereo).                 
 10.  
             

    2      Opptak av andre instrumenter  ,

    
   
 1.             1      Du kan også ta opp forsterkeren ved å ta mikrofonen nær forsterkeren og sette opp programmet for å motta signalet.        
 2.  
 3.             2      For trommer kan du bruke trommemaskiner som er inkludert i noen DAWer, for eksempel GarageBand eller Acoustica Mixcraft.        
 4.  
 5.             3      Stemmen din kan enten spilles inn med en standardmikrofon du kobler til som gitaren, eller du kan bruke en USB-mikrofon. Mikrofoner fra Guitar Hero eller Rock Band fungerer perfekt, det er folk som registrerte en hel EP med dem, så vær ikke redd for å prøve dem!       
 6.  
 7.             4      Tastaturer har ofte en MIDI-utgang eller USB-port, slik at du kan spille inn direkte; Hvis ikke, bruk hodetelefonkontakten og koble den til gitar / bass / mikrofon.        
 8.  
 9.             5      Andre instrumenter som fioler eller klaverer trenger en mikrofon for opptak.        
 10.  
             

    3      Rask og skitten fangst  ,

    
   
 1.             1      Ta opp med telefonen. Taleopptak på telefoner blir bedre og bedre, og det er enkelt å ta opp raske ideer med dem slik at du kan spille dem på datamaskinen. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp og ta telefonen nær kilden. 
    
  • Last ned opptaksenheter som har høyere kvalitet enn de normale på telefonene. Det er HD-alternativer for noen få euro - mye billigere enn ProTools eller annen profesjonell programvare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder å kjøpe en digital digital opptaker av høy kvalitet. Digitale opptakere som Zoom Mics er gode for å ta opp musikk i rolige omgivelser, samt feltopptak og innspilling av atmosfæren i rommet. Du kan ta opp direkte til opptakeren, spille den og laste den opp til datamaskinen som MP3 for senere å lytte og dele med vennene dine.       
 4.  
 5.             3      Få en gammel kassett ghettoblaster til å ta opp akustisk musikk. Hvis han er god nok til Mountain Goats, som registrerte sine første album på en ghettoblaster og bygget opp et stort etterspill, kan de være gode nok til å ta opp raske ideer til demoer eller økt opptak for opptak. 
    
  • Hvis du har en gammel kassettopptaker, sett inn et nytt bånd, trykk på opptak, og spill akustiske instrumenter nær inngangen. For bedre kvalitet, tenk på å koble til en kabelmikrofon.
  •  
         
 6.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Oppmuntre vennene dine til å lese.

Syng som en proff.

Forstå hva du leser.

Spill E mindre akkord på gitaren.

Stage sminke for barn.

Overfører musikk fra C til Eb.

Utfør en monolog.

Dans svingen.

Memorere teksten til en sang.

Lag et storyboard.

Skriv en god bok om noe.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

Skriver trommelen og basen riktig.

Knapper en toga fra et ark.

Oppfinne en fiktiv karakter.

Spill svart magi.

Freestyle rap.

Tegn en diskantskive.

Bli en MC.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.