Home \ kunst
 

Rapping høyre.

 

Rappen er den viktigste delen av hiphopmusikk og reggae, og har også jobbet med mainstream og alternativ rockemusikk. Det er vanligvis sagt til en rytme, enten med bakgrunnsmusikk eller en kapell. Rap er en kompleks blanding av påvirkninger og påvirkning av elementer av tale, prasa, poesi og så videre. Hvis du verdsetter denne kunstformen, har litt talent, og vil lære å rape, vil denne artikkelen hjelpe deg med å legge grunnlaget for at du vil gjøre deg til en verdensklasse rapper. Les videre!

              

Fremgangsmåte .

    

    1     Lær Rappen  ,

    
   
 1.            1      Lær det rytmiske grunnleggende. Rap har mer å gjøre med tradisjonell poesi enn du kanskje tror. Ta litt tid og lære forskjellige metriske og rimmer, og utvikle en "kroppsfølelse" for rytmen. Hvis hjernen din og kroppen er uvitende om denne lyden, vil rappen din høre stiv og unaturlig.  
    
  • Overvei å bruke Beatbox som et verktøy for å lære å bruke rytme - det hjelper ikke bare å forstå rytme, det er også en nyttig teknikk når du begynner å rappe deg selv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hør på rap. Lytte til rap-musikk hjelper deg med å avsløre deg selv til forskjellige typer denne genren. I tillegg hjelper konstant lytting også å avgrense din hørsel når du begynner å rappe deg selv.  
    
  • Du trenger ikke å begrense deg til bare å lytte til rap. Noen ganger kan du også ta kreativitet og inspirasjon fra andre sjangere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Svart hest med. Lær teksten til din favoritt rapsang og rappel med hodetelefoner i stereoanlegget, i bilen etc. Gjør det høyt og gjør det med selvtillit! Prøv å rape til du kjenner hvert ord av hjertet og (enda viktigere) du treffer rytmen riktig.        
 6.  
 7.             4      Svart med musikk. Se om du kan finne en instrumental versjon av rap-sangen du har lagret. Hvis ikke, se etter en som er lik. Du kan laste den ned online fra mange nettsteder. Øv de versene du har lært av hjertet til den instrumentelle rytmen. Gjør ditt beste igjen, for å holde rytmen. Dette hjelper deg å lære hvordan du holder rytmen og hastigheten.  
    
  • Når du har fått rap-sangen, har du lagret riktig jevnt til instrumentalrytmen, prøv å overføre den til en annen rytme. Velg en med en annen lyd og muligens et annet tempo. Du kan finne mange rap beats online på forskjellige steder. Poenget her er at du jobber for å tilpasse seg musikken du rapper til.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rap a cappella. Hvis du kan rape for et slag, prøv å rappe sangen helt alene. Hvis du kan håndtere mange sanger riktig, kan du si at du har mestret rytmen i tide.  
    
  • Øv les bare teksten. Les deretter teksten som om du vil ha en lønnsøkning fra sjefen din. Prøv å holde deg i takt. Tenk deg at når du rapper, gjør du det foran noen du kjenner og respekterer godt. Ikke prøv å gjøre stemmen din som du høres ut som noen du ikke er. Slapp helt av.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Jukse din egen tekst. Hvis du er komfortabel med voldtekt i forskjellige barer, begynner du å skrive dine egne tekster. Du trenger ikke å bekymre deg for hva du skal rape om, bare velg de tingene du ser rundt deg.  
    
  • Skriv minst 10 rhymes om dagen. Selv om du ikke liker det du har skrevet, kan du se på det igjen og omskrive disse rimene til noe som gleder deg. Når du endelig liker det du hører, test det før du serverer venner og lytt til hva de synes.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Svart med venner. Finn noen som liker å rape og forandre seg til å rappe sammen. Det er lettere å være kreativ når du lar noen andre inspirere deg og mate på strømmen.        
 14.  
 15.             8      Øv, øve, øve. Lytt til så mye rap som mulig, analyser det i tankene dine, og bli inspirert av alt. Vellykket rapping tar timer og timer å trene, så du bør gjøre alt der det er mulig.  
    
  • Hold en rap-dagbok. Skriv ned oljevæpen og praktiser den ved hjelp av din journal. Ta det overalt, slik at når inspirasjonen kommer, har du et sted hvor du kan skrive ned dine tanker.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Finn ut hva som gjør deg spesiell. Du trenger ikke flotte, klare svar på dette spørsmålet, men prøv ikke å være som en annen rapper, selv om den er en av de beste. For å gjøre det bra må du ta med noe nytt til næringen.        
 18.  
 19.             10      Lær å rap effektivt. Etter god testing og oppmerksomhet til rytme er det noen få teknikker du kan bruke til å bli bedre forstått og formidle din melding.  
    
  • Betongkonsonanter. Når du prøver å rape mens du snakker, blir det uforståelig.
  •  
  • Hold ordene dine klare. Det er fristende å mumle når du begynner med rap; pass på at ordene dine er skarpe.
  •  
  • Rhythm er viktigere enn rim. Ikke snubler eller stopper med freestyle hvis det ikke rommer - bare hold deg i tide og alt går bra.
  •  
  • Du må tenke på din neste linje mens du gjør din nåværende linje 100%.
  •  
  • Vær høyt! Selv om det aldri er bra å være høyt, er det viktig å bli hørt bokstavelig og metaforisk.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Stå opp. Vær proaktiv når du finner og viser deg selv. Start små og utfør foran små grupper av jevnaldrende og få Feedbackk. Hvis du har det bra, begynn å lete etter Open Mics hvor du kan utføre.        
 22.  
 23.             12      Skriv inn tilkoblinger. Når du blir bedre, vil du komme i kontakt med folk som kan betale for forestillinger - bar- og klubbeier, andre rappere, agenter eller rekordfirmaer. Jo flere tilkoblinger du har, jo mer sannsynlig er du å bli stor.                  
 24.  
             

    2      Spesifikke Rap Artikler  ,

    
   
 1.             1      Fan til rap. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å komme i gang.        
 2.  
 3.             2      Finn et navn. Det bør gjenspeile din stil og personlighet.        
 4.  
 5.             3      Du bør lære hvilken rytme er. Det finnes noen elektroniske verktøy som kan hjelpe deg med å få det til å skje.        
 6.  
 7.             4      Du må forbedre din kunnskap. Når talentet utvikler seg, jobber du hardt for å bli enda bedre.        
 8.  
 9.             5      Fan for å skrive tekster. Rapping dine egne sanger hjelper deg å knytte seg nærmere til materialet.        
 10.  
 11.             6      Bli kjent med Freestyle. Det tar tid å utvikle dine freestyle ferdigheter, men det er verdifullt å kjenne denne teknikken.        
 12.  
 13.             7      Gå til en freestyle-konkurranse. Når du blir tryggere i svart, begynner du å delta i konkurranser. Bare vær kult!        
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Selg originale kunstverk med fortjeneste.

Bli en rockestjerne.

Et trommesett er riktig.

Dans Break Dance Helikopter.

Skriv et effektivt skript for en kortfilm.

Som Shakespeare snakker.

Bli en MC.

Endre et bokomslag.

Organiser en hendelse.

Lag en toga.

Finn en bok i et bibliotek.

Finn ny musikk til din smak.

Spill.

Skriv en bok.

Spill ostkassen.

Pakke en gitar for en tur.

Lær et piano stykke raskt.

Som barn, lag en god film.

Spille Beat Bass.

Å lage gatemusikk.

Tuning av en gitar etter øre.