Home \ kunst
 

Vinn en karaokonkurranse.

 

Uansett om du ønsker å bli "oppdaget", vinn gode priser, eller bare ha litt kreditt for ditt gode talenter, er karaoke konkurranser en fin måte å teste deg selv på. Disse konkurransene gir mulighet til å se noen flotte forestillinger (og noen ikke så gode), og du kan ha det bra, men selvfølgelig er de enda morsommere når du vinner. Men hvordan gjør du det? Fortsett å lese og forestill deg at en liten ball hopper over ordene mens du leser.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Øvelse sang. Uansett hva du gjør, er det viktig å kunne holde en melodi og synge en tonehøyde. Du trenger ikke å være den "beste" sangeren i en konkurranse, og du trenger absolutt ikke profesjonell trening, og likevel vil disse tingene ikke skade deg heller. Karaokonkonkurranser blir vanligvis dømt av en kombinasjon av vokal evne, publikumsrespons og scene-tilstedeværelse, men hvis du er god til å synge, kan dommerne gi deg litt spillerom på de andre områdene av forestillingen din. Den beste måten å trene karaoke på er å synge karaoke.       
 2.  
 3.             2      Memorere teksten til en sang. De fleste karaoke konkurranser lar deg velge dine egne sanger, og hvis du vil vinne, burde du ha praktisert dem igjen og igjen. Ja, ordene er rett på skjermen, men hvis du kjenner ordene og har perfekt timing, trenger du ikke engang å se på skjermen. Det skjedde også at konkurransedirektøren bevisst dempet sangen, eller musikken ble virkelig registrert feil, og du vil ikke høre sangen for en stund. Du må fortsette å synge til musikken kommer tilbake. Så ikke bare vil din generelle ytelse være mesterlig, du kan også imponere dommerne og publikum med kunnskap om sangen. En knockout runde i en konkurranse er en dårlig tid å finne ut at du ikke kan gå gjennom en bestemt sang.        
 4.  
 5.             3      Forstå konkurransens format. Karaokonkonkurranser blir vanligvis dømt av en rekke dommere eller publikum. I noen tilfeller av sistnevnte variant, vil publikum stemme offisielt, mens i de fleste tilfeller vil en eller flere dommere forsøke å måle publikumets reaksjoner på en sang. Du vil ønske å vite hvordan du er vurdert. De fleste konkurranser er basert på den generelle ytelsen, men noen er veldig strengt basert på hvor godt du etterligner kunstneren (eller hvor original du er) eller andre faktorer. Til slutt bør du også vite hvor mange sanger du må synge slik at du kan forberede deg på forhånd.        
 6.  
 7.             4      Følg reglene. Noen konkurranser er laget for å synge en bestemt type musikk (for eksempel Rock Only 80), eller du må utføre i en kostyme. Følg reglene, eller du vil sannsynligvis ikke vinne, selv om du hadde den beste ytelsen.        
 8.  
 9.             5      Vær høflig mot andre deltakere. Ja, andre sangere er dine rivaler, men prøv ikke å spotte dem eller gjøre narr av dem, selv om noen av dem virkelig ikke kan synge. Vær høflig og klapp med hver applaus, med mindre reglene gir noe annet. Husk at du sannsynligvis vil bli dømt av publikumets reaksjon på sangen din, og mange av dine rivaler er en del av publikum. Du vil absolutt ikke behandle en heckler vennlig.        
 10.  
 11.             6      Nå ut til publikum (eller dommerne). Det er veldig viktig å synge for publikum og ikke til karaoke-skjermen. I tillegg bør du kjenne publikum. Forstå målgruppen din vil hjelpe deg å plukke ut sangene som appellerer mest til deg. Hvis du aldri har vært på et sted før, kan du kanskje besøke det på forhånd for å se folk og finne ut hva de spiller i jukeboksen. På konkurransenes kveld bør du prøve å måle reaksjonene til publikum eller dommerne til sangene, se om du kan utvise bestemte tendenser (kanskje de hater kjærlighetssanger) og velg sangene dine, hvis det fortsatt er mulig.        
 12.  
 13.             7      Syng en sang som legger vekt på ditt vokale utvalg og talenter. Det er mange sanger som omtrent alle kan synge veldig bra. Men hvis du har en ekstra mengde vokal eller kan rap like bra som Snoop (rap er notorisk vanskelig på karaoke), så velg sanger som viser nettopp det. Hvis du vil forundre publikum og gjøre det, må du presentere en vanskelig sang på en fin måte.        
 14.  
 15.             8      Utvikle scenenes nærvær. Folk går til karaoke (eller konserter) for å se en forestilling og ikke bare for å høre det. Ikke bare stå der og syng og oppfør deg som om du ikke visste hva du skal gjøre når det er en instrument-solo. Ta følelsene til sangen over med ansiktsuttrykk og bevegelser, og selvfølgelig med dans, hvis det er aktuelt. Få ideer til konsertvideoer av profesjonelle artister. Hvis du finner en video av kunstneren der han synger sangen du vil synge, jo bedre.        
 16.  
 17.             9      Klær passende. Din heis kan hjelpe dommere huske deg, spesielt hvis du er i en temakonkurranse eller bare synger en bestemt sang. Hvis du skal synge glam rock, kle deg som en glam rocker eller kanskje kle deg som en landsånger for å legge litt humor i prestasjonen.        
 18.  
 19.             10      Hold deg til originalen. Selv om det bare er underbevisst, dømmer mange mennesker et karaokepost ved hvor nært det er til originalen. Det er fantastisk når noen kommer opp for å synge en sang av Garth Brooks, og du sverger at personen bare flyttet sine lepper til en CD av Garth selv. Du må også være en profesjonell stemmeimitator, og prøv å fange stemningen og stilen til sangen (det vil si legge til en nese til en landsang).        
 20.  
 21.             11      Skriv inn din egen notat. Musikere som synger en sang, kan endre den slik de vil. Du har ikke den luksusen, da karaokemusikken er laget for å høres ut som den opprinnelige versjonen. Men det gir litt plass til kreativitet. For eksempel, prøv å sette inn navnet på et lokalt landemerke i stedet for en i sangen. Det kan være morsomt og bli godt mottatt av publikum.        
 22.  
 23.             12      Slapp av og ha det bra. Hvis du har sceneskrekk, må du lære å undertrykke den. Det er flere måter å oppnå dette på, men det beste er sannsynligvis å kjempe med mye karaoke mot det. Ikke ta deg selv for alvor på forsiden, og selv om du er nervøs, bør du vise publikum at det ikke er noe annet du bare foretrekker.        
 24.  
 25.             13      Vær en god vinner (eller taper). Hvis du vinner - Gratulerer! Vær vennlig. Hvis du ikke vinner, ikke blaspheme, finn ingen unnskyldninger, og ikke bli sint at "konkurransen ble manipulert uansett." Du vil nok se disse menneskene igjen hvis du fortsetter å delta i karaokonkonkurranser, og du vil sikkert ønske å gi et godt inntrykk.                  
 26.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Syng vakkert.

Vær en god ventriloquist.

Skrik uten å overstyrke stemmen.

Lær å synge.

Lag en Superman kostyme.

Kjole som en 100 år gammel.

Tørk en våt bok.

Overleve en opera.

Last ned musikk fra Spotify.

Øk hastigheten og fingertuppet på fingerbrettet.

Å lage falske tenner.

Spiller klassisk gitar.

Skriv et treff.

Popping med en pisk.

Ser stjernene.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

Fest en fiolinbro.

Lag en Lego film.

Utvikling av absolutt hørsel.

Gjør sprøytekunst.

Ta et bilde med en film.